Dębica - gracze
- WRS
- Administrator
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 96 times
- Kontakt:
Re: Dębica - gracze
Dopiero dziś się dowiedziałem, że w ogóle takie spotkania kiedyś były. Czy nadal są, nie wiem:/
-
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 10 times
Co prawda w słynnym lokalnym i jakże ciekawym tygodniku pojawiało się dawniej info o spotkaniach, a ostatnio już nie (chociaż dawno nie zaglądałam do tegoż pisma), ale ktoś mi mówił, że jeździ na spotkania.
A Ropczyckie Planszogranie?? nie słyszał?? nie był kolega?? (skromne dość spotkanie, ale jak na warunki lokalne ok, chociaż zabrakło w dużym stopniu promocji tej akcji, chociażby we wspomnianym tygodniku)
A Ropczyckie Planszogranie?? nie słyszał?? nie był kolega?? (skromne dość spotkanie, ale jak na warunki lokalne ok, chociaż zabrakło w dużym stopniu promocji tej akcji, chociażby we wspomnianym tygodniku)
Od niedawna zacząłem regularnie zaglądać na to forum i niestety o wcześniejszych inicjatywach w Ropczycach nie słyszałem. A w Dębicy coś się dzieje w tym temacie czy też kiepsko?
- Kaktus+
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Gramy regularnie w Mielcu i Radomyślu Wielkim - własny lokal, własna załoga do gry. Jeżeli chcesz się załapać kiedyś na granie - napisz PW