Brylantino pisze:Aduanath pisze:Brylantino pisze:Słabo to widzę... dopiero co Netrunner wszedł do 3trolli, a już z 20 egzemplarzy każdego data packu zostały po 2-3... Ciekawe, czy szykuje się szybko jakaś dostawa, bo wątpię aby choć jeden został do 10 lipca, a wtedy planowałem nabyć parę.
To zamów teraz z opcją przedpłaty, a w uwagach (czy tam w mailu już po złożeniu zamówienia), napisz, że wpłata pójdzie 10

. Nie powinno być z tym problemu

Wątpię aby na to poszli, zwłaszcza iż w regulaminie jest wyraźnie, że realizacja zamówienia przy płatności przelewem, jest dopiero rozpoczynana jak wpłata zostanie zaksięgowana.
No właśnie. Mają produkt na stanie, wpłacasz, jak kasę dostaną, to robią paczkę i wysyłają. A nie mogą sprzedać czegoś, co już ktoś zamówił (po złożeniu zamówienia ze stanów magazynowych w kompie produkt jest ściągany, a nie po wysyłce). Tylko mailem ostrzeż, że kaska będzie później, a nie w ciągu 2 - 3 dni

. Potem, jak już kasa pójdzie, możesz się dodatkowo przypomnieć, że kasę już wysłałeś i zapytać, kiedy paczkę wyślą

. Tak się czasem robi. Pracuję w sklepie wysyłkowym (nic związanego z grami) i taka opcja jest możliwa, w kilku sklepach internetowych z planszówkami, wiem, że też tak można
edit. Paczka już w domu. Ja jeszcze w pracy, ale wieczorem będzie wielkie koszulkowanie