[Wrocław] Gramy na Gaju
Re: [Wrocław] Gramy na Gaju
glocked pisze:Oj no to szkoda, a w tym tygodniu ktoś chętny?
chetny zawsze tylko z terminami krocho xD
o jakim dniu/godzinie mowimy..
w tygodniu po 20

Click me for -> Virco BGG Collection
Click me for -> Virco Forum Topic Buy/Sale/Trade
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
Witam
Czy grupa jest zamknieta, czy mozna sie rowniez zglosic na jakies granie? Od przyszlego wtorku mam sporo wolnego
Ograny jestem srednio - Robinson, Summoner, Hex, Wysokie Napiecie, Suburbia, Race for the Galaxy, Magnaci, Listy z Whitechapel, + sporo innych klasycznych tytulow. Mam 30 lat 
Czy grupa jest zamknieta, czy mozna sie rowniez zglosic na jakies granie? Od przyszlego wtorku mam sporo wolnego

Re: Odp: [Wrocław] Gramy na Gaju
Grupa jest otwarta. Choć jak widać po czasie jaki upłynął jest chwilowa przerwa na ferie. Gospodarzem spotkań jest Mongea, wznowienie spotkań będzie po jej powrocie. Zazwyczaj spotkania są w czwartki o 18:30. Czasami spotkania przenoszą się okazjonalnie do Virco na Brochów lub do mnie, również na Gaju. Trzeba obserwować wątek i reagować na bierzaco.
Hi
no faktycznie sporo czasu minęło od ostatniego spotkania, ale jakoś tak wyszło że musiałam wziąć zaległy urlop + planowany no i się uzbierało tego trochę
najeździłam się i nachodziłam sporo więc z czystym sumieniem przy stole posiedzę
to ruszamy z graniem ?
proponuję środa 18:30
kto chętny?
no faktycznie sporo czasu minęło od ostatniego spotkania, ale jakoś tak wyszło że musiałam wziąć zaległy urlop + planowany no i się uzbierało tego trochę
najeździłam się i nachodziłam sporo więc z czystym sumieniem przy stole posiedzę

to ruszamy z graniem ?
proponuję środa 18:30
kto chętny?
w sorode chyba ne dam rady 
mam dyzur z mlodym.. chyba ze po 20/21 ..

mam dyzur z mlodym.. chyba ze po 20/21 ..
Click me for -> Virco BGG Collection
Re: Odp: [Wrocław] Gramy na Gaju
Ja bardzo chętnie, tylko muszę się zorganizować. Mam nadzieję że się uda. Potwierdzę jutro.
- Chaaber
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 10 times
Ja też się powinienem zjawić, max 19 powinienem być. Dajcie tylko znać kto będzie.
Hi
rozłożyło mnie dzisiaj w robocie jakieś choróbsko i jest coraz gorzej - nie dam dziś rady grać
sorki, że tak wyszło ale sama padam no i nie chcę was zarazić
próbuję jeszcze powiadomić osoby które na dziś się zapowiedziały że spotkania nie będzie (Chaaber, kayakasch - ktoś ma namiar tel?)
18.02: sorki za milczenie ale nadal nie jestem w pełni zdrowa
... może przyszły tydzień

rozłożyło mnie dzisiaj w robocie jakieś choróbsko i jest coraz gorzej - nie dam dziś rady grać
sorki, że tak wyszło ale sama padam no i nie chcę was zarazić
próbuję jeszcze powiadomić osoby które na dziś się zapowiedziały że spotkania nie będzie (Chaaber, kayakasch - ktoś ma namiar tel?)
18.02: sorki za milczenie ale nadal nie jestem w pełni zdrowa

- battledwarf
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 25 times
Cześć,
Jesteśmy z Żoną zajarani grami planszowymi od 3 lat (mamy po 32 i 34), we Wrocławiu coraz mniej osób mamy z którymi możemy zagrać. Trafiłem na to forum i zapytuje czy te spotkania z planszówkami na Gaju sa jeszcze aktualne ?? ul. Strońska jest na naszym podwórku my z Piławskiej
mamy też 2 letnie dziecko więc możemy się spotykać u nas jak Kuba idzie spać czyli przed 20. Jeśli któryś z osób które tutaj pisały mają ochotę się spotkać na gaju na gry planszowe to chętnie nawiążę takie znajomości.
Lubimy głównie Euro ale nie tylko, w zbiorach posiadamy m in:
Agricola, Steam, Catan, Tikal, 7 cudów, Cesarski Kurier, Goa, Tzolkin, Filary Ziemi, Caylus, Belfort
Pozdrawiam Mateusz
Jesteśmy z Żoną zajarani grami planszowymi od 3 lat (mamy po 32 i 34), we Wrocławiu coraz mniej osób mamy z którymi możemy zagrać. Trafiłem na to forum i zapytuje czy te spotkania z planszówkami na Gaju sa jeszcze aktualne ?? ul. Strońska jest na naszym podwórku my z Piławskiej

Lubimy głównie Euro ale nie tylko, w zbiorach posiadamy m in:
Agricola, Steam, Catan, Tikal, 7 cudów, Cesarski Kurier, Goa, Tzolkin, Filary Ziemi, Caylus, Belfort
Pozdrawiam Mateusz
Chętnie zagram w gry planszowe w okolicach Żernik Wrocławskich lub Świętej Katarzynie:)