Czołem śląscy planszówkowicze!
Niedawno przeniosłem się z Krakowa i szukam ludzi do regularnego (albo i okazyjnego) grywania w planszówki. Większość czasu grywam w Twilight Struggle'a online, ale szukam chetnych do "lżejszych" tytułów na żywo - moja aktualna kolekcja to:
- Fury of Dracula (3ed)
- Middle-Earth Quest
- Small World
- Władca Pierścieni : konfrontacja
Chętnie zagram tez w inne tytuły fantasy, kwestia do dogadania.
Mieszkam w pobliżu ul Rolnej (to chyba Ligota/Brynów) - mogę podjąć czasem w moim mieszkaniu ; ) Śmiało piszcie na priv, albo w temacie.
pozdrawiam
Janusz
[Katowice] Prywata
- bardopondo
- Has thanked: 202 times
- Been thanked: 252 times
Re: [Katowice] Prywata
Czołem.
Mój problem polega na tym że mam swoją kopię Twilight Struggla ale nie mam za bardzo przeciwników na żywo (żona podczas drugiej partii wspominała coś o rozwodzie
, kuple chyba nie mają ochoty sie zagłębiać). Problem też polega na tym że mam dośc mało czasu wolnego.
Chętnie kiedyś zagram w w/w grę.
POza tym jestem bardziej euro niz ameritrashowcem a klimaty fantasy już w ogóle mnie odrzucają.
Pozdro
Mój problem polega na tym że mam swoją kopię Twilight Struggla ale nie mam za bardzo przeciwników na żywo (żona podczas drugiej partii wspominała coś o rozwodzie

Chętnie kiedyś zagram w w/w grę.
POza tym jestem bardziej euro niz ameritrashowcem a klimaty fantasy już w ogóle mnie odrzucają.
Pozdro
-
- bardopondo
- Has thanked: 202 times
- Been thanked: 252 times
- Dwntn
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 36 times
Re: [Katowice] Prywata
W Katowicach co środę można pograć od 17:00 w pubie Proscenium na Teatralnej, zaraz obok teatru Wyspiańskiego. W weekendy z kolei gracze zbierają się w Cybermachinie na Damrota, koło kościoła Mariackiego.
Jeśli masz czas wieczorem lub w weekendy i nie straszny ci dojazd w okolice wieży telewizyjnej na Bytkowie (na granicy Katowic i Siemianowic Śląskich) to zapraszam na moje spotkania które organizujemy ze sporą frekwencją
Pozdrawiam,
- Krzysiek
Jeśli masz czas wieczorem lub w weekendy i nie straszny ci dojazd w okolice wieży telewizyjnej na Bytkowie (na granicy Katowic i Siemianowic Śląskich) to zapraszam na moje spotkania które organizujemy ze sporą frekwencją

Pozdrawiam,
- Krzysiek