Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Już wiem, że z okolic Andrychowa jest dwóch takich co ...
Oki, najbliższe spotkanie najprawdopodobniej po świętach, a przed sylwestrem.
Chyba, że się coś urodzi w międzyczasie.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2011, 23:08 przez matoozik, łącznie zmieniany 2 razy.
Małpa nie żyje. Przedstawienie skończone.
Moja skromna kolekcja: matoozik
- Albo my graliśmy źle, albo wy (...), w naszej partii wyniki były w granicach 20-30. Co prawda gra skończyła się szybko (wcześnie papież umarł), ale chyba nie może to mieć aż takiego wpływu.
- U nas papież umarł w ostatniej turze - może stąd różnica.
Czemu by nie Zasadniczo chodziło mi o to, że Andrychów jest pustynią na planszówkowej mapie Polski. Co do klubu Go to już nie istnieje. Zostali tylko szachiści, ale jakoś ciężko się z nimi dogada.
tak się właśnie dziwnie składa, że ja z Bielska do Andrychowa się przeniosłem Niestety nie mogę tak często jakbym chciał jeździ do BB. Więc szukam kogoś lokalnie. BTW dzięki za zaproszenie do Tych
Na razie nie ma stałej pory spotkań, cho pewnie niedługo taka będzie. Obecnie spotykamy się w soboty o 16 w Platanie. I co drugi tydzień w środy o 17 tez w Platanie. Jak chcesz nas odwiedzic to zapraszam bardzo serdecznie. może spotkamy się na Pionku to pogadamy
hehe no powoli nas zaczyna przybywać.
jak tak dalej pójdzie to nie bedziemy jednego stolika tylko bedzie trzeba więcej albo stoliki łączyć
Szukamy dalej chętnych do grania
Pora odświeżyć wątek. Andrychów przestał być planszową pustynią Gramy regularnie od ponad roku raz czasami dwa razy w tygodniu.
Jest nas aż/tylko (niepotrzebne skreślić) 9 osób. Zarejestrowani na forum: matoozik, rtoip, spearow, ludziki spoza forum: Agata, Kasia, Patrycja, Marcin, Grzesiek, Michał. Wszystkich zainteresowanych zapraszam.
Najbliższe spotkanie: 13.10.2011 godz. 18 - 22 Maxim na ul. Krakowskiej.
Jak ktoś ma problemy z trafieniem na miejsce to dawajcie cynk.
A tak przy okazji... Próbowaliście łapać kontakt (informować o spotkaniach) przez ludzi związanych z Chłopską Szkołą Biznesu - bodajże Tow. Przyjaciół Andrychowa czy jakoś takoś...
BarukKhazad! Jak mawia Folko: gry logiczne to kwintesencja rozrywki, to czysta postać gry: mechanika bez dodatkowej otoczki wnoszącej, lub starającej się coś wnieść do rozgrywki
i ja się (pod) tym podpisuję
matoozik pisze:Pora odświeżyć wątek. Andrychów przestał być planszową pustynią Gramy regularnie od ponad roku raz czasami dwa razy w tygodniu.
Jest nas aż/tylko (niepotrzebne skreślić) 9 osób. Zarejestrowani na forum: matoozik, rtoip, spearow, ludziki spoza forum: Agata, Kasia, Patrycja, Marcin, Grzesiek, Michał. Wszystkich zainteresowanych zapraszam.
Najbliższe spotkanie: 13.10.2011 godz. 18 - 22 Maxim na ul. Krakowskiej.
Jak ktoś ma problemy z trafieniem na miejsce to dawajcie cynk.
A to mnie osobiście cieszy że w takim małym mieście się coś ruszyło, dlatego że pochodzę z tego miasta i mam do niego spory sentyment.
Motoozik, kojarzę po postach że musieliśmy raz grać na Strychu w Krakowie w Egizię.
Pozdrawiam wszystkich planszomaniaków z Andrychowa, tak trzymać.
Wadowice. Gildia Fantastów przy Wadowickim Centrum Kultury. Spotkania w soboty od 11.00 oraz w tygodniu, najczęściej wieczorami, po wcześniejszym uzgodnieniu godziny. Planszówki i karcianki.
paweln pisze:
A to mnie osobiście cieszy że w takim małym mieście się coś ruszyło, dlatego że pochodzę z tego miasta i mam do niego spory sentyment.
Motoozik, kojarzę po postach że musieliśmy raz grać na Strychu w Krakowie w Egizię.
Pozdrawiam wszystkich planszomaniaków z Andrychowa, tak trzymać.
Graliśmy i to nie tylko w Egizię. Był jeszcze pamiętny Steam.
Pozdrowionka dla Strychowiczów
kempy pisze:
Wadowice. Gildia Fantastów przy Wadowickim Centrum Kultury. Spotkania w soboty od 11.00 oraz w tygodniu, najczęściej wieczorami, po wcześniejszym uzgodnieniu godziny. Planszówki i karcianki.
Niestety w naszym przypadku soboty odpadają. Ale dzięki za info.
kempy pisze:
Niestety w naszym przypadku soboty odpadają. Ale dzięki za info.
Pozostają wieczory w tygodniu. Albo niedziela. Najprościej i najszybciej jest się umówić przez forum (chociażby na shoutboxie) i czekać na odzew.