Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zastanawiasz się co kupić? Poszukujesz gry dla 2 osób? A może najzabawniejszej gry dla 3-6 osób Reinera Knizia o kosmosie, zaczynającej się na literę Z? Pomożemy!
calkiem niedawno kupilem ze znajomymi Core Seta i podzielilismy sie tymi kartami pomiedzy nas czworo. I calkowicie wsiaklem w te karcianke Poza tym talie sa mocno niezbalansowane i stad moje pytanie, co nowego dokupic? Gram Lannisterami. Czy oplaca sie bardziej kupic znowu Core set, ale tylko dla siebie, zaczac inwestowac w chapter packi? Myslalem tez nad zmiana Lannisterow na jakis inny rod i wybor padl na Martelow (choc klimatycznie bardziej pasuja mi Greyjoyowie, ale dystrybucja tego dodatku, w porownaniu z Martelami, jest fatalna i nawet nie pozwala zlozyc podstawowej talii). Najlepiej bym kupil wszystko Ale fundusze sa nazbyt ograniczone. Moze jakas porada, pomoc? Bede wdzieczny!
Z góry przepraszam za dwa posty pod soba, ale moze jednak znadzie sie ktos zyczliwy, ktory dobrze zna karcianke i doradzi dobrym slowem w powyzszym "problemie"?
Jeśli grasz Lanni (tak jak ja ) to przede wszystkim polecam Chapter Packi z serii King's Landing. Lannisterowie najlepiej sprawdzają się w grze na "cieniach". Ponadto Chapter Pack "Ancient Enemies" dla karty plot (5 golda, 7 ini, 1 claim) i "War of Five Kings".
A najlepiej to wejdź na stronkę: http://agot.dbler.com/, tu masz wszystkie karty (nawet te z CCG, choć nie wiadomo po co) w dodatku ze skanami.
Właśnie myślałem zeby zrobić Lannisterów na shadow i na kneel-owanie przeciwnika + ploty z bloku King Landing (te z keywordem City). Tylko tak zastanawiam sie czy to sie sprawdzi? Bo chyba w sumie innej jakiejs sensownej strategii dla tego rodu nie ma...
Grzechu pisze:Jeśli grasz Lanni (tak jak ja ) to przede wszystkim polecam Chapter Packi z serii King's Landing. Lannisterowie najlepiej sprawdzają się w grze na "cieniach". Ponadto Chapter Pack "Ancient Enemies" dla karty plot (5 golda, 7 ini, 1 claim) i "War of Five Kings".
A najlepiej to wejdź na stronkę: http://agot.dbler.com/, tu masz wszystkie karty (nawet te z CCG, choć nie wiadomo po co) w dodatku ze skanami.
Pewnie do grania po sieci lub by wydrukować i grać za darmo w domu.
Tak dlugo myslalem jakie rozszerzenie kupic, ze w koncu calkiem mimochode stalem sie szczesliwym posiadaczem Strongholda ;P Sorry za offtop, to tak tylko w formie dygresji