hmm, a czy to aby nie są na razie rendery?mig pisze: ścianki są świetne - zaskakująco dobra jakość i precyzyjne oddanie szczegółów (tak na zdjęciach w każdym razie wygląda.
(Możliwe, że potocznie) graficzne przedstawienie np. produktu z wykorzystaniem grafiki komputerowej.mig pisze:A cóż to render?
W pełni się zgadzam. Od lat gramy ich kostkami do arkham - są świetne.Board&Dice pisze:Odpowiadając na dodatkowe pytania
tak to są rendery ale wystarczy popatrzeć się na faktyczne zdjęcia innych realizacji Q-workshop aby wiedzieć, że rendery odwzorowują ostateczny efekt
Gra jest dla 2-4 graczy.
Przyłączam się do uwagi. Na prototypie z tego co pamiętam kolory były: czerwony, czarny, niebieski, biały i żółty.Pytanie mam tylko do kolorów: dlaczego zdecydowaliście się na kości czerwone i bordowe zamiast np. żółtych tak jak było to w prototypie z tego co pamiętam? Nie ma obaw, że będą się te kolory zlewać?
Taaa, czołówka programu "Morze"DarkSide pisze:Arrrrrr......aż se zapodałem pewien piracki song na yt.![]()
{Wiele osób nawet nie podejrzewa, że to zna i to bardzo dobrze...}
Ooo tak. Poobiednie popołudnie i "Victory" płynące z głośników. Ach wspomnienia..Banan2 pisze:Taaa, czołówka programu "Morze"DarkSide pisze:Arrrrrr......aż se zapodałem pewien piracki song na yt.![]()
Łezka w oku ....
Pozdrawiam
Raise the flag of piracy, sing the song of victoryBanan2 pisze:Taaa, czołówka programu "Morze"DarkSide pisze:Arrrrrr......aż se zapodałem pewien piracki song na yt.![]()
Łezka w oku ....
Pozdrawiam