[Skawina] Spotkania planszówkowe
- Bea
- Been thanked: 6 times
Re: [Skawina] Spotkania planszówkowe
Ktoś chętny na niedzielne granie u nas tak koło 17.00? W razie czego my też gdzieś możemy podjechać. 

- Reid666
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
A już myślałem że wątek Skawiński dokonał żywotaBea pisze:Ktoś chętny na niedzielne granie u nas tak koło 17.00? W razie czego my też gdzieś możemy podjechać.

Chętnie dołączę.
- Bea
Jesteś w Skawinie czy w grę wchodzi teleportacja?Reid666 pisze:A już myślałem że wątek Skawiński dokonał żywotaBea pisze:Ktoś chętny na niedzielne granie u nas tak koło 17.00? W razie czego my też gdzieś możemy podjechać..
Chętnie dołączę.

- Reid666
Jestem, od wczoraj i próbuję dojść do siebie po 42 godzinach w autokarze.Bea pisze:Jesteś w Skawinie czy w grę wchodzi teleportacja?Reid666 pisze:A już myślałem że wątek Skawiński dokonał żywotaBea pisze:Ktoś chętny na niedzielne granie u nas tak koło 17.00? W razie czego my też gdzieś możemy podjechać..
Chętnie dołączę.
Niestety chyba się trochę pospieszyłem z tą niedzielą... Jednak inne plany zawładną moim czasem

Ale bardzo chętnie pogram przy innych najbliższych okazjach.
- Bea
Jak ktoś ma się ochotę zabrać z nami w tę niedzielę na turniej Summoner Wars do Hexa to pisać na priv
.
https://www.facebook.com/events/1439287 ... 0/?fref=ts

https://www.facebook.com/events/1439287 ... 0/?fref=ts
- Bea
Moje najnowsze zdobycze.
Ktoś może chce pograć/nauczyć się?
Bo Łukasz już się troszkę czuje tym zmęczony.

Bo Łukasz już się troszkę czuje tym zmęczony.

Ja na Summoner Wars jeszcze poczekam, natomiast piszę się na granie w czwartek plus jesteśmy z Moniką chętni na niedzielę.
- jarosz -
- Bea
Ktoś jeszcze chętny na ten czwartek u nas na około 17.30?jarosz pisze:Ja na Summoner Wars jeszcze poczekam, natomiast piszę się na granie w czwartek plus jesteśmy z Moniką chętni na niedzielę.
Edit: mam wieści że będzie Reid666.
Edit: godzina raczej 18.00
Prześmigajcie tam dobrze Jacka bez litości i sentymentów. Bić Jacka!
- Bea
A co, dał Ci się we znaki?arshenik! pisze:Prześmigajcie tam dobrze Jacka bez litości i sentymentów. Bić Jacka!

- Bea
Zagraliśmy wczoraj dwa razy pod rząd w Alien Frontiers. Generalnie strategia "bić Jacka" nie bardzo się sprawdziła, bo po jej zastosowaniu wygrał Marek. Poza tym muszę się z Reid666 teraz delikatnie obchodzić, żeby go nie zniechęcić, bo mam z nim (i z SW) związane niecne plany. 
A, i wstępnie się umawiamy na niedzielę, na 17.00 gdyby jeszcze ktoś chciał dołączyć. Na Cavernę mamy jeszcze dwa miejsca.

A, i wstępnie się umawiamy na niedzielę, na 17.00 gdyby jeszcze ktoś chciał dołączyć. Na Cavernę mamy jeszcze dwa miejsca.
W niedzielę zapraszamy do nas - tym sposobem 3 z 5 osób będą miały bliżejBea pisze:A, i wstępnie się umawiamy na niedzielę, na 17.00 gdyby jeszcze ktoś chciał dołączyć. Na Cavernę mamy jeszcze dwa miejsca.

- jarosz -
- Bea
Bardzo chętniejarosz pisze:W niedzielę zapraszamy do nas - tym sposobem 3 z 5 osób będą miały bliżejBea pisze:A, i wstępnie się umawiamy na niedzielę, na 17.00 gdyby jeszcze ktoś chciał dołączyć. Na Cavernę mamy jeszcze dwa miejsca.

Z naszej strony proponujemy Agricola lub Le Havre. Możecie przynieść jakieś krótkie maleństwo plus oczywiście Cavernę.Bea pisze:Bardzo chętniejarosz pisze:W niedzielę zapraszamy do nas - tym sposobem 3 z 5 osób będą miały bliżejBea pisze:A, i wstępnie się umawiamy na niedzielę, na 17.00 gdyby jeszcze ktoś chciał dołączyć. Na Cavernę mamy jeszcze dwa miejsca.Godzina 17.00? Przytargać coś?
- jarosz -
- Bea
Le Havre było baardzo fajnejarosz pisze: Z naszej strony proponujemy Agricola lub Le Havre.

A tak w kontekście "bić Jacka" to właśnie ograłam go trzy razy pod rząd w Summoner Wars!

Sorki, musiałam.
- Reid666
Bea pisze: Le Havre było baardzo fajnePodziękował za naukę
. Mimo że krótka kołderka okazała się tylko denerwującym, skurczonym w praniu kocykiem chętnie zagram w to jeszcze przy najbliższej okazji.
Ech, głupie błędy, jednak trzeba się z tą grą trochę oswoić. Poza tym atak alergii i słońce w oczy, jak tu grać...A tak w kontekście "bić Jacka" to właśnie ograłam go trzy razy pod rząd w Summoner Wars!![]()
Sorki, musiałam.
Co do czwartku, to niestety dopiero wieczorem będę wracał z Krakowa, do Bei nie zdążę na 17-18. Aczkolwiek zahaczę o Mr.Biga z rodziną koło 20. Z tego co mi wiadomo pozostali członkowie naszej ekipy są również zaproszeni

- Bea
Reid666 pisze:Poza tym atak alergii i słońce w oczy, jak tu grać...

Ustaliliśmy, że prawdopodobnie najpierw pomęczę jarosza Summonersami, a potem zabierzemy się razem do mr. biga koło 20.00. Jutro pewnie jeszcze potwierdzę, ale na chwilę obecną jest taki właśnie planReid666 pisze: Aczkolwiek zahaczę o Mr.Biga z rodziną koło 20. Z tego co mi wiadomo pozostali członkowie naszej ekipy są również zaproszeni

- Bea
Dzięki za fajne czwartkowe granie. Do dziś dochodzę do siebie. Nie, nie po tym jak moja strategia w Cavernie się okazała totalnym fiaskiem, ale z powodu niewyspania. W czwartek zaliczyliśmy z jaroszem 7 godzin grania.
Mimo to i mimo że za tydzień wyjeżdżamy na wakacje i przydałoby się spakować, mam nadzieję że w tygodniu uda się spotkać na jakieś małe granie jeszcze.
Mimo to i mimo że za tydzień wyjeżdżamy na wakacje i przydałoby się spakować, mam nadzieję że w tygodniu uda się spotkać na jakieś małe granie jeszcze.
No i kolejna rozgrywka w Cavernę zaliczona. Gra była bardzo wyrównana. Jacek oczywiście znowu wygrał a Beata oczywiście znowu była ostatnia
Wszystko przez Jacka
Forma Beaty spadła podobnie jak brazylijskich piłkarzy na Euro 2014

Forma Beaty spadła podobnie jak brazylijskich piłkarzy na Euro 2014

- Bea
Zgadza się. Ale tym razem między mną a Reid666 była różnica tylko około 15 punktów. Robię postępy, jeszcze kilka partii więc i go wyprzedzę.mr.big pisze:No i kolejna rozgrywka w Cavernę zaliczona. Gra była bardzo wyrównana. Jacek oczywiście znowu wygrał a Beata oczywiście znowu była ostatnia![]()

Poczekajcie!!! Jeszcze Wam pokażę! Wrócą dobre czasy.mr.big pisze: Forma Beaty spadła podobnie jak brazylijskich piłkarzy na Euro 2014

A Caverna to bardzo dobra gra jest! I niech mi ktoś powie, że leciutka i familijna to każe mu wygrać z Reid666. Od razu zmieni zdanie.
A tymczasem w planach już planszowy wtorek. mam nadzieję, że uda się spotkać u nas koło 17.00. Kto chętny?
Ubiegłem Beatę i zakupiłem Pupilów Podziemi.
W związku z zaistniałą sytuacją zapraszam Jacka do wertowania instrukcji i rozgrywkę jak tylko przyjdzie gra (środa albo czwartek)
W związku z zaistniałą sytuacją zapraszam Jacka do wertowania instrukcji i rozgrywkę jak tylko przyjdzie gra (środa albo czwartek)

My w tym tygodniu odpadamy (do niedzieli włącznie).Bea pisze:A tymczasem w planach już planszowy wtorek. mam nadzieję, że uda się spotkać u nas koło 17.00. Kto chętny?
- jarosz -
- Bea
Dziś o 17.00
1. Reid666
2. Łukasz
3. Ja
Prawdopodoanie będzie grany Loyang. Jak ktoś jesze ma ochotę wpaść to zapraszam.
1. Reid666
2. Łukasz
3. Ja
Prawdopodoanie będzie grany Loyang. Jak ktoś jesze ma ochotę wpaść to zapraszam.