Nie. Dowiemy się tego w momencie przedsprzedaży. Żaden wydawca nie informuje o cenie i dacie premiery swojej gry zanim nie odpali jej przedsprzedaży. Ewentualnie tylko na zapowiedziach są mniej więcej informacje co do kwartały, ale Rebel różnie to robi. Tutaj jedna wielka niewiadoma.
Gwent / Gwint (Damien Monnier)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
- Hardkor
- Has thanked: 1570 times
- Been thanked: 1142 times
- Kontakt:
Re: Gwent / Gwint (Damien Monnier)
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
-
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 102 times
Premiera będzie w tym samym czasie, co światowa. Wszystkie wersje mają jeden druk. Cena będzie bardzo dobra, ale niestety nie mogę napisać jaka. Z ważnych rzeczy, będzie dostępne wszystko - czyli gra, dodatkowe decki i playmaty.Hardkor pisze: ↑27 cze 2025, 21:07Nie. Dowiemy się tego w momencie przedsprzedaży. Żaden wydawca nie informuje o cenie i dacie premiery swojej gry zanim nie odpali jej przedsprzedaży. Ewentualnie tylko na zapowiedziach są mniej więcej informacje co do kwartały, ale Rebel różnie to robi. Tutaj jedna wielka niewiadoma.
-
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 53 times
Dzięki! A światowa w sensie anglojęzyczna czy wszystkie inne wersje językowe?windziarz44 pisze: ↑27 cze 2025, 21:09 Premiera będzie w tym samym czasie, co światowa. Wszystkie wersje mają jeden druk. Cena będzie bardzo dobra, ale niestety nie mogę napisać jaka. Z ważnych rzeczy, będzie dostępne wszystko - czyli gra, dodatkowe decki i playmaty.
-
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 53 times
Dzięki za próbę odpowiedzi, ale a) pytałem windziarza b) nie prosiłem o lekcję na temat praktyk wydawniczych — gram już kilkanaście lat i jakąś tam orientację mam. ;)Hardkor pisze: ↑27 cze 2025, 21:07 Nie. Dowiemy się tego w momencie przedsprzedaży. Żaden wydawca nie informuje o cenie i dacie premiery swojej gry zanim nie odpali jej przedsprzedaży. Ewentualnie tylko na zapowiedziach są mniej więcej informacje co do kwartały, ale Rebel różnie to robi. Tutaj jedna wielka niewiadoma.
Czy to gra z boosterami (kupujesz losowe karty i składasz z nich decki), czy w dodatkowych deckach jest to samo?windziarz44 pisze: ↑27 cze 2025, 21:09Premiera będzie w tym samym czasie, co światowa. Wszystkie wersje mają jeden druk. Cena będzie bardzo dobra, ale niestety nie mogę napisać jaka. Z ważnych rzeczy, będzie dostępne wszystko - czyli gra, dodatkowe decki i playmaty.Hardkor pisze: ↑27 cze 2025, 21:07Nie. Dowiemy się tego w momencie przedsprzedaży. Żaden wydawca nie informuje o cenie i dacie premiery swojej gry zanim nie odpali jej przedsprzedaży. Ewentualnie tylko na zapowiedziach są mniej więcej informacje co do kwartały, ale Rebel różnie to robi. Tutaj jedna wielka niewiadoma.
-
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 102 times
Nie, booster packi, to karty z alternatywną grafiką. Gwint to zamknięty produkt, kupujesz i grasz i nie masz potrzeby nic dokupować.
tak, wszystkie wersje językowe (francuska, niemiecka, polska, hiszpańska itd) mają mieć jedną premierę zaplanowaną na wrzesień. Z doniesień z fabryki, nic tu się nie powinno przesunąć, a jeśli to kwestia z 5 września (wymyśliłem tę datę) na 17 (również wymyśliłem tę datę).