Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Potwierdzam, 13 do 13. I to rzutem na taśmę, bo przez całą grę przegrywałem. Ogólnie MX1010 ma potencjał w tej grze, ostrzegam lojalnie wszystkich, którzy z nią będą w to grali. Jeden błąd i Was pojedzie. Jedna z najlepszych graczy, z jakimi miałem przyjemność w to zagrać, bez dwóch zdań.
"Wy macie rację, ale my mamy karabiny."
Mao Tse-tung
Masz w szkole skaner, w domu drukarkę i martwisz się o oceny ?
A już bardziej poważnie - odbije się to na częstotliwości Twoich pojawień się w Avanti? Jesteś wyżej ode mnie w rankingu Neuroshimy po mojej nie całkiem udanej partii z MX1010 i chciałbym to nadrobić .
I tak już zupełnie BTW: wyobraziłem sobie Ciebie na korkach z niemca i mało co z krzesła nie spadłem.
-------------------------------------------
Garrett - udałoby Ci się załatwić GoTa na jutro? Względnie na następny piątek? Błażej coś gadał, że przyjdzie, ale przydałoby się mu o tym dobitnie przypomnieć, a ja niestety nie mam jego numeru...
"Wy macie rację, ale my mamy karabiny."
Mao Tse-tung
Użytkownik 21 pisze:P.S. II
Rodzice zobaczyli moje stopnie. STOP Jest źle. STOP
Zaczynam chodzić na korepetycje z niemieckiego. STOP
błeeeeeeeee.........
Sprawiedliość sprawiedliwością
Współczucie współczuciem
A za problemy w szkole
i tak obrywasz w d**ę.
Ucz się niemca bo jeszcze szlaban na gry dostaniesz!
Dobry plan dziś jest lepszy od doskonałego jutro. /prawo Pattona
Użytkownik 21 pisze:Abrall co z tobą? I z twoim Bonem. Mam nadzieję że w ten piątek zagram w Bonego. A tak og. to go kupiłeś jak, nie to wysyłam zamówienie
P.S.
Jeśli macie do wykonania jakąś niebezpieczną czynność i musićie się skoncentrować to musicie być pewni że Pat_a nie ma w pobliżu
P.S. II
Rodzice zobaczyli moje stopnie. STOP Jest źle. STOP
Zaczynam chodzić na korepetycje z niemieckiego. STOP
błeeeeeeeee.........
Sorka Tomek, że się nie odzywałem. Chory byłem, potem komp siadł i jakoś tak wyszło. Na następny spotkaniu pojawię się z Bonem ale osobiście nie mam ochoty na grę choć jeśli ktoś chce to chętnie wytłumacze zasady. (moze zmienie zdanie i zagram ale to sie zobaczy:) )
Abraal pisze:Sorka Tomek, że się nie odzywałem. Chory byłem, potem komp siadł i jakoś tak wyszło. Na następny spotkaniu pojawię się z Bonem ale osobiście nie mam ochoty na grę choć jeśli ktoś chce to chętnie wytłumacze zasady. (moze zmienie zdanie i zagram ale to sie zobaczy:) )
Ostatnio także szkoła zniechęca mnie do wszystkiego:) Czasu miałem mało, nie zdąrzyłem z nikim zagrać (chyba że z bliskimi ale to były raczej takie pseudo-gry i to one niestety, głównie mnie zniechęcały) Jednak możecie być pewni że jutro otrząsnę się z amoku i z nowymi siłami (moimi) ruszy machina dyplomacji w Bonaparte'm. Byle żeby sie jeszcze chętni do gry znaleźli to będzie luz:)
Aha - co do ligi HEX'a - nie mialem czasu zrobic listy meczy na jutro. Jesli mi sie uda - zrobie ja jutro. Jesli nie, to wydrukuje tabele i po prostu kto bedzie to bedzie gral
Co do tych ocen nie jest źle. Tylko do niemca można się przyczepić. (to właśnie zrobili rodzice)
Częstotliwość raczej na pewno się nie zmieni bo co jak co, u mnie w domu kontrast jest odpowiednio duży żeby rodzice nauczyli się odróżniać białe od czarnego*
W najbliższy piątek chyba przyjdę wcześniej, tak koło 16. Więc kto chce, niech wpada wcześniej. Przytargam ze sobą napewno TtR i Samuraja, bo już ostatnio mi ich brakowało .
Co do WN, Avantarze, nie chcesz nie musisz, to że przeszkadza Ci moje trochę dłuższe myślenie niż twoje, to wyłącznie twoja sprawa .
Pat Garret - nie, ja tylko nie lubie jak ktos duzo gada zamiast myslec w kolejkach innych graczy a pozniej po prostu jechac No i nie lubie podpowiadania innym.