(Kraków) Spotkania planszówkowe
-
Re: [Kraków] Spotkania planszówkowe
Co prawda opublikowałem to już w handlu, ale nie zaszkodzi, jak walnę tutaj - kupię Middle-Earth Quest, najlepiej w Krakowie.
Dziś Nasza Strychowa Delegacja wpadła z wizytą roboczą do klubu "Jędruś" mieszczącego się w Nowej Hucie. Wrażenia jak najbardziej pozytywne, miły i względnie kulturalny kolektyw, niezły asortyment i pełne wyposażenie - stoły są, krzesła są = wszystko jest. Zatwierdzamy i polecamy ...oby więcej takich miejsc
...a jutro planszówkogranie w Artefakcie, pod przodownictwem kolegi Roberta ze spółdzielni Dragonus
...a jutro planszówkogranie w Artefakcie, pod przodownictwem kolegi Roberta ze spółdzielni Dragonus
Gry w które grałem i / lub chętnie zagram
Gry którymi dysponuję - „proście a będzie wam grane” (czyt. "Błagam, niech ktoś ze mną w to zagra")
Gry które szukają właścicieli
We are Board Game Players ...Expect Us
Gry którymi dysponuję - „proście a będzie wam grane” (czyt. "Błagam, niech ktoś ze mną w to zagra")
- siemin_
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Cześć, jak ostatnio graliśmy w Zostań Menadżerem to Michał mówiłeś, że zagrałbyś w Wysokie Napięcie klasyczne, że tak powiem
czy jakby znaleźli się chętni to wziąłbyś je jutro? Ja jestem chętny, zasady już przeczytałem.
czy jakby znaleźli się chętni to wziąłbyś je jutro? Ja jestem chętny, zasady już przeczytałem.
Na jutro jestem nastawiony na Village, którą właśnie nabyłem. Gra 4-osobowa; bardzo nam się spodobała na festiwalu w Brzegu.
Więcej (i ang. instrukcja): http://www.boardgamegeek.com/boardgame/104006/village
Więcej (i ang. instrukcja): http://www.boardgamegeek.com/boardgame/104006/village
Jutro najprawdopodobniej nie dam rady się pojawić ...ale skoro tak bardzo Ci zależy na Filarach to będziemy mieć to w pamięci.Lucf pisze:Sezotris:
Filary Ziemi Naszyj?
Cieszy mnie ten fakt nabyciamn3006 pisze:Na jutro jestem nastawiony na Village, którą właśnie nabyłem. ...
OK, to proszę mnie zapisać do listy graczy w Village. CHętnie zagram w wiochę
1 miejsce wolne przy Agricoli w dniu dzisiejszym ... ktoś chętny? Już widzę ten las zgłaszających się rąk
...a jednak dam radę dzisiaj ...proszę miejscówkę przy Village
Darek, nie rób Village, przynieś Filary.
Sezostris pisze:...a jednak dam radę dzisiaj ...proszę miejscówkę przy Village
-
Hej, jak tam się grało w Village? Chętnie też bym zagrał, ale dzisiaj nie mogłem ; c Albo może w Twilight Struggle'a. (Tak,to taka sugestia do Ciebie, Tomaszu ; >)
Wracam, wracam hahaha , wreszcie !!!!!!!!! Jutro wracam hahahahaha !!!!!.
- W jego oczach kipiał obłęd a ciałem wstrząsały konwulsje
Buaaaahhhhhhhhhh - zajęczał
- To głód planszogrania - wyszeptał pielęgniarz krępując jego spocone ciało skórzanymi pasami.
- Siostro, szybko proszę podać '' Cutthroatus encounterus - boardgamesusbrakus antidotum '' wykrzyknął lekarz - to postawi go na nogi, przynajmniej na jakiś czas ...
Pozdrowienia dla wszystkich Strychowiczów
- W jego oczach kipiał obłęd a ciałem wstrząsały konwulsje
Buaaaahhhhhhhhhh - zajęczał
- To głód planszogrania - wyszeptał pielęgniarz krępując jego spocone ciało skórzanymi pasami.
- Siostro, szybko proszę podać '' Cutthroatus encounterus - boardgamesusbrakus antidotum '' wykrzyknął lekarz - to postawi go na nogi, przynajmniej na jakiś czas ...
Pozdrowienia dla wszystkich Strychowiczów
NIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!Goodman pisze:Wracam, wracam hahaha , wreszcie !!!!!!!!! Jutro wracam hahahahaha !!!!!
- Tommy
- Has thanked: 114 times
- Been thanked: 29 times
Wpada ktoś z forumowiczów do artefaktu we wtorki? Po prawie 2,5 roku przerwy od planszówek chyba mam ochotę w końcu wrócić i zagrać w coś fajnego, ale byłoby miło przynajmniej mieć świadomość obecności kogoś znajomego z forum, czy też wręcz umówić się na jakąś konkretną grę.
PS. podobno w zeszły wtorek było tam 70 osób - Dżizasss to jak mały konwent prawie.
PS2. Ja ze swojej drogi już prawie wszystkiego się pozbyłem po drodze, ale jeszcze jakieś niedobitki mam: AOE3, Stone age etc.
PS. podobno w zeszły wtorek było tam 70 osób - Dżizasss to jak mały konwent prawie.
PS2. Ja ze swojej drogi już prawie wszystkiego się pozbyłem po drodze, ale jeszcze jakieś niedobitki mam: AOE3, Stone age etc.
"I used to roll the dice
feel the fear in my enemy's eyes"
feel the fear in my enemy's eyes"
Jeśli moja obecność nie wystarczy (;-P), to często ostatnio bywają dwa Pawły : )Tommy pisze:Wpada ktoś z forumowiczów do artefaktu we wtorki? Po prawie 2,5 roku przerwy od planszówek chyba mam ochotę w końcu wrócić i zagrać w coś fajnego, ale byłoby miło przynajmniej mieć świadomość obecności kogoś znajomego z forum, czy też wręcz umówić się na jakąś konkretną grę.
Artefakt staje się coraz bardziej popularny : )Tommy pisze:PS. podobno w zeszły wtorek było tam 70 osób - Dżizasss to jak mały konwent prawie.
1,5 tygodnia temu w niedzielę było ponad 50 osób.
- pabula
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 77 times
Ale z nami to można się umówić na Agricolę
Chyba że po Agricoli, to chętnie zagramy jeszcze w coś.
A na pewno można się umówić na piwo
Nie mówili ci że strych zlikwidowali? Już nie działa niestety. Nie ma dokąd.Wracam, wracam hahaha , wreszcie !!!!!!!!! Jutro wracam hahahahaha !!!!!.
Czas najwyższy na zmianę podpisu ...pabula pisze:Ale z nami to można się umówić na Agricolę
-
paweln: widzę, że masz Ora et Labora. Czy moglibyśmy zagrać we wtorek? Albo czy mógłbyś mi pożyczyć na parę dni?
nick na boiteajeux: lena