Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Khuukii pisze:Hej!
Jestem ciekawy czy byłby ktoś chętny w maju na zagranie w Twilight Imperium? Taką porządną 12 godzinną rozgrywkę? Dodam, że posiadam tą grę i dla tych co niekoniecznie umieją perfekcyjnie angielski, gar jest niemalże w pełni spolszczona.
...nie ma to jak porządny mózgotrzep ...napisz tylko kiedy i dopisz mnie na listę.
Goodman pisze:Twighligt Imperium + Karol = 12 godzin cudownej rozgrywki *
---------------------------------------------------------------------------
* narzekanie i jęczenie przy każdej nadarzającej sie okazji
Gwoli sprawiedliwości już :p nie narzekam na samą grę, tylko na psucie innym przyjemności/rozwalanie rozgrywki/zawłaszczanie sobie czasu gry/roszczenie sobie prawa do ustalania zasad przez współgrających.
btw:
każda przygodówka + Seba + Ignipes = dużo rewelacyjnej zabawy dla nich dwojga + sadomasochistyczna przyjemność dla reszty grających :p
Ostatnio zmieniony 17 maja 2012, 16:42 przez wittiw, łącznie zmieniany 2 razy.
wojo pisze:Rathi - widzę że zrobiło się trochę więcej spotkań w Krakowie. Dałbyś radę zaktualizować pierwszy post?
I tak tam nikt nie zagląda : )
Postaram się niedługo to zrobić, chyba, że ktoś wrzuci tutaj kompletny spis, albo wyśle mi prywatną wiadomością, to ja po prostu podmienię wpis.
Robert Jaskuła
Dragonus - gry planszowe, sklep i wypożyczalnia http://dragonus.pl/
Przeprowadziłem się ze swoją dziewczyną, również miłośniczką planszówek, do Krakowa. Nie znamy tu nikogo kto podzielałby nasze zainteresowania z tym związane a geografia miasta nie jest nam jeszcze do końca znana, więc chętnie spotkałbym się z fajnymi ludźmi przy fajnych kartonikach i drewienkach (moja kolekcja)
Rathi pisze:
Postaram się niedługo to zrobić, chyba, że ktoś wrzuci tutaj kompletny spis, albo wyśle mi prywatną wiadomością, to ja po prostu podmienię wpis.
Zainteresowani Twilight'em kiedy dalibyście radę? Ja i Juria możemy w każdy dzień, ale domyślam, się, ze Wy raczej nie, więc proponuję najbliższą niedzielę od rana (może 9.00 ?). Mieszkam w Kobierzynie (okolice Kampus UJ, Ruczaj, Borek Fałęcki) ale u mnie warunki do grania nie są nie najlepsze (sporo osób się kręci), więc jak ktoś ma ochotę nas ugościć, to niech pisze.
venoir pisze:Witam,
Przeprowadziłem się ze swoją dziewczyną, również miłośniczką planszówek, do Krakowa. Nie znamy tu nikogo kto podzielałby nasze zainteresowania z tym związane a geografia miasta nie jest nam jeszcze do końca znana, więc chętnie spotkałbym się z fajnymi ludźmi przy fajnych kartonikach i drewienkach (moja kolekcja)
Stawiam piwo
Cześć, wpadnij na strych , ul. Masarska 14 - niedaleko od Galerii Kazimierz, gramy we wtorki i czwartki od 17 do 21 30.
Khuukii pisze:Zainteresowani Twilight'em kiedy dalibyście radę? Ja i Juria możemy w każdy dzień, ale domyślam, się, ze Wy raczej nie, więc proponuję najbliższą niedzielę od rana (może 9.00 ?). Mieszkam w Kobierzynie (okolice Kampus UJ, Ruczaj, Borek Fałęcki) ale u mnie warunki do grania nie są nie najlepsze (sporo osób się kręci), więc jak ktoś ma ochotę nas ugościć, to niech pisze.
Jak dla mnie ta Niedziela była by w sam raz (moje plany i tak legły w gruzach) ...ale np. Goodmanowi to raczej nie podejdzie ...proponowałbym spotkanie na Strychu (wtorek, czwartek od 16.00) - tam warunki są idealne ...albo w Jędrusiu w sobotę (działają już od 13.00)
wittiw pisze:
(...) nie narzekam na samą grę, tylko na psucie innym przyjemności/rozwalanie rozgrywki/zawłaszczanie sobie czasu gry/roszczenie sobie prawa do ustalania zasad przez współgrających.
(...)
każda przygodówka + Seba + Ignipes = dużo rewelacyjnej zabawy dla nich dwojga + sadomasochistyczna przyjemność dla reszty grających :p
Karol, jeszcze nie widziałem żebyś miał przyjemność z jakiejkolwiek gry.
Co do reszty zarzutów, chętnie je odeprę przy piwie (stawiam).
Nie będziemy prali brudów na forum
wittiw pisze:
(...) nie narzekam na samą grę, tylko na psucie innym przyjemności/rozwalanie rozgrywki/zawłaszczanie sobie czasu gry/roszczenie sobie prawa do ustalania zasad przez współgrających.
(...)
...coś mi się widzi że sporo piwa będzie potrzeba
...na wasze szczęście znam kilka butelek wymagających opróżnienia
...to który park i która ławka?
wittiw pisze:
(...)
...coś mi się widzi że sporo piwa będzie potrzeba
...na wasze szczęście znam kilka butelek wymagających opróżnienia
...to który park i która ławka?
Tanie wino na plantach , jak mi tego brakowało . To co, w najbliższą sobotę
Dawid stawia
Ignipes pisze:Seba, on nas obraża!
wittiw pisze:
(...)
Karol, przecież sam mówiłeś że jak nie będziemy Cię biczowali, obrażali, zanudzali, poniżali i ignorowali to nie będziesz z nami grał. Więc jednak Ci się podobało świntuchu HADZIIIAAAAA !!!!! i strzał z bicza
To kiedy rewanżyk? Tym razem z Dawidem postaramy się o większą dawkę zobojętnienia i klapsów