(Opole) Planszowe Opole
Re: (Opole) Planszowe Opole
Będziemy oboje ok 17:30. Paweł - kwadrans od 17:00 czy od 17:30 ?
Możemy powtórzyć Heores od Pawła
Albo coś innego

Możemy powtórzyć Heores od Pawła

17:30 to absolutny max jak będę, może się uda wcześniej. Wezmę w takim razie Hirosów i coś awaryjnego jeśli skład nie dopisze.
-
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 288 times
Uważajcie na tego zawodnika i dostrajajcie swe strategie, bo, w tajemnicy zdradzę, wygadał się ostatnio w drodze powrotnej do domu, że już nauczył się w szybkie desanty drogą wodną i powietrzną. Dla przypomnienia - my ostatnim razem w zasadzie całą grę na piechtę.
- piton
- Has thanked: 1215 times
- Been thanked: 637 times
- Kontakt:
jak mi starczy energii po robo - dosłownie, to podjadę, ale eksploatują mnie niemiłosiernie :/
dam cynka Jackowi
jak przybędę to coś sprytnie albo ciężko, także stolik na pastelowe euro mile widziany
pozdr.
dam cynka Jackowi
jak przybędę to coś sprytnie albo ciężko, także stolik na pastelowe euro mile widziany

Każda gra ma cenęęę, trzeba po prostu pytać, a nie czaić się z kwiatami... GrY na SpRZedaŻ
może nie najlepiej, ale jakotako-> YT dżentelmeni przy stole <-czasem cośtam powiem
może nie najlepiej, ale jakotako-> YT dżentelmeni przy stole <-czasem cośtam powiem
-
- Been thanked: 6 times
Witajcie moi mili dzis Wyjątkowo mnie NIEBEDZIE. a szkoda , Miłego grania
-
Trzech przybrassowało klasycznie, a pozostała trójeczka skupiła się na herosach, głównie lądowych, ale łodzie też były. Jak nie bardzo przepadam za takimi grami, tak muszę przyznać, że ta jest na tyle gładka, że mi się podoba. Szkoda, że nie dane mi było sobie przypomnieć wcześniej zasad. Dzięki Pawle za ich przypomnienie i za wyrozumiałość. Jeszcze tylko ich nie zapomnieć, zakuć umiejki innych frakcji, aby się nie zastanawiać i pytać kto ma ile punktów siły i byłoby naprawdę elegancko.
Do zobaczenia, może, bo albo będę, albo nie, bo będę się pakował na świąteczny wyjazd.
PS. Aniu, daj znaka, że żyjesz i o nas nie zapomniałaś. Pozdrówka.
Do zobaczenia, może, bo albo będę, albo nie, bo będę się pakował na świąteczny wyjazd.
PS. Aniu, daj znaka, że żyjesz i o nas nie zapomniałaś. Pozdrówka.
- piton
- Kontakt:
jak mnie nie ma to jest Brass, eh te przypadki rządzą światem 
A może za tydzień Agricola, idąc tym tropem - także klasyczna. Ma wyjść nowa, z cłem i zombie, to można po staremu.
Obym dotarł na te wieś. Dobrego!

A może za tydzień Agricola, idąc tym tropem - także klasyczna. Ma wyjść nowa, z cłem i zombie, to można po staremu.
Obym dotarł na te wieś. Dobrego!
-
Już wiem, że mnie w tę środę nie będzie. Staszka ponoć ma nie być miesiąc. Klucznicy zatem mile widziani. Organizujcie się.
Miłego granka.
Miłego granka.
Po co grać w stare gry, jak można w nowe, ładniejsze?
Jacek - dzięki za info 
My będziemy , czyli ja mogę otworzyć ale nie przed 17:25-30.
Ktoś będzie poza nami dwoma?

My będziemy , czyli ja mogę otworzyć ale nie przed 17:25-30.
Ktoś będzie poza nami dwoma?
-
- piton
- Kontakt:
Cze,
waham się z jutrem, bo fajna pogoda i z dzieciakami chyba wolę w plener, niż z grzybami w jaskini.. no ale
jak jednak dotrę to zabiorę Agricole (albo i coś starego). Dam Wam cynk. Yo

waham się z jutrem, bo fajna pogoda i z dzieciakami chyba wolę w plener, niż z grzybami w jaskini.. no ale
jak jednak dotrę to zabiorę Agricole (albo i coś starego). Dam Wam cynk. Yo
ale to chyba nie ta słynna piątka wyborcza

-
Witajcie moji mili .
Jednak te 10% przechyliło szale ( żona przypomniała mi moje przedświąteczne miejsce w szeregu
)
Dla tego z przykrością musze ODWOŁAĆ moje Planszowe spotkanie z Wami .
Wybaczcie mi Zamieszanie jakie stworzyłem i do zaś
Jednak te 10% przechyliło szale ( żona przypomniała mi moje przedświąteczne miejsce w szeregu
Dla tego z przykrością musze ODWOŁAĆ moje Planszowe spotkanie z Wami .
Wybaczcie mi Zamieszanie jakie stworzyłem i do zaś
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 25 times
Poszła Agricola na pięć osób. Wygrał najbardziej marudzący, czyli... wiadomo kto
Druga Teresa, chyba sama zaskoczona. Ja na trzecim miejscu. Paweł - debiutant w tej wersji - zajął zaszczytne miejsce tuż za podium, a Piton zadowolił się znakomitą piątą pozycją. Ale różnice były niewielkie: pomiędzy pierwszym a ostatnim miejscem ledwie osiem punktów, więc tak naprawdę wszyscy wygrali jak w zawodach dla niepełnosprawnych
Potem jeszcze dwie małe, śmieszne (niektórzy twierdzili, że głupie) karcianki na pożegnanie.

Potem jeszcze dwie małe, śmieszne (niektórzy twierdzili, że głupie) karcianki na pożegnanie.