Hej.
Ktoś wie jak są liczone punkty za kwiaty? W instrukcji jest chyba jakiś babol, bo nie czaje.
W przykładzie, za kwiaty na zielonym kafelku nie otrzymuje punktów, bo "nie jest on bezpośrednio połączony rurą z innego zielonego kafelka". Dlaczego w takim razie punkty za kwiaty na kafelku czerwonym i kafelku wyższym żółtym są liczone?
Żadnego z nich nie łączy rura w tym samym kolorze.
Botanik - pytania i wątpliwości
- Moonlight87
- Has thanked: 17 times
Re: Botanik - pytania i wątpliwości
Czerwony kafelek z przykładu nie jest kafelkiem typu roślina/warzywo, a tylko te muszą się łączyć z innymi tego samego koloru żeby zapunktować za kwiaty.
Reszta punktuje zawsze (chyba że zostały usunięte bo się nie łączyły ze źródłem).
Żeby o tym pamiętać środki kwiatów na kafelkach roślin/warzyw są kolorowe, te na zwykłych kafelkach mają białe środki
Reszta punktuje zawsze (chyba że zostały usunięte bo się nie łączyły ze źródłem).
Żeby o tym pamiętać środki kwiatów na kafelkach roślin/warzyw są kolorowe, te na zwykłych kafelkach mają białe środki

-
- Has thanked: 120 times
- Been thanked: 45 times
Re: Botanik - pytania i wątpliwości
Kupiłem używkę i mam pytanie o liczbę komponentów czy jest prawidłowa. Każdy kolor powinien mieć po 13 kafelków?
Mam 12 zielonych kafelków, 13 żółtych, niebieskich i brązowych, 14 czerwonych i 2 kafelki źródła.
Mam 12 zielonych kafelków, 13 żółtych, niebieskich i brązowych, 14 czerwonych i 2 kafelki źródła.
- JollyRoger90
- Has thanked: 1332 times
- Been thanked: 316 times