Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam. 18tego postaram się wpaść, choć na chwilę. Chętnie bym w coś zagrał, ale czy na jakąś grę się załapię, to inna sprawa.
Tak więc, jako totalna rezerwa, do zobaczenia.
Lannister zawsze spłaca swoje długi. Za całą resztę zapłacisz Kartą.
Kiria pisze:Ja chetnie w osadnikow, sto lat nie gralam, moge przywiezc.
O której będziesz?
Ja na bank przyjdę. Zasady Osadników ogarnąłem na oficjalnej stronie.
Nie wiem jak wy ale ja chciałbym zagrać ze 2-3 razy w tą grę.
Na razie bez dodatków bo jeszcze w nią nigdy nie grałem.
berem pisze:A na Battlestara lub innego ameritrasha lub najlepiej na rozgrywkę w grę o tematyce historycznej (mam ich wiele) kto chętny?
BattleStar byl grany przez ostatnie dwa tygodnie, ale pewnie sie kiedys do niego jeszcze wroci.
Dla nas nie wazne czy tematyka historyczna, fantasy czy sci-fi, wazne aby grywalnosc wysoka byla
Jak dla mnie to grywalność tych co mam pozycji jest na odpowiednim poziomie tylko mogą co niektórzy sarkać na czas rozgrywki mogacy wynieść nawet 10 i wiecej godzin (niektóre z gier). Ale jak dla mnie to zaleta by wczuwać się w zachodzące wydarzenia których jestem kreatorem. Ale by dokończyc rozgrywki czasem potrzebne jest jej zapisanie lub w wypadku spotkań prywatnych odłożenie planszy w bezpieczne miejsce do nastepnego razu. Nawet bywało że kontynuwałem rozgrywki w nieco innym gronie niż na pierwszym spotkaniu. W rozgrywkach w gry historyczne nie jest tak ważnie dla mnie kto wygra tylko ważniejsza/przyjemniejsza obserwacja/uczestnictwo w zachodzących procesach.
Niestety w czwartek nie będę miał nadto czasu ale są gry historyczne i na np. około 4 godzin. Następne 2 tygodnie będę na wakacjach.
Serdeczne dzięki za wczorajsze YEDO!!
Świetna gra (tylko żartowałem z tym "Nie lubię tej gry").
Bardzo sympatyczne miejsce, ta Fenomenalna.
Kilka błędów laika i trochę pecha ze strażnikami na początku gry mocno pokrzyżowały mi szyki, ale nie zmienia to ogólnej bardzo pozytywnej oceny gry. Rewanż konieczny!
RobertGrom pisze:Serdeczne dzięki za wczorajsze YEDO!!
Świetna gra (tylko żartowałem z tym "Nie lubię tej gry").
Bardzo sympatyczne miejsce, ta Fenomenalna.
Kilka błędów laika i trochę pecha ze strażnikami na początku gry mocno pokrzyżowały mi szyki, ale nie zmienia to ogólnej bardzo pozytywnej oceny gry. Rewanż konieczny!
Jestem zdecydowanie za rewanzem Bez tlumaczenia zasad powinnismy zdazyc rozegrac gre w pelnym jej wymiarze bez zadnego problemu.
Bledy na poczatku i pech z ruchem straznika nie byly tylko Twoim problemem Bardzo podoba mi sie w tej grze to ze da sie dojsc w punktacji zawodnika ktory w kilku pierwszych turach wypracowal sobie przewage. Przegrywasz - dobierasz trudne zadania podejmujac zarazem ryzyko. Ogromny plus takze za sporą jak na worker placementa negatywną interakcje.
Ja się piszę;) Gra fajna-tylko nie wybacza błedów:P-jak się w 2giej połowie zostanie bez kasy i z kijowymi kartami misji to już się człowiek nie podniesie
Ale tym razem będzie lepiej
YEDO - 01/08/2013 - start 18:15, jeśli trzeba będzie to zrobimy szybkie przypomnienie zasad zaraz przed grą.