(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Albo zagrać w coś "krótszego" (na 3h) na wstępie tak żeby o 15.30 zaczynać już druga grę.
Hej,
Nie będę wam psuł repertuaru:). Grajcie i podzielcie się wrażeniami:). Cytując klasyka "next time mr. Fox".
Pozdro,
Ludwi$
PS: Wintermute w przyszły wtorek Paradox jednak.
Nie będę wam psuł repertuaru:). Grajcie i podzielcie się wrażeniami:). Cytując klasyka "next time mr. Fox".
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
Trudno LudwiS, ale spoko. Miejsce by się znalazło.
P.S. Jak poszukiwania stołu?
P.S. Jak poszukiwania stołu?
No właśnie będę w piątek jechał z żonką do salonu poleconego przez Ciebie:). Eclipsa Ci podrzucić przed weekendem czy już wiecie, że A&A, FtoF będzie grane?sirwei pisze:P.S. Jak poszukiwania stołu?
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- Wintermute
Wtorek pasuje. Miejsce tez. Moze znow obcy beda nas nagabywac:)Ludwi$ pisze:Hej,
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Ponieważ jestem nadmiarową osobą na wyczekiwany, Axis and Alies pewnie odpuszczę, lub przyjdę jako widz by sobie wyrobić zdanie o grze
.

Eclipse zawsze chętnie. Ale może zamiast tego zagramy w Hegemonic. Czekam na potwierdzenie.
- Wintermute
Hegemonic? Nie znam goscia...sirwei pisze:Eclipse zawsze chętnie. Ale może zamiast tego zagramy w Hegemonic. Czekam na potwierdzenie.
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
- Has thanked: 277 times
- Been thanked: 683 times
Ja postaram sie byc na 12.
Wszystkie pozycje sa wysoko na mojej prywatnej liscie"want to play".
Poproszę o namiary teleadresowe wczesniej, zebym mogła sobie przygotować strategię dojazdu
Jak się gubię to z przytupem, w niedziele na przykład wylądowałam na trasie do Gdańska, bez możliwości zjechania z niej przez dobre 30km:)
Wszystkie pozycje sa wysoko na mojej prywatnej liscie"want to play".
Poproszę o namiary teleadresowe wczesniej, zebym mogła sobie przygotować strategię dojazdu

Jak się gubię to z przytupem, w niedziele na przykład wylądowałam na trasie do Gdańska, bez możliwości zjechania z niej przez dobre 30km:)
♀
- Rocy7
I na ile osob to bedzie? Bo A&A ma rozne wersje pod wzgledem ilosci osob.
Co przyniesiesz to będzie
Muzykę da się załatwić. Lista gier kilka postów wcześniej (plus civka)

Gdzieś na forum czytałem niedawno że to typowa gra na dwie osoby. Ale na pudle jest 2-5. Pacific 2-3
- Rocy7
Jesli masz 2 x A&A zwieksza sie ilosc osob, ktore moja potencjalnie grac jednoczesnie, ale stol pewnie tylko jeden:P
Hegemonic do eclipsa podobny tylko w tym że klimat 4x kosmiczny. Sama mechanika jet mocno nowatorska i niestety dość abstrakcyjna, nie ma kości ale element losowy w grze występuje. Czy fajna, nie powiem bo grę kiedyś dostałem z wymian i czeka na swoją kolej ale zapowiada się dobrze
.

- walkingdead
- Has thanked: 277 times
- Been thanked: 683 times
Ej, nie wprowadzajmy może chaosu.
Proponuję zostać przy poniższym zestawieniu:
Axis & Allies
Eclipse/Hegemonic
Cyklady
First to Fight
Axis & Allies
Eclipse/Hegemonic
Cyklady
First to Fight
♀
- Rocy7
Planujecie grac w te gry po kolei? moge na Eclipse/Hegemonic sie pojawic w takim razie.
Do Cyklad moge wam tez przy okazji Hadesa podrzucic, choc ta gre juz mam ta ograna, ze grac nie mam zamiaru.
Do Cyklad moge wam tez przy okazji Hadesa podrzucic, choc ta gre juz mam ta ograna, ze grac nie mam zamiaru.
- Wintermute
O, przyszla i usadzila brykajcych chlopcow.walkingdead pisze:Ej, nie wprowadzajmy może chaosu.
Axis & Allies
Eclipse/Hegemonic
Cyklady
First to Fight
Ja mam ochote na A&A, daaawno nie gralem w nic stricte strategicznego. A jak beda checi i zasoby to Hegemonic tez wyglada ciekawie (Ludwi$ moze zdarzysz?).
Ale ja właśnie rozpakowanie Hegemonica proponuję. A w civkę można grać równolegle