witam
czy ktoś miał do czynienia z tą wersją blokusa?
http://allegro.pl/item1122598313_gra_st ... lecam.html
Cena dużo niższa niż tego firmy Matell ale zastanawiam się jak z jakością wykonania?
Blokus... co to za wersja?
- Targowo.Istore
Re: Blokus... co to za wersja?
Możliwe że gra pochodzi z wyprzedaży lub nie posiada praw autorskich. Najlepiej będzie jeżeli zapytasz o to bezpośrednio sprzedającego. Ze zdjęcia trudno jest ocenić jakość jej wykonania.
- srokaplotkara
Mam taką, kupiłam kilka miesięcy temu, od właśnie tego Sprzedającego (wówczas była troszkę tańszaUncleLion pisze:witam
czy ktoś miał do czynienia z tą wersją blokusa?
http://allegro.pl/item1122598313_gra_st ... lecam.html
Cena dużo niższa niż tego firmy Matell ale zastanawiam się jak z jakością wykonania?

naprawdę polecam. Wykonanie jest naprawdę dobre. Wszystkie klocki ładnie się wpasowują w planszę. Nic nie lata.
A cena super. Brać w ciemno

- Targowo.Istore
Czyli mamy jedną pozytywną opinię,zastanawia mnie tylko to że jak kupowałaś parę miesięcy temu,to gra była jeszcze tańsza... ciekawe od czego sprzedający uzależnia cenę.
-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 18 times
O popytu??
Ja tez mam tą wersję, od blokusa różnią ją grubośc planszy, która jest znacznie cieńsza, to samo zm klockami. Dodatkowo klocki nie mają tak czystego koloru jak w oryginalnym blokusie (gorszy gatunek platiku). Jednym słwoem brac i sie nie zastanawiać jak ktoś lubi grę tegon pokroju.
Ja tez mam tą wersję, od blokusa różnią ją grubośc planszy, która jest znacznie cieńsza, to samo zm klockami. Dodatkowo klocki nie mają tak czystego koloru jak w oryginalnym blokusie (gorszy gatunek platiku). Jednym słwoem brac i sie nie zastanawiać jak ktoś lubi grę tegon pokroju.
- srokaplotkara
Na pewno cena zależy od popytu.Targowo.Istore pisze:Czyli mamy jedną pozytywną opinię,zastanawia mnie tylko to że jak kupowałaś parę miesięcy temu,to gra była jeszcze tańsza... ciekawe od czego sprzedający uzależnia cenę.
Tak samo jak z wiatrakami (do ochłody w upalne dni). Przed tymi upałami pewien rodzaj wiatraków u pewnego sprzedawcy kosztował 29,90. Sprzedawał ogromne ilości. W czasie upałów cena tego samego wiatraka skoczyła u niego do 89,90! I nadal sprzedawał dużo.
Jak widać, gdy popyt rośnie to i cena rośnie