My Little Pony CCG

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
schizofretka
Been thanked: 7 times

My Little Pony CCG

Post autor: schizofretka »

http://boardgamegeek.com/boardgame/1497 ... -card-game
Właśnie do mnie przyszła. Byłby ktoś chętny do ogarnięcia i ewentualnie regularnego grania w Warszawie?
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek!
Mogę przynieść
Awatar użytkownika
jax
Has thanked: 97 times
Been thanked: 258 times

Re: My Little Pony CCG

Post autor: jax »

Ja bardzo chętnie. Podobno to całkiem niegłupia gra, niezła mechanika, trudne dylematy przy rozwiązywaniu problemów i świetny pomysł na mechanizm 'trouble makera' w decku. Czytałem że najbardziej mocarne są kucyki Fluttershy i Pinkie Pie. Chętnie się przekonam.
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
Awatar użytkownika
KubaP
Has thanked: 144 times
Been thanked: 485 times

Re: My Little Pony CCG

Post autor: KubaP »

Masz Silver Tinkerbells? Jak masz to chętnie się wymienię. Dam dwa egzemplarze Happy Sunshine - tę z hologramem i tę bez.
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
ODPOWIEDZ