Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
walkingdead pisze:Jeszcze nie dostałam maila aktywacyjnego (czy to tak długo trwa?), ale z uwagi na to,że inicjowałam tu tematy spotkaniowe- proszę o uprawnienia do tworzenia spotkań, gdy się już pojawię na meetup.
Login taki sam jak tu: walkingdead.
Tak, zdecydowanie zobacz w spamie, bo nigdzie Cię nie widzę. Od razu nadam oczywiście uprawnienia
Ograniczenie do komentarzy pod spotkaniami sprawi, ze gra bedzie mniej widoczna a moga byc osoby regularnie uczestczajace na inne spotkania, ktore przez to rozwiazanie nawet nie dowiedza sie ze dana gra jest w planach.
Ja np. obserwuje tylko komentarze do spotkan na ktore ide a sa gry, w ktore zagram wszedzie o ile ktos je przyniesie.
Rocy7 pisze:Ograniczenie do komentarzy pod spotkaniami sprawi, ze gra bedzie mniej widoczna a moga byc osoby regularnie uczestczajace na inne spotkania, ktore przez to rozwiazanie nawet nie dowiedza sie ze dana gra jest w planach.
Ja np. obserwuje tylko komentarze do spotkan na ktore ide a sa gry, w ktore zagram wszedzie o ile ktos je przyniesie.
No to nie wiem, nie mam idealnego rozwiązania na to. Wypróbuj różne metody, sami musimy sobie wyrobić jakieś najskuteczniejsze praktyki
walkingdead pisze:Jeszcze nie dostałam maila aktywacyjnego (czy to tak długo trwa?), ale z uwagi na to,że inicjowałam tu tematy spotkaniowe- proszę o uprawnienia do tworzenia spotkań, gdy się już pojawię na meetup.
Login taki sam jak tu: walkingdead.
Tak, zdecydowanie zobacz w spamie, bo nigdzie Cię nie widzę. Od razu nadam oczywiście uprawnienia
Pierzasty pisze:W jaki sposób można się odkleić od spotkania przy którym się kiedyś zaznaczyło "zawsze jestem"?
Jeśli jesteś ustawiony jako jeden z organizatorów (bo pewnie dlatego zawsze Cię wrzuca), to zrób EDIT na najbliższym evencie, wybierz edycj tego i wszystkich po nim i odznacz siebie w organizatorach. Jeśli się nie uda, to ja spróbuję Ci to zrobić, tylko powiedz jaka nazwa użytkownika i jaki event.