Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Piszę ten post, by znaleźć kilka osób (2-4) z WARSZAWY chętnych na grę w TI, najlepiej osób z jakimkolwiek doświadczeniem z tą grą i znających zasady, ale jestem elastyczny i jeśli jesteś chętny/a do nauki niczego nie wykluczam.
Na razie nie podaje konkretnych dat, ale jestem dość elastyczny o ile będę wiedział odpowiednio wcześniej, wiadomo najlepiej weekendy. Spotkanie u mnie, na Ochocie.
W każdym razie osoby chętne proszę o zgłaszanie się
najlepiej tutaj na PW
Pozdrawiam
Krzysiek vel Kot
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2014, 11:13 przez CheshireCat, łącznie zmieniany 2 razy.
Napisz w tytule tematu jakie miasto (i ew dzielnica). Wtedy szybciej ludzie się orientują o co chodzi.
I powodzenia w szukaniu graczy (13h! - za stary jestem na takie rzeczy...)
GoT i TI bardzo chętnie ale z tymi 13 godzinami w 5os to chyba przesada GoT często gościł w niedzielę w Trafficu ale ostatnio są tam organizowane koncerty niespełnionych gwiazd polskiej sceny muzycznej więc jest problem z umawianiem się na coś dłuższego.
Czy w sobotę również są chętni? Ja w piątek odpadam. I raczej bym proponował u mnie
Do wyżej wymienionych dodam od siebie HiS i Conquest of the Empire - strasznie dawno nie grałem więc jakby się znalazł ktoś chętny (najlepiej kojarzący zasady bo inaczej moja skleroza będzie wystawiona na duużą próbę) to zapraszam (gra najlepiej chodzi na 6 osób).
SeRzu ja na HiS bardzo chętnie, ale najchętniej to umówić się na dwudniówkę, żeby się nie spieszyć. Jak uda się zebrać na taki koncept 6 osób, to mnie pisz!
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
No ja niestety w sobotę odpadam i w niedzielę też, chyba, że wieczór,
ale szukam na następny piątek - 7 grudnia na TI znów
Jak ktoś chętny to pisać na PRIVA bezpośrednio.
KubaP pisze:SeRzu ja na HiS bardzo chętnie, ale najchętniej to umówić się na dwudniówkę, żeby się nie spieszyć. Jak uda się zebrać na taki koncept 6 osób, to mnie pisz!
Dwudniówkę to może być ciężko.. łatwiej by było zacząć np. koło 12 w sobotę i grać do oporu z przerwami na jedzenie:)
Zatem ponawiam INICJATYWĘ zagrania w TI3ed
Szukam już tylko na to bo z innymi tytułami nie mam problemów jeśli chodzi o graczy
Proszę o pisanie osób zainteresowanych a nie dyskusje na tematy wszelakie
Z góry dzięki
i tuszę, ze zagram jeszcze w tym roku kalendarzowym XD
CheshireCat pisze:Zatem ponawiam INICJATYWĘ zagrania w TI3ed
Szukam już tylko na to bo z innymi tytułami nie mam problemów jeśli chodzi o graczy
Proszę o pisanie osób zainteresowanych a nie dyskusje na tematy wszelakie
Z góry dzięki
i tuszę, ze zagram jeszcze w tym roku kalendarzowym XD
Gdybyś kiedykolwiek przyjechał na Śląsk, zapraszamy do nas do Chorzowa. Mamy dosyć zgraną ekipę do Twilight Imperium i przy 6-7 osobach nasze gry trwają ok. 6h, czasem krócej, jeśli gramy z wariantem Fall of the Empire.
Jesteśmy również elastyczni co do terminów, zdarzało nam się już grać w TI spontanicznie gdy podczas spotkań ktoś wpadał na pomysł aby ten konkretny tytuł wyciągnąć
PROSIŁEM O info od osób, które chciałyby wpaść do mnie na TI
w niedzielę mogę od 14 - u mnie na Ochocie
Osoby chętne - proszę o PW
i BARDZO PROSZĘ bez OFFtopu