Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bardzo chętnie Ora et labora (zamawiam od razu krótkie przypomnienie zasad, bo chyba, części już zapomniałam).
O której mniej więcej powinnam się zjawić, by się załapać?
W ten weekend planszówek w Artefakt Cafe nie ma. Generalnie założenia są takie, żeby były 2x w miesiącu. W marcu będą 3x. W kwietniu jeszcze nie wiem, muszę ustalić z właścicielem.
Robert Jaskuła
Dragonus - gry planszowe, sklep i wypożyczalnia http://dragonus.pl/
Ja bym zagrał w Twilight Struggle, ale NIGDY nie grałem, więc to do namysłu ; >
Ja natomiast przerobiłem kompletnie Fury Of Dracula, robiąc z tego wariację na temat pierwszej edycji i mam pytanie -m czy ktoś,kto grał już w którąkolwiek edycję przetestuje to ze mną? (było już z małżonką dopracowywane, na 2 grach, powinno być grywalne i to bardzo)
Co do planszówek w Artefakt Cafe rozumiem że można wypożyczyć lub/i przynieść własne gry? Z chęcią wpadnę, bo niestety nie pasują mi wtorki i czwartki w strychu
Figol pisze:Co do planszówek w Artefakt Cafe rozumiem że można wypożyczyć lub/i przynieść własne gry?
Dostępnych jest zawsze kilkadziesiąt gier, w które można bez przeszkód grać. Poza tym, można wcześniej poprosić o dostarczenie jakiegokolwiek tytułu z wypożyczalni Dragonusa. I jeśli tylko tytuł ten będzie w niedzielę dostępny, to dostarczę go do Artefaktu.
Oczywiście można również grać we własne gry.
Robert Jaskuła
Dragonus - gry planszowe, sklep i wypożyczalnia http://dragonus.pl/
Rathi pisze:Dostępnych jest zawsze kilkadziesiąt gier, w które można bez przeszkód grać. Poza tym, można wcześniej poprosić o dostarczenie jakiegokolwiek tytułu z wypożyczalni Dragonusa. I jeśli tylko tytuł ten będzie w niedzielę dostępny, to dostarczę go do Artefaktu.
Oczywiście można również grać we własne gry.
Hej, ludziska - umawiałem się dzisiaj wstępnie z Niedźwiedziem i Dariuszem na TS i potwierdzam czwartkowe wstępne ustalenia (!). Odpiszcie, jak jest dla mnie jeszcze miejsce.