Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu może będzie spotkanie we wtorek i środę to odrobię zaległości

Byłem ja, Jurek, Spinus i Grzesiek. Testowaliśmy 3 prototypy: Potworki, Erogierkę i Dziki ogród Spinusa (nie wiem jaka jest nazwa roboczagibon pisze:Obserwując wątek do południa odniosłem wrażenie, że nikogo dziś nie będzie, więc odpuściłem sobie dziś. Napiszcie czy ktoś w końcu przyszedł i jak było.
Ja, ja, mnie wybierz, mnie do dwuosobówki!Jan Madejski pisze:Ja się sprężę i przyjdę w środę z nową grą karcianą na 2 graczy. Poza tym będę miał w zanadrzu jedną ze starych gier.
A czy nie mamy przypadkiem jakiegoś dodatkowego spotkania we wtorek albo w czwartek?
W środę będę z nową wersją Janosika, zapraszam fanów karcianekFilippos pisze:Ja, ja, mnie wybierz, mnie do dwuosobówki!Jan Madejski pisze:Ja się sprężę i przyjdę w środę z nową grą karcianą na 2 graczy. Poza tym będę miał w zanadrzu jedną ze starych gier.
A czy nie mamy przypadkiem jakiegoś dodatkowego spotkania we wtorek albo w czwartek?![]()
Też będę w środę z nastawieniem na testowanie i "Lubię to" w zanadrzu. W przyszłym tygodniu będą nowe protosy i chętnie też wtorek lub czwartek się spotkam.
To będziesz musiał grać ze mną, bo już sobie zaklepałem na privie, buachachacha!Filippos pisze:Ja, ja, mnie wybierz, mnie do dwuosobówki!
Jak Janek projektował to pewnie gra fajna to i ciebie jakoś Stalkerro przeżyję.stalker pisze:To będziesz musiał grać ze mną, bo już sobie zaklepałem na privie, buachachacha!Filippos pisze:Ja, ja, mnie wybierz, mnie do dwuosobówki!
Uuu ale Ci dopiekło moje marudzenie nad "królem Sauronem"Filippos pisze:Jak Janek projektował to pewnie gra fajna to i ciebie jakoś Stalkerro przeżyję.stalker pisze:To będziesz musiał grać ze mną, bo już sobie zaklepałem na privie, buachachacha!Filippos pisze:Ja, ja, mnie wybierz, mnie do dwuosobówki!
Filippos pisze:Jak Janek projektował to pewnie gra fajna to i ciebie jakoś Stalkerro przeżyję.stalker pisze:To będziesz musiał grać ze mną, bo już sobie zaklepałem na privie, buachachacha!Filippos pisze:Ja, ja, mnie wybierz, mnie do dwuosobówki!
Stalkerro nie byłoby wszak Monsoona bez twego słynnego marudzenia.stalker pisze: Uuu ale Ci dopiekło moje marudzenie nad "królem Sauronem"
Będzie dobrzenie będę marudził
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie!