(Warszawa) Agresor - Piątek WIBHiIŚ PW
- Pierzasty
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Re: [Warszawa] AGRESOR Piątek Inżynieria Środowiska PW
OK, widzę że zjadło mi ostatni post. W skrócie: ZM tak, BSG jeśli będą dodatki. Jeśli chcecie Arkham Horror, proszę mi potwierdzić max. w czwartek. Mam angielskie, więc weźcie to pod uwagę.
VVV: A Final Five to gdzie?
VVV: A Final Five to gdzie?
Ostatnio zmieniony 11 sty 2012, 14:55 przez Pierzasty, łącznie zmieniany 1 raz.
- MichalStajszczak
- Has thanked: 548 times
- Been thanked: 1610 times
- Kontakt:
Do jednego ludzie, do drugiego cyloni?Inermis pisze:W związku z tym że prawdopodobnie ruszą 2 x BSG, to chętnych na BSG prosiłbym o precyzowanie do którego zestawu się zapisują

Gdybysmy zaczeli wczesniej i zagrali sprawnie, to byloby jeszcze godzina(moze z haczykiem) i moglbym chetnym poprowadzic/pokazac "Zostan menadzerem" - nawet gdybysmy nie skonczyli, to zobaczylibyscie gre. W zwiazku ze zwiazkiem, sam zaczne listy, ale w dwoch opcjach do wyboru:
A: Zaczynamy jak najwczesniej: 15'30"/16'00"; gramy w BSG, ew w "Horror w Arkham", po skonczeniu prowadze "Zostan Menadzerem"
Gra pierwsza: BSG, lub Horror w Arkham
1. Deryl
2. Dżudża
3. Pierzasty - ?
4. Aśka - ?
5.
6.
Gra druga: "Zostań Menadzerem"
1. Pierzasty
2.
3.
4.
5.
B: Gramy 17'00"-21'10" w BsG
1. Berem
2.
3. Deryl
4. Pierzasty - ?
5. Aśka - ?
6.
Pierwszenstwo do gry maja Osoby, ktore graly ostatnio; pierwsze wolne miejsce rezerwuje dla Dżudży;
niestety muszę zrezygnować, bo jednak się nie wyrobię
A: Zaczynamy jak najwczesniej: 15'30"/16'00"; gramy w BSG, ew w "Horror w Arkham", po skonczeniu prowadze "Zostan Menadzerem"
Gra pierwsza: BSG, lub Horror w Arkham
1. Deryl
2. Dżudża
3. Pierzasty - ?
4. Aśka - ?
5.
6.
Gra druga: "Zostań Menadzerem"
1. Pierzasty
2.
3.
4.
5.
B: Gramy 17'00"-21'10" w BsG
1. Berem
2.
3. Deryl
4. Pierzasty - ?
5. Aśka - ?
6.
Pierwszenstwo do gry maja Osoby, ktore graly ostatnio; pierwsze wolne miejsce rezerwuje dla Dżudży;
niestety muszę zrezygnować, bo jednak się nie wyrobię

Ostatnio zmieniony 11 sty 2012, 19:29 przez Jednoróg, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcę
- Geko
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Widzę, że mocna grupa AT-istów się szykuje w piątek. Trzeba wspomóc euraków. Ktoś chętny na coś z zestawu Steam + Steam Barons (wersja giełdowa lub zwykła; w sumie w 6 osób można grać), Vinhos, Eufrat i Tygrys?
Moje blogowanie na ZnadPlanszy.pl
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.
Pierzasty pisze:Jeśli chcecie Arkham Horror, proszę mi potwierdzić max. w czwartek. Mam angielskie, więc weźcie to pod uwagę.
www.kajakPATROL.pl - wypożyczalnia kajaków k Warszawy;
Białobrzegi - Warka
Białobrzegi - Warka
Hm. Rysują mi się trzy opcje: a) jaxo-pochodna, b) najmojsza/jaxo-pochodna, c) geko-pochodna...
a) Piotrsmu był gotów grać w Dominant Species (Kostyr też, ale akurat nie może). Więc ewentualnie ze mną i Jaxem byłaby trójka...
b) Ja najchętniej zagrałbym w Ora et Labora
b)Jestem również chętny poznać Dungeon Lords...
c) Vinhos lubię, ale powtórka reguł lekko mnie przeraża
Z kolei Tygrys i Eufrat z rozkoszą (acz bez wielkich umiejętności, w tej grze spoczywa mój antytalent
). Ale to raczej chyba deser ewentualny - o ile się nie zapchamy za bardzo daniem głównym...
a) Piotrsmu był gotów grać w Dominant Species (Kostyr też, ale akurat nie może). Więc ewentualnie ze mną i Jaxem byłaby trójka...
b) Ja najchętniej zagrałbym w Ora et Labora

c) Vinhos lubię, ale powtórka reguł lekko mnie przeraża

Niech garby waszych wielbłądów będą zawsze tłuste!
a) ja na DS jestem chętny zawszeMicelius pisze:Hm. Rysują mi się trzy opcje: a) jaxo-pochodna, b) najmojsza/jaxo-pochodna, c) geko-pochodna...
b) Ja najchętniej zagrałbym w Ora et Labora![]()
c) Vinhos lubię, ale powtórka reguł lekko mnie przerażaZ kolei Tygrys i Eufrat z rozkoszą (acz bez wielkich umiejętności, w tej grze spoczywa mój antytalent
). Ale to raczej chyba deser ewentualny - o ile się nie zapchamy za bardzo daniem głównym...
b1) OeL też bardzo chętnie, choć tu nie ma ciśnienia, 8 partii w ciągu miesiąca zagrałem
b2) Dungeon (Lords/Pets) chetnie (poznam/powtórzę)
c) co do Vinhos to o ile dobrze pamiętam to ktoś kiedyś nie zdążył skończyć gry przez całe spotkanie,
a w Tygrys i Eufrat zagram tylko gdy będzie jakiś bardzo doświadczony gracz
- KubaP
- Has thanked: 145 times
- Been thanked: 487 times
Hej, ja będę na BSG (to w ekipie zeszłotygodniowej), ale nie będzie Łukasza, który był ze mną ostatnio, więc jedno miejsce jest wolne.
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Ja bym preferowała grać w BSG z moim ubiegłotygodniowym teamie, tylko nie wiem czy są jeszcze miejsca i kto gra. Ludzie tu zmieniają zdanie częściej niż w żeńskim akademiku więc proszę o wyłuszczenia kto gdzie gra i czy z dodatkami. Pozdro
- KubaP
No nasz team gra chyba o 17:00 bez dodatków.
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Ok Asiu, to ja Ciebie skreślam z listy BSG z dodatkami i wrzucam barniego. To mamy 7 jeśli będzie serZ a jeśli nie to 6 czyli idealnie, i tak wyszła w sumie ta sama ekpia hardcore'ów co zawsze
nie znałem tego
A jak Geko nazwać ludków od euro? SM-owcy? (Solitaire Multiplayer
)

dobre!mocna grupa AT-istów

Inermis - Blog netrunner.znadplanszy.pl
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
Bardzo mi zależy dziś dowiedzieć się czy BSG zacznie się po 17 i czy na liście uwzględniony zostałem ja i mój kolega (musze dziś mu odpowiedzieć). A mógłbym być do końca (a nie do 21:10) pod warunkiem, że ktoś mnie podwiezie na Wolę na 22:00 – może ten kolega mógłby.
Ok, dzięki. Teraz wiem na czym stoję. Do jutra;] Pozdrawiam
- KubaP
Tak, Berem, kolega Berema, aśka, KubaP (czyli ja), deryl i jego ukochana tworzą jeden stół. Probelmatyczna jest tylko obecność naszego szóstego gracza (nie mówię o moim kumplu Łukaszu), który wtedy był z doskoku a tu chyba nie pisuje.
Zaczynamy po 17:00
Zaczynamy po 17:00
- Geko
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Po kontemplacji powyższych postów biorę Ora et Labora i Tygryska. Będę ok. 17.00
Moje blogowanie na ZnadPlanszy.pl
Takie moje 3 grosze odnośnie Battlestar Galactica - przypominam, że Gordon_DeCron, Pierzasty, gigi oraz jacyś gracze z poza forum również chcą dolecieć do Kobolu, czy innej Ziemi.
Osobiście proponuję wszystkim chętnych na BSG spotkać się w sali 519 o 16:55, zorientować się ile nas jest ostatecznie i rozpocząć tyle gier, aby każdy chętny zagrał.
Mamy potencjalnie, aż 4 BSG (Kostyr, Trutu, KubaP oraz Patryk), w tym tylko wersja KubaP nie zawiera dodatków.
Osobiście proponuję wszystkim chętnych na BSG spotkać się w sali 519 o 16:55, zorientować się ile nas jest ostatecznie i rozpocząć tyle gier, aby każdy chętny zagrał.
Mamy potencjalnie, aż 4 BSG (Kostyr, Trutu, KubaP oraz Patryk), w tym tylko wersja KubaP nie zawiera dodatków.
Iście "Salomonowe" rozwiazanie. Jedynie prosba do posiadaczy plansz zebyscie Wszyscy przyniesli gry. Lepiej, zeby kilka pudelem przelezalo na parapecie, niz jednej zabraklo...Kostyr pisze:Takie moje 3 grosze odnośnie Battlestar Galactica - przypominam, że Gordon_DeCron, Pierzasty, gigi oraz jacyś gracze z poza forum również chcą dolecieć do Kobolu, czy innej Ziemi.
Przy okazji zapytam na przyszlosc:
Czy Ktos z Was ma "Genue"???
www.kajakPATROL.pl - wypożyczalnia kajaków k Warszawy;
Białobrzegi - Warka
Białobrzegi - Warka
Pisałem już na weekendowym wątku, ale tu też spytam - czy ktoś posiadający Eclipse czasami przynosi w piątek i dałoby się dołączyć? Pewnie nie w ten, bo już jestem na BSG umówiony, ale tak przyszłościowo myśląc.
I mam nadzieję, że jak kogoś jeszcze przyprowadzę jutro to uda się upchnąć w którąś ekipę galaktyczną
I mam nadzieję, że jak kogoś jeszcze przyprowadzę jutro to uda się upchnąć w którąś ekipę galaktyczną

"Kto zbiera grzybki ma rozum szybki"
czy jest ktos chetny na Agricole? Na razie jestem ze znajomym więc można dołączyć ;]
Człowiek nie potrzebuje żadnej religii, gdy nie ma problemów.
Kostyr, Ty szelmo - myślałem, że jesteś chory, czy coś, a Ty po prostu wolisz po raz n-ty grać w BSG, niż spełnić swą deklarowaną chęć grania w Dominanta
Mi z kontemplacji postów ciężkofilów wynika, że najfajniej by było, gdybym ja przyniósł Dominanta, Piotrek Orę, Jax Dungeon Lords, a Geko Vinhos, po czym przeprowadzilbyśmy burzliwą dyskusję nt: w co grać?
Po takiej dyskusji zdążymy jeszcze Tygryska 

Mi z kontemplacji postów ciężkofilów wynika, że najfajniej by było, gdybym ja przyniósł Dominanta, Piotrek Orę, Jax Dungeon Lords, a Geko Vinhos, po czym przeprowadzilbyśmy burzliwą dyskusję nt: w co grać?

Niech garby waszych wielbłądów będą zawsze tłuste!
Dopiszcie jeszcze 2 osoby chętne do BSG ;D
... albo i nie, jutro o 17 się wszystko okaże.
... albo i nie, jutro o 17 się wszystko okaże.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2012, 01:13 przez fluor, łącznie zmieniany 1 raz.
Na PW pisałem Ci, że jeśli będę to dopiero na 17:00, DS nie ryzykowałbym rozpoczęcia później niż o 16:00.Micelius pisze:Kostyr, Ty szelmo - myślałem, że jesteś chory, czy coś, a Ty po prostu wolisz po raz n-ty grać w BSG, niż spełnić swą deklarowaną chęć grania w Dominanta![]()
Jak już wiedziałem, że odpadam z DS, trzeba było coś znaleźć - akurat Inermis organizował BSG

Ale żeby nie było w DS na pewno z wami zagram przy najbliższej okazji, choć czasowo to najlepiej w jakiś weekend.
seRrz pisze:I mam nadzieję, że jak kogoś jeszcze przyprowadzę jutro to uda się upchnąć w którąś ekipę galaktyczną
Hmm jeśli dobrze liczę to w sumie jest chętnych na BSG 19 osóbfluor pisze:Dopiszcie jeszcze 2 osoby chętne do BSG ;D

Trutu, jeśli się uda to trzeba będzie to jakoś uczcić

- Pierzasty
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
- Gordon_DeCron
Ja na jakieś 95% dotrę na 17.00, skoro ma być takie zatrzęsienie BSG to swój egzemplarz też przyniosę ot tak dla pewności