(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
wolałbym u Ludwi$ia
jest i inny powód - zrobiłem teraz eksperyment z kafelkami planszy i pociągnąłem krawędzie klejem CR, który powinien je zabezpieczyć ( u mnie tez się juz strzepią po tym, jak ułożyłem sobie kilka przykladowychlokalizacji). Jutro chce dać jeszcze jedna warstwe i nie wiem czy wtedy do poniedziałku wyschnie do końca i nie będzie sie lepić..czy moglibyśmy zrobić tak ze jeszcze tym razem przywiózłbym pomalowane figurki i zagralibyśmy ostatni raz Twoim egzemplarzem. Zobaczymy czy ta technologia pomoże zabezpieczyć plansze.
Do rebelii: wybierzcie sobie bohaterów to może zdążę ich pomalować (na pewno znajdziecie ciekawszych heroes'ow niż taki pozbawiony finezji Fenn Signis
)

Do rebelii: wybierzcie sobie bohaterów to może zdążę ich pomalować (na pewno znajdziecie ciekawszych heroes'ow niż taki pozbawiony finezji Fenn Signis

Granie na Bemowie
Przeróbmy ewoka na yodę, żołnierza rebelii na obi wana i scenariusze gotowe 

- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Trudno mi wybrac bohaterow skoro nie widalem ani kart postaci ani rozwiniec. Moglbys pokazac karty postaci? Interesuje mnie albo jakis jedi lub snajper.
Ja się dostosuje jak nikt nie weźmie to pewnie zagram tym skradajacym się.
- awawa

nie wiem czy powinniśmy zaglądać w karty rozwoju, ale jak ktoś chce się upewnić w wyborze to mogę sprawdzić dana postać
hmm...wookie wygląda dość potężnie. jesli sie nie myle to może wykonać 3 ataki (charge: 4 move ignorując przeciwników/teren + attack i wynikajacy z aktywacji attackx2) EDIT: chyba jednak nie moze, charge to aktywacja
Ostatnio zmieniony 22 lut 2015, 12:45 przez awawa, łącznie zmieniany 2 razy.
Granie na Bemowie
- awawa
Jestem już po 2 partiach..cóż, gra jest rewelacyjna i zadziwiająco nieskomplikowana (choć lekko przehajpowana
). Mimo wszystko kupie tez polska wersje.. pewnie jak wyjdzie pod koniec roku.

Granie na Bemowie
- Rocy7
Hej,
To jak? Gramy w Padbarze czy Rue de... czy u mnie? O której w końcu?. Możemy na moim egz. zagrać.
Czyli co ja mam być tym złym?:).
Pozdro,
Ludwi$
To jak? Gramy w Padbarze czy Rue de... czy u mnie? O której w końcu?. Możemy na moim egz. zagrać.
Czyli co ja mam być tym złym?:).
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- awawa
Przeszło, że u Ciebie
Oczywiście, jeśli Ci nadal pasuje. Niestety z IA jest ten problem, ze grając po raz pierwszy imperium poznajemy niespodzianki, które czekają na rebelie w czasie misji (czy w druga stronę jest podobnie w niektórych scenariuszach?). W drugim podejsciu jesli takie nastąpi zagram oczywiście silami ciemności
Moze bedzie ku temu okazja przy premierze wersji PL albo dodatków.
I tak przytargam swój egzemplarz, powinno wszystko wyschnąć. Mogę być najwcześniej 17:30. A reszta rebelii?

I tak przytargam swój egzemplarz, powinno wszystko wyschnąć. Mogę być najwcześniej 17:30. A reszta rebelii?
Granie na Bemowie
- Rocy7
W założeniu, że nie będę miał nadgodzin na 17:45 powinienem zdążyć.awawa pisze:Mogę być najwcześniej 17:30. A reszta rebelii?
Hej,
No to widzimy się u mnie:).
Pozdro,
Ludwi$
No to widzimy się u mnie:).
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- Rocy7
Co prawda zabalowałem wczoraj troche w kantynie Mos Eisley, ale postaram sie jakos dac rade na misji;)
Jaki skład idzie? Generał, snajper, Fenn/Wooki i?
Jaki skład idzie? Generał, snajper, Fenn/Wooki i?
Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, 08:46 przez Rocy7, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Has thanked: 1 time
Troche offtop ale widzę, że szykujecie się do grania w SW:IA - znalazłem ostatnio na YT kanał gościa, który ma świetne filmiki HOW TO PAINT do figurek z SW:IA, może się wam przyda 

Po jego filmikach o mało nie zamówiłem SW IA, chociaż jeszcze rano nie zamierzałem kupować tej gry...
I teraz muszę machać dłonią oraz powtarzać sobie: To nie jest gra, której szukam...
I teraz muszę machać dłonią oraz powtarzać sobie: To nie jest gra, której szukam...
- awawa
Niestety, najsłabszy element tej gry to plansza, której elementy zużywają się w zastraszającym tempie. Zniechęca mnie to przed poświeceniem większej ilości czasu na malowanie figurek. Choc drzwi jednak nie zamykam, gdyż jeszcze nie lakierowałem ich bezbarwnym.
Gdybys jednak ja kupil to daj znac zanim ja rozpieczetujesz, gdyz mam pomysla
Gdybys jednak ja kupil to daj znac zanim ja rozpieczetujesz, gdyz mam pomysla

Granie na Bemowie
A jakiej szukasz :>?Maxxx76 pisze:Po jego filmikach o mało nie zamówiłem SW IA, chociaż jeszcze rano nie zamierzałem kupować tej gry...
Ps.
W planszomani są już Sob. Ja skorzystałem