(Kraków) Spotkania planszówkowe
Re: [Kraków] Spotkania planszówkowe
1. Sebastian - A
2. Borsuk - A
3. Janusz - B
4. Ankeszu - A/B
5. Drash - B
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. Dariusz*
14.
15.
*jeżeli znajdą się jeszcze trzy osoby które się ze mną zabiorą**
** ...i dorzucą się do paliwa***
*** koszt przejazdu w dwie strony to ok. 20 zł / liczba podróżujących
2. Borsuk - A
3. Janusz - B
4. Ankeszu - A/B
5. Drash - B
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. Dariusz*
14.
15.
*jeżeli znajdą się jeszcze trzy osoby które się ze mną zabiorą**
** ...i dorzucą się do paliwa***
*** koszt przejazdu w dwie strony to ok. 20 zł / liczba podróżujących
Gry w które grałem i / lub chętnie zagram
Gry którymi dysponuję - „proście a będzie wam grane” (czyt. "Błagam, niech ktoś ze mną w to zagra")
Gry które szukają właścicieli
We are Board Game Players ...Expect Us
Gry którymi dysponuję - „proście a będzie wam grane” (czyt. "Błagam, niech ktoś ze mną w to zagra")
-
Zabiorę się i dorzucę, byle tylko jeszcze ktoś się zebrał.
BTW - Od razu chciałbym wiedzieć, czy znajdą sie chetni na Runewars/MEQ/Draculę ; )
BTW - Od razu chciałbym wiedzieć, czy znajdą sie chetni na Runewars/MEQ/Draculę ; )
Ja też mogę się zabrać dorzucić.
CO do RW/MEQ/Drakuli to jak zwykle chętnie. A byłbyś w stanie wziąć Horror w Arkham?
CO do RW/MEQ/Drakuli to jak zwykle chętnie. A byłbyś w stanie wziąć Horror w Arkham?
1. Sebastian - A
2. Borsuk - A
3. Janusz - B
4. Ankeszu - A/B
5. Drash - B
6. Patsy -B*
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. Dariusz
14.
15.
*o ile będzie jakiś transport
2. Borsuk - A
3. Janusz - B
4. Ankeszu - A/B
5. Drash - B
6. Patsy -B*
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. Dariusz
14.
15.
*o ile będzie jakiś transport
Muszę niestety odwołać nasze spotkanie ze względów organizacyjnych. Ale w najbliższym czasie będę organizował następne, mam nadzieję w bardziej dogodnym terminie.Goodman pisze:Planszogranie w Piotrkowicach Wielkich koło Krakowa na terenie poligonu >>>>>Arena ASG<<<<< 16.06.2012
Nieoczekiwanie urodził sie nowy termin juz w najblizszy weekand. Do dyspozycji będzie jak poprzednio obiekt noclegowy oraz miejsce ogniskowe i grill.
Goodman pisze: Muszę niestety odwołać nasze spotkanie ze względów organizacyjnych(...)
W sobotę od 13:00 można się umawiać na granie w klubie „Jędruś” - os. Centrum A bl. 6a. (Wejście 1 zł)Ankeszu pisze:A tymczasem Jędruś czeka...
Ja się wybieram. Później napiszę dokładnie na którą przyjdę.
Piszcie kto się wybiera to się umówimy na konkretną grę i godzinę.
Ja proponuję: Alien Frontiers, Caylus, Puerto Rico, Glory to Rome.
(Uprzedzając szyderstwa i docinki - chętnie zagram w coś innego)
-
Seba kiedy będzie można zobaczyć na facebooku czy gdzie indziej te zdjecia z naszego pierwszego wyjazdu?:)
Będę w "Jędrusiu" przed 15:00
Ostatnio zmieniony 17 cze 2012, 15:17 przez Ignipes, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja się zadeklaruję nieco bardziej obyczajowo poprawnie:
Będę u Jędrusia ok 15.00
Będę u Jędrusia ok 15.00
Witam Was,
Chciałbym pojawić się na Nowej Gralicji w Krakowie 23 czerwca i w związku z tym mam dwa pytania.
1) Czy impreza na bank się odbędzie?
2) Czy znajdą się chętni do udziału w testach gry „Zakon Krańca Świata” na podstawie powieści Mai Lidii Kossakowskiej(nie jest bynajmniej wymagana znajomość powieści)?– odsyłam do naszego profilu z informacjami o grze http://www.facebook.com/wydawnictwoRedImp
Chciałbym pojawić się na Nowej Gralicji w Krakowie 23 czerwca i w związku z tym mam dwa pytania.
1) Czy impreza na bank się odbędzie?
2) Czy znajdą się chętni do udziału w testach gry „Zakon Krańca Świata” na podstawie powieści Mai Lidii Kossakowskiej(nie jest bynajmniej wymagana znajomość powieści)?– odsyłam do naszego profilu z informacjami o grze http://www.facebook.com/wydawnictwoRedImp
-
ej mam pytanko, kto z tutejszych forumowiczów mieszka na Ruczaju. Pytam bo czasem szukamy z sąsiadem osób do grania w trójke ale mogę też w duelu w coś pograć:) z tego co pamiętam to ktoś móił ze jest zRuczaju jesli ten ktos ma ochote pograć to niech się odezwie:)
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
Na jutro zgodznie z zapowiedzią przynoszę i walczymy w Cutthroat Caverns
Lista chętnych:
1. Ja czyli Ja
2. Janusz
3. Gosia
4. Ania
5.
6.
Lista chętnych:
1. Ja czyli Ja
2. Janusz
3. Gosia
4. Ania
5.
6.
-
Lista chętnych:
1. Ja czyli Ja
2. Janusz
3. Gosia
4. Ania
5.JA czyli Piotrek (ewentualnie jak bedzie ktos osamotniony to chetnie zagram z nim w nową gre Trzewiczka Konwój:)
6.
1. Ja czyli Ja
2. Janusz
3. Gosia
4. Ania
5.JA czyli Piotrek (ewentualnie jak bedzie ktos osamotniony to chetnie zagram z nim w nową gre Trzewiczka Konwój:)
6.
-
- Kontakt:
Lista chętnych:
1. Ja czyli Ja
2. Janusz
3. Gosia
4. Ania
6. Ja
1. Ja czyli Ja
2. Janusz
3. Gosia
4. Ania
6. Ja
-
Ja jutro z dziką rozkoszą zagram jutro kolejny raz w Alien Frontiers pod warunkiem że Marcin lub David zawita na strych
Planszogranie w Piotrkowicach Wielkich koło Krakowa na terenie poligonu >>>>>Arena ASG<<<<< 30.06.2012
Do dyspozycji będzie jak poprzednio obiekt noclegowy z łazienkami i kuchnią oraz miejsce ogniskowe i grill.
W grę wchodzą dwie opcje:
A ) Impreza z noclegiem 29-30.06.2012 od godziny 17:00 w piątek do późnych godzin wieczornych dnia następnego. 35 zł/os ( należy zabrać śpiwór )
B ) Impreza bez noclegu 30.06 2012 od godziny 10:00 do późnych godzin wieczornych. 10 zł/os
Opłatę uiszczamy po przybyciu na teren obiektu.
Na wszelkie pytania dotyczące dojazdu i samej imprezy odpowiem z dziką rozkosza pod numerem tel. 669 482 996 - Sebastian
Lista uczestników:
1. Sebastian - A
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Zainteresowane osoby proszę o kopiowanie listy i dopisywanie się z zaznaczeniem opcji A lub B co da nam obraz sytuacji.
Pozdrawiam
Sebastian Oliwa - Arena ASG
Do dyspozycji będzie jak poprzednio obiekt noclegowy z łazienkami i kuchnią oraz miejsce ogniskowe i grill.
W grę wchodzą dwie opcje:
A ) Impreza z noclegiem 29-30.06.2012 od godziny 17:00 w piątek do późnych godzin wieczornych dnia następnego. 35 zł/os ( należy zabrać śpiwór )
B ) Impreza bez noclegu 30.06 2012 od godziny 10:00 do późnych godzin wieczornych. 10 zł/os
Opłatę uiszczamy po przybyciu na teren obiektu.
Na wszelkie pytania dotyczące dojazdu i samej imprezy odpowiem z dziką rozkosza pod numerem tel. 669 482 996 - Sebastian
Lista uczestników:
1. Sebastian - A
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Zainteresowane osoby proszę o kopiowanie listy i dopisywanie się z zaznaczeniem opcji A lub B co da nam obraz sytuacji.
Pozdrawiam
Sebastian Oliwa - Arena ASG
- FortArt
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 23 times
- Kontakt:
Lista uczestników:
1. Sebastian - A
2. Artur - A/B
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
1. Sebastian - A
2. Artur - A/B
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Tak, to prawda, że w planszówkach najważniejszy jest klimat - klimat planszy, pionków, żetonów, kart i kostek.
ja mieszkam i dziś zakończyłem sesję, więc z chęcią dołączę do partyjki w cokolwiek bardziej złożonego od Carcassone:)ej mam pytanko, kto z tutejszych forumowiczów mieszka na Ruczaju...
Lista uczestników:
1. Sebastian - A
2. Artur - A/B
3. Darek ABBA *
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
*patrz kilka postów wcześniej
1. Sebastian - A
2. Artur - A/B
3. Darek ABBA *
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
*patrz kilka postów wcześniej
- FortArt
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 23 times
- Kontakt:
Jestem pod dużym wrażeniem! Kilkumiesięczne kupony rabatowe -10% do Dragonusa na dzień dobry, multum nagród w turniejach nawet za ostatnie miejsce, darmowa wypożyczalnia kilkuset gier, instruktorzy gier, i zero opłat wow!
Tak, to prawda, że w planszówkach najważniejszy jest klimat - klimat planszy, pionków, żetonów, kart i kostek.