[Katowice] czy ktoś z tego forum grywa w Rudym Goblinie?
Re: [Katowice] czy ktoś z tego forum grywa w Rudym Goblinie?
Dobra ludki, to będziemy we 3 osoby, znajomi mi sie sypnęli, przyniose też swoje gry 

przygarnę geeka :D zapraszam do grupy śląscy planszomaniacy :) https://www.facebook.com/groups/596625973748489/
-
- Kontakt:
A tak wygląda oficjalny plan na najbliższą środę 
W związku z tegorocznymi Mistrzostwami Polski w grę "7 Cudów Świata" zapraszamy na naukę tej gry, by jak najlepiej przygotować sie do eliminacji które planujemy zorganizować w najbliższym czasie w Goblinie (chętni do udziału proszeni są o kontakt).
Z pozostałych planów walczymy z Przedwiecznymi w "Horror w Arkham" oraz będziemy się strzelać jak przystało na Dziki Zachód w grze "Deadwood".
Można też liczyć na partyjki w Netrunnera.
Dla tych co po raz pierwszy zetkną się z planszówkowymi środami w Goblinie w tym wątku, przekazuje że co środe pojawia się około 20-30 osób.
Pozdrawiam Jacek.

W związku z tegorocznymi Mistrzostwami Polski w grę "7 Cudów Świata" zapraszamy na naukę tej gry, by jak najlepiej przygotować sie do eliminacji które planujemy zorganizować w najbliższym czasie w Goblinie (chętni do udziału proszeni są o kontakt).
Z pozostałych planów walczymy z Przedwiecznymi w "Horror w Arkham" oraz będziemy się strzelać jak przystało na Dziki Zachód w grze "Deadwood".
Można też liczyć na partyjki w Netrunnera.
Dla tych co po raz pierwszy zetkną się z planszówkowymi środami w Goblinie w tym wątku, przekazuje że co środe pojawia się około 20-30 osób.
Pozdrawiam Jacek.
Jacek Kobiela "przyPlanszy"
http://przyplanszy.pl/
gramy w każdą środę od 17:00 w katowickim pubie Proscenium (Katowice, Rynek7)
http://przyplanszy.pl/
gramy w każdą środę od 17:00 w katowickim pubie Proscenium (Katowice, Rynek7)
- Dwntn
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 36 times
Gdyby ktoś w najbliższym tygodniu wybierał się do Goblina, z chęcią poznam: Mage Wars, Summoner Wars, Lords of Waterdeep, Exodus, Lewis & Clarke, Alien Frontiers, Letters From Whitechapel, Gra o Tron oraz Eldrich Horror
Jak zwykle, mogę zabrać ze sobą coś z własnej kolekcji (link "Posiadam" w moim podpisie).
Pozdrawiam,
- K.

Jak zwykle, mogę zabrać ze sobą coś z własnej kolekcji (link "Posiadam" w moim podpisie).
Pozdrawiam,
- K.
- Dwntn
Super. Ze swojej strony mogę zabrać Wysokie Napięcie z dodatkowymi mapami oraz Firefly, bo widzę że masz te gry na liście do poznania i chyba Firefly pozostawił niedosyt po naszej poprzedniej rozgrywceAnaMan pisze:Ja się wybieram w środę. Mogę wziąć Mage Wars i Summoner Wars.

- K.
Jeżeli będzie Mage Wars, to ja się zapisuję.
Wezmę L&C.
Wezmę L&C.
Nie damy rady tego wszystkiego w jeden wieczórDwntn pisze: Super. Ze swojej strony mogę zabrać Wysokie Napięcie z dodatkowymi mapami oraz Firefly, bo widzę że masz te gry na liście do poznania i chyba Firefly pozostawił niedosyt po naszej poprzedniej rozgrywce.

Na Firefly trzeba by sobie ekstra spotkanie ustawić, ale fakt - jeszcze bym w to zagrał.
Bardzo mnie interesują pozycje:
A Few Acres of Snow - praktycznie nie znam gier Wallace'a
Metallum - zastanawiam się nad kupnem, mam wątpliwości, co do regrywalności
Galaxy Trucker - ma ponoć wyjść reedycja i też się zastanawiam
Czy jutro - środa 9.04. - granie w Rudym Goblinie jest aktualne?
Od której godziny? Będę przejazdem w Katowicach i popołudnie mam wolne. Mogę zabrać K2.
pozdrawiam
Tomek
Od której godziny? Będę przejazdem w Katowicach i popołudnie mam wolne. Mogę zabrać K2.
pozdrawiam
Tomek
Będę ok 18
Również chciałabym zobaczyć jak sie gra w Mage Wars, choćby jako obserwator 

przygarnę geeka :D zapraszam do grupy śląscy planszomaniacy :) https://www.facebook.com/groups/596625973748489/
- AkitaInu
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 37 times
czy można wpaść do Rudego i się dołączyć do gry (z resztą mage wars też bym zobaczył
) czy musze się umówić z kimś konkretnie ? Wpadłbym z Kobitką moją (też graczką oczywiście) tak pewnie przed 21, bedzie jeszcze ktoś? 

- Dwntn
Najczęściej umawiamy się na granie poprzez grupę na fejsbuku na konkretne tytuły, ale jesteśmy wszyscy bardzo otwarci na nowych graczy i nowe gry, więc zawsze z chęcią przysiądziemy do tego co kto przyniesie (przynajmniej ja)AkitaInu pisze:czy można wpaść do Rudego i się dołączyć do gry (z resztą mage wars też bym zobaczył) czy musze się umówić z kimś konkretnie ? Wpadłbym z Kobitką moją (też graczką oczywiście) tak pewnie przed 21, bedzie jeszcze ktoś?

Jak co, zapraszamy !
- K.
-
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 29 times
Hej, w najbliższą środę chcę wybrać się do Goblina. Chętnie zagrałbym w BSG
Mogę zabrać swój egzemplarz bądź dołączyć do jakieś ekipy, która planuje pograć w tą środę.
Wezmę też inne tytuły (np. Chaos, Race) albo jeśli ktoś ma ochotę zagrać w coś z mojej kolekcji to proszę o info
pozdrawiam

Wezmę też inne tytuły (np. Chaos, Race) albo jeśli ktoś ma ochotę zagrać w coś z mojej kolekcji to proszę o info

pozdrawiam
-
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 29 times
Szkoda, że Ci nie podszedł. Z doświadczenia wiem, że w tej grze bardzo dużo zależy od ekipy.
Chaos wezmę ze sobą, jeśli znajdą się jeszcze dwie chętne osoby to można zagrać

- Dwntn
Sam serial bardzo lubie, mam tez sporo modeli zywicznych pojazdow z serialu. Musze przyznac ze zdarzylo mi sie grac dwa razy w ekipach ktore nie byly w stanie dobrze wyjasnic zasad, wiec pewnie stad ten negatywny odbior. Osobiscie bardziej preferuje Horror w Arkham, ale jesli padlaby taka decyzja, podporzadkowalbym sie grupie i zagral w BSG:)yarzab pisze:Szkoda, że Ci nie podszedł. Z doświadczenia wiem, że w tej grze bardzo dużo zależy od ekipy.
Pozdrawiam,
- K.
Yarzab w nowa ere bys zagrał a nie w cylony.
Hey będzie ktoś chętny jutro do zagrania ? Jeśli ktoś chce mogę wziąść Star Wars LCG, X-Wing, Agricole, Robinsona czy Neuroshime 

-
Będzie dzisiaj ktoś chętny na partyjkę Mage Wars w Rudym Goblinie?
Do czego będzie można się dzisiaj dołączyć?
Ewentualnie czy znajdą się chętni np.: na Terra Mystica albo Lewis&Clark?
Ewentualnie czy znajdą się chętni np.: na Terra Mystica albo Lewis&Clark?
- Dwntn
Mamy dziś coś konkretnego w planach? Mógłbym przynieść kilka gier ale nie wiem czy będzie sens nosić pudełka jeśli już jest nagrany temat gier na dzisiejszy wieczór