MiniPionek
- wis
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 24 times
- Kontakt:
Re: MiniPionek
Grzeniu i Tomek planują być z trójką dzieci w sobotę o 11tej. Ja - w zależności od planów żony, pogody i zdrowia młodzieży.
Hej!
Będę w sobotę i się piszę (gry nie mam) jeśli mnie ktoś przygarnie na Pana Lodowego Ogrodu. Chciałbym też zagrać w Metallum i Osadników. Gier tych nie mam więc liczę tylko na waszą, w tym temacie, gościnność
. Z własnych gier mogę przywlec tylko starocie, ale że planuję dojechać na rowerze
to nie wezmę dużo dużych
..
Cieszę się na to granie normalnie się cieszę..

Cieszę się na to granie normalnie się cieszę..

- 100rk
- Been thanked: 1 time
Ustaliliście jakiś konkretny termin na RoR ?magole pisze:To ja się zgłaszam, będę i mogę wytłumaczyć i nawet zagrać w RoRTolis pisze:Troszkę odkopie watek
Czy będzie ktoś na pionku kto zna: Maria, Romolo-o-Remo? Mam ale nie mam czasu przebrnąć przez zasady więc byłbym wdzięczny za partie z tłumaczeniem.
Szukam też chętnych do zagrania w gry wydawnictwa Splotter i/lub Urban Sprawl.
6% zniżki Rebel, 7% Planszomania, 7% 3 Trolle - chętnie się podzielę.
sprzedam/kupię/wymienię
kolekcja - w miarę aktualna
lista życzeń
sprzedam/kupię/wymienię
kolekcja - w miarę aktualna
lista życzeń
- magole
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Ja będę dwa dni więc mogę się dostosować.100rk pisze:Ustaliliście jakiś konkretny termin na RoR ?magole pisze:To ja się zgłaszam, będę i mogę wytłumaczyć i nawet zagrać w RoRTolis pisze:Troszkę odkopie watek
Czy będzie ktoś na pionku kto zna: Maria, Romolo-o-Remo? Mam ale nie mam czasu przebrnąć przez zasady więc byłbym wdzięczny za partie z tłumaczeniem.
Szukam też chętnych do zagrania w gry wydawnictwa Splotter i/lub Urban Sprawl.
Zawsze chętnie zagram i zapraszam na naszego bloga http://www.railsonboards.com/.
- magole
Czyli sobota to Romolo-o-Remo, mamy już komplet graczy. A może jeszcze ktoś będzie miał polskie wydanie Nations?
Zawsze chętnie zagram i zapraszam na naszego bloga http://www.railsonboards.com/.
Merry pisze:jeżeli ktoś ma jakieś życzenia względem gier to piszcie szybko;-) Jutro będę w MDKu i mogę coś wziąć.
Z nowości mamy Osadników, Five tribes, Sztuka wojny, Szeryf, Battle at kemble's cascade, Doomtown, Seventh hero, Sail to India, Freedom, space cadets
Piszę się na Oadników

A tak w ogóle nie z nowości może w związku z rocznicą Strongholda byście go przynieśli.. z dodatkiem.. bo wstyd się przyznać, ale nie grałam..
-
- Been thanked: 3 times
Wpadłem na chwilę w niedzielę i nie żałuję. Cel zasadniczo osiągnięty, czyli:
- po pierwsze primo - zobaczyć znajome paszcze z MDKu
- po drugie primo - oznajmienie że nie zaginąłem w czeluściach niebytu planszowego
- po trzecie primo - spróbowanie Osadników. Co prawda tylko trzy rundy, ale gra wyśmienita. Trzewik bardzo fajnie wytłumaczył i za dwie minutki byliśmy w stanie samodzielnie zagrać
Pozdrawiam i do zobaczenia na dużym Pionku - i miejmy nadzieję wcześniej w MDKu.
- po pierwsze primo - zobaczyć znajome paszcze z MDKu
- po drugie primo - oznajmienie że nie zaginąłem w czeluściach niebytu planszowego
- po trzecie primo - spróbowanie Osadników. Co prawda tylko trzy rundy, ale gra wyśmienita. Trzewik bardzo fajnie wytłumaczył i za dwie minutki byliśmy w stanie samodzielnie zagrać
Pozdrawiam i do zobaczenia na dużym Pionku - i miejmy nadzieję wcześniej w MDKu.
A ja strasznie żałuję, że nie udało mi się dzisiaj wpaść
Za to bardzo się cieszę, że byłem w sobotę. Niezwykle miło było poznać parę świetnych osób, pograć na spokojnie w 3 gry (Zamki Burgundii i Age of Empires pierwszy raz, Terra Mystica drugi) i dostać w nie zasłużony łomot
Ogólnie fantastyczna atmosfera, śmiem nawet twierdzić, że ma jedną przewagę nad dużym Pionkiem - tutaj można się skupić i porozmawiać, tam ledwo słyszę własne myśli.
Dzięki wszystkim za grę, gratuluję zwycięzcom, pozdrawiam podobnych sobie przegranych i byle do następnego (czyli raptem do jutra)!
Szymon

Za to bardzo się cieszę, że byłem w sobotę. Niezwykle miło było poznać parę świetnych osób, pograć na spokojnie w 3 gry (Zamki Burgundii i Age of Empires pierwszy raz, Terra Mystica drugi) i dostać w nie zasłużony łomot

Dzięki wszystkim za grę, gratuluję zwycięzcom, pozdrawiam podobnych sobie przegranych i byle do następnego (czyli raptem do jutra)!
Szymon
- magole
Dołączam się do podziękowań. Dzisiaj także miałem być ale niestety nie dałem rady, buuuu
Cieszę się że udało się chociaż sobotnie spotkanie, w sumie w nic nowego nie zagrałem, ale Essen dopiero przed nami
Za to małżonka poznała dwa nowe tytuły
No i po raz pierwszy wygrałem w Romolo o Remo
Jak zawsze, fantastyczna atmosfera i wspaniali gracze. Wielkie dzięki wszystkim.

Cieszę się że udało się chociaż sobotnie spotkanie, w sumie w nic nowego nie zagrałem, ale Essen dopiero przed nami

Za to małżonka poznała dwa nowe tytuły

No i po raz pierwszy wygrałem w Romolo o Remo

Jak zawsze, fantastyczna atmosfera i wspaniali gracze. Wielkie dzięki wszystkim.
- wis
- Kontakt:
- wis
- Kontakt:
- wis
- Kontakt: