Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ktoś z tego forum grywa w stacjonarnym sklepie mgła.pl otwartym w centrum Jaworzna ?
Chetnie bym si e z kims ustawil na gry, glownie interesuje mnie Battlestar galactica i podobne, zlozone ameri.
prócz tego star trek attack wing i Infinity ^^
Jak cos to moge podjechac tam na umowuiny termin, procz tego siedzie tam kazda piatkową nocke z grami, o ile nie siedzie w pracy
Na codzień uczęszczam na spotkania w Katowicach i Chorzowie (Goblin / Planszogranie), aczkolwiek myślę że w najbliższych tygodniach włączę się również do spotkań we Mgle, jeśli tylko starczy czasu. Z chęcią zagram w gry Ameri. Za BSG nie przepadam, aczkolwiek chętnie przyniose i zagram w Horror w Arkham. Z chęcią poznam też inne gry, bez względu na tematykę i mechanikę
To gierki ktore sa na miejscu i mozna korzystac, plus mozna oczywiscie przyniesc wlasne. W ten piatek takze sie wybieram, mozna bedzie pomęczyc "chaos w starym" ktory mi sie ostatnio spodobal itd, o ile nie rzucimy sie ze znajomym na Twilight I. Mozna si eoczywiscie ugadac w kazdy inny termin, o ile nie siedze w pracy.