Mówisz masz:). A promke (lub jego skan) możesz dodać do CV jako dodatkowy achievementPiehoo pisze:Ja chcę dyplom, a nie promkę. Przynajmniej sobie do CV wpiszę.

Pozdro,
Ludwi$
Mówisz masz:). A promke (lub jego skan) możesz dodać do CV jako dodatkowy achievementPiehoo pisze:Ja chcę dyplom, a nie promkę. Przynajmniej sobie do CV wpiszę.
Dziękuję za wspólną kampanie :) Muszę przyznać, że nie wierzyłem w powodzenie finału, ale akurat w tej misji bardzo sprzyjała rebelii biała kostka a AT-ST został przerobiony na transportowiec ("i posuwał rebeliantów do przodu" - bez podtekstów ;) ) dzięki czemu nadgoniliśmy trochę czas w limicie 7 rund oraz zablokowaliśmy korytarz odcinając Imperium. Gra potrafiła zaskoczyć nas nawet w finale jeśli chodzi o reguły: w ostatecznej rozgrywce pomogło to właśnie rebelii, po rozgrywce okazało się że figurka massive krocząc nie może przesuwać non-stop innych figurek. Ale te pomyłki wynikały z tego, że na samym początku przyjęliśmy kilka zasad za pewnik, bez wnikania w szczegóły. Poza tym trzeba przyznać twórcom IA, że gra jest bardzo dobrze przemyślana klimatyczna, wszystkie reguły są zgrane, sensowne i proste w użyciu ... widać, że autorzy sporo czasu poświecili na testy. W trakcie kampanii mogliśmy się chyba przyczepić tylko do jednego nietypowego scenariusza i nieokreślonych do końca zasadach jak należy traktować ruch diagonalny pomiędzy ścianą i trudnym terenem: normalnie taka kombinacja kafli nie występuje na mapie i wynika z "bombardowania".Hej,
Wczoraj Team III Imperial Assault udało się zakończyć i jednocześnie wygrać kampanię wynikiem 10/1 dla Rebelii. Na pewno ostatnie 3-4 scenariusze narobiły stresa grupie bohaterów ale dali radę. Oczywiście było trochę wałków w zasadach po drodze, ale to się zdarza najlepszym.
Wybrany został chyba najmocniejszy squad czyli Diala (Jedi) i Mak (Snajper). Praktycznie zawsze po akcji Rest na każdej postaci był Focus. No i dodatkowo każda z tych postaci miała możliwość usuwania kości (nawet białych) co wykluczyło jeden z moich głównych upgrade czyli Cloaking Device (+ biała kostka do obrony karcie Trooper lub Droid).
Żeby nie było śmierć Generała (a właściwie jego schwytanie) przypadła Awawie:). Mam nadzieję, że kampania się podobała mimo nagięć zasad od czasu do czasu, i że kiedyś zostanie powtórzona (może gdy wyjdzie Twin Shadows).
Zapomniałem wam dać po promo karcie. Przy następnej okazji dostaniecie:)
Pozdro,
Ludwi$
To była bardzo szybka partia...w zasadzie zginałem w I rundzieMaxxx76 pisze:W związku z rosnącym zainteresowaniem Alienem (29 lipca w Paradoxie) oraz ograniczoną liczbą graczy (5), informuję zainteresowanych, że mogę z grą być już o 17-ej i możemy łupnąć dwie partyjki. Np od 17 i od 19. Co Wy na to?
No pobic ciebie bedzie ciezkoMaxxx76 pisze:Zagraj z nami w Aliena, to może znajdziesz się na podium?
Jak Tyś to zrobił? Poproszę ze szczegółamiWintermute pisze:To ja proponuje ranking wszech czasow.
Palma (nomen omen) pierwszenstwa nalezy do Maxxxa, ktory zginal w pierwszej rundzie rozgrywki w Magie i Miecz.
Zaszczytne drugie miejsce dla awawy za aliena.
Kto bedzie nastepny ?:)
Podoba mi się Twoja relacja i sama gra.Rocy7 pisze:Ja rowniez walczylem z obcymi, jak tez zdradzieckimi ludzmi;)
relacja http://www.docdroid.net/XsfOIlG/nemesis.pdf.html
Ja dzis nie dam rady.MarekB pisze:Swoją drogą ktoś dzisiaj chętny na partyjkę skirmisha SW:Imperial Assault?
chodzi Ci o stacjonarny czy w ogóle? Mgła ma niezły wybór, i chyba Xyoy rozwija ofertę.walkingdead pisze:
Gdzie jest dobrze zaopatrzony sklep w bitewniaki i akcesoria?
Wargammer na Wilczej? Coś jeszcze?
zawsze możesz potrenować na moich okrętach kosmicznychwalkingdead pisze:Mgła..WOW ile stuffu
http://www.superserie.plwalkingdead pisze:Gdzie jest dobrze zaopatrzony sklep w bitewniaki i akcesoria?
Wargammer na Wilczej? Coś jeszcze?
Sklep internetowym tak, ale w stacjonarnym (Księgarnia Faber i Faber) byłem w zeszłym tyg:). Bardzo dobre ceny i spory wybór zestawów Warlord Games (Bolt Action).Szaweł pisze:Warfaber jest off od niemal roku