Chetnie bym zagral w Cywilizacje, a jak nie to sie gdzies doczepie

To na pionku będzie FFGowa Cywilizacja?matew pisze: Chetnie bym zagral w Cywilizacje, a jak nie to sie gdzies doczepie
Nie znam gryFilippos pisze:- Battlestar Galactica the card game - prototyp dwuosobowej karcianki o ludziach i cylonach, w ostatnich fazach developmentu, mocny hand management i sporo blefowania, bardzo chętnie przetestuję na ludziach kompletnie nie znających jeszcze gry.
Warto spróbować. Ja i moje dwa Skarby jesteśmy chętni!Filippos pisze:- Mare Balticum - prototyp lekkiej, transportowej gry rodzinnej o Bałtyku.
Do BSG nadasz się świetnie, a razem z rodzinką będziecie wymarzonymi testerami rodzinnej gry Mare BalticumWRS pisze:Nie znam gryFilippos pisze:- Battlestar Galactica the card game - prototyp dwuosobowej karcianki o ludziach i cylonach, w ostatnich fazach developmentu, mocny hand management i sporo blefowania, bardzo chętnie przetestuję na ludziach kompletnie nie znających jeszcze gry.
Nadam się?Warto spróbować. Ja i moje dwa Skarby jesteśmy chętni!Filippos pisze:- Mare Balticum - prototyp lekkiej, transportowej gry rodzinnej o Bałtyku.
Też mi tak jakoś wyszło z obliczeńtiamat pisze:WRS, ja tam nic nie mówię, ale liczba gier w które jesteś chętny zagrać wystarczy Ci na tydzień, nie na dwa dni
skanna pisze:Też mi tak jakoś wyszło z obliczeńtiamat pisze:WRS, ja tam nic nie mówię, ale liczba gier w które jesteś chętny zagrać wystarczy Ci na tydzień, nie na dwa dni
Mogę przywieść AoE 3 , i chętnie zagram w ulubioną grę .zaba pisze:Hej najprawdopodobniej będę w sobotę i jako ze jestem na kupnie Age of Empires III czy znajdzie się chętny na zaprezentowanie i partyjkę gry??
No właśnie ? Bo jak ktoś się jeszcze wybiera to salka konferencyjna będzie wolna, jakby ktoś przypadkiem w piątek dojechał do Łabęd to my w tej salce zapewne będziemy grać wieczorem.steady pisze:Nam się w końcu uda wybrać! Czy ktoś będzie może już w piątek?
No to dawać listę osób które pojawiają się już w piątekmonga pisze:No właśnie ? Bo jak ktoś się jeszcze wybiera to salka konferencyjna będzie wolna, jakby ktoś przypadkiem w piątek dojechał do Łabęd to my w tej salce zapewne będziemy grać wieczorem.steady pisze:Nam się w końcu uda wybrać! Czy ktoś będzie może już w piątek?
Ja jestem testerem więc spasuję bo się już nagrałem, ale pociesze cię że grupki mogą być nieduże, dwuosoboweTycjan pisze:Organizuję grupy chętnych do przedpremierowego zagrania w Basilicę? Są?
U Ciebie i Yosza ustawiam się do MSFilippos pisze:Ja jestem testerem więc spasuję bo się już nagrałem, ale pociesze cię że grupki mogą być nieduże, dwuosoboweTycjan pisze:Organizuję grupy chętnych do przedpremierowego zagrania w Basilicę? Są?
Mnie niestety nie będzieTycjan pisze:U Ciebiei Yoszaustawiam się do MS
A ty nie grałeś na Fair Play'u?Tycjan pisze:U Ciebie i Yosza ustawiam się do MSFilippos pisze:Ja jestem testerem więc spasuję bo się już nagrałem, ale pociesze cię że grupki mogą być nieduże, dwuosoboweTycjan pisze:Organizuję grupy chętnych do przedpremierowego zagrania w Basilicę? Są?
Faktycznie zapomniałemyosz pisze:Mnie niestety nie będzie
Nie, zaczęliście bez nas :}Filippos pisze:A ty nie grałeś na Fair Play'u?![]()
są, wstępnie może nawet i dwie zmiany:) (Tusia, Sawka, Czarna i Repek)Tycjan pisze:Organizuję grupy chętnych do przedpremierowego zagrania w Basilicę? Są?
Znajdą się znajdą, mamy dwa dni w końcu. Gra będzie wciąż rozłożona, proszę mnie łapać i kazać tłumaczyć zasady.TusiaMara pisze:są, wstępnie może nawet i dwie zmiany:) (Tusia, Sawka, Czarna i Repek)Tycjan pisze:Organizuję grupy chętnych do przedpremierowego zagrania w Basilicę? Są?
W sumie to na kopalnię soli tez byśmy mieli ochotę, ale nie wiem czy się jeszcze miejsca znajdą))))