Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hihi, znowu modowałem :) ale nie wiedziałem jeszcze, że to Twoje. Jakbym wiedział, to od razu byłoby approve & recommend :) Będziesz musiał parę GG odpalić ;)
Oczywiście w modzie już niedostępne
Teraz Ci podmaślę - jakość zdjęć i figurek jest taka, że nawet nie wiedząc, że to fotki krajana, dałbym approve & recommend
No to jakby ktoś chciał luknąć na jeszcze kilka, to zapodałem kolejne w:
Warhammer, Leviathan, Heroquest, Dragon Rune, Demonworld. Trochę się tego nazbierało :-/
Jako człowiek mały, który ciężko znosi sukcesy innych mogę napisać tylko jdeno.
NIENAWIDZĘ CIĘ
A tak na serio - zdjęcia figurek Ala mimo że piękne mają się nijak do oryginałów. Stałem raz przed jego gablotami z tymi małymi dziełami sztuki i nie mogłem oderwać oczu od figurek przez długie kwadranse. One są po prostu jak żywe. Ta ślina cieknąca orkom z pysków, rozbryzgana krew ofiar, groźne oczy z błyskiem śmierci... A wszystkie szczegóły wielkości dzięsiątych części milimetra... To jest po prostu mistrzostwo.
Ale jako że jestem mały, powtórzę: ...
są ludzie którzy nie chcą połknąć bakcyla planszówek
takim trzeba wpychać go do gardła
Bardzo fajne figsy szkoda tylko ze zdjecia przeklamują Ci kolory (przynajmniej tak to wyglada )
sam nie potrafie robic zdjec figurek, zawsze wychodzily takie jakies bez zycia
wiem ze to nieladnie "wpychac sie" do tematu ale chcialem takze pokazac cos co kiedys malowalem bo teraz niestety znalezc czas na 'bazgranie' figsow nie starcza