Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trygrys i eufrat przywiozłem do BB zatem po Zombicide możemy rozłożyć
Tym, którzy nie grali
gra strategiczna, kombinacyjna i momentami agresywna ( przejmuje się obce miasta i budowle)
KTO WYGRYWA - fajne akcje z planszówkami na Facebooku.
Konkursy z topowymi grami, akcje promujące hobby, relacje z imprez, wrażenia z rozgrywek na żywo, opinie o nowościach.
FB/ktowygrywa
medicus pisze:trygrys i eufrat przywiozłem do BB zatem po Zombicide możemy rozłożyć
A nie można zamiast?
Zombicide nie podeszło?
Konkursy z topowymi grami, akcje promujące hobby, relacje z imprez, wrażenia z rozgrywek na żywo, opinie o nowościach.
FB/ktowygrywa
Muszę się kiedyś wreszcie dosiąść do Eclipse, bo wstyd doprawdy, że jeszcze nie spróbowałem
postanowienie noworoczne: ograć Robinsona, Ora et labora, Walking Dead, Troyes i Eclipse
dziś zaczynam od Zombicide
FB/ktowygrywa
Prośba na dziś.
Spójrzcie przez okno i wyjdźcie z domu wcześniej, bo obawiam się, że będziemy się schodzić do 19
a nie będzie to fair względem tych, którzy przyjdą punktualnie
Sam podejrzewam, że z Wapienicy nie będzie mi łatwo się wydostać. Ruszę o 17.00
FB/ktowygrywa
śniła mi się ta sromotna klęska jaką zadał nam wczoraj Grzybek
W przyszłym tygodniu na życzenie Dawida przywiozę Puerto Rico. Może znajdą się chętni?
1.
2.
3.
4.
5.
FB/ktowygrywa
Jak nie w Puerto zleję Grzybka to w co?
Puerto Rico
1. Grzybek
2. Marcin
3. Tomek
4.
5.[/quote]
Ja w Robinsona też chętnie. Wasze podniecenie podczas gry mnie irytuje... też chciałbym być taki podniecony
Llewelyn_MT pisze:
Boolgrzyb pisze:Będziecie mogli odkuć się w Puerto
Puerto Rico
1. Grzybek
2. Marcin
3.
4.
5.
Jak przegrywać, to z wami, bo przynajmniej się można jakoś głupio tłumaczyć.
Jeśli mnie dopuścicie do Robinsona, to wreszcie bym zagrał.
FB/ktowygrywa