Mini relacja ze spotkania planszówkowego ;)
Re: Mini relacja ze spotkania planszówkowego ;)
ciekawe czy Beyonce przyjmuje wyzwania także spoza USA 

Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów.
magazyn
magazyn
- ja_n
- Recenzent
- Been thanked: 2 times
Jeżeli zdjęcie na tej stronie zawiera sytuację w rzeczywistej partii, to nie wiem z czego Beyonce tak się cieszy. Koleś po prostu podłożył partię - nie zauważył że musi blokować trzecią kolumnę od prawej. Jeżeli wszystkie partie były na takim poziomie, to nie powinno być problemów ze znalezieniem pogromcy dla gwiazdy. Tak naprawdę, to czarne mają raczej wygraną partię - ten kto pierwszy zagra w kolumnie b (druga od lewej), ten przegra. Ruch należy do czarnych, a w pozostałych kolumnach jest nieparzysta liczba wolnych pól.
To nie jest takie pewne. Za GW: "Kandydujący z ramienia Demokratów Barack Obama prezentuje dość radykalny pakiet poglądów: jest za legalnością aborcji, upomina się o prawa homoseksualistów, jest zwolennikiem kontroli dostępu do broni, ograniczonego stosowania kary śmierci, a także stworzenia programu legalizacji pobytu imigrantów." To dla amerykanów może być ciężkie do przełknięciaja_n pisze:Tak naprawdę, to czarne mają raczej wygraną partię
Dokładnie, od nich wszysko teraz zależy...ja_n pisze:Ruch należy do czarnych

A Kanye West ze swoją ostatnią płytą napewno do przegranych nie należy.

Imagine there's no Heaven, it's easy if you try. No Hell below us, above us only sky.
dlaczego mnie to nie dziwi?ja_n pisze:Koleś po prostu podłożył partię

magazyn
magazyn
heh.. np. EUFART i TYGRYS-napisz może sie odezwiemst pisze:ciekawe czy Beyonce przyjmuje wyzwania także spoza USA

Myślę, że drobne kroczki bylyby wlasciwsze - po Connect Four może Quarto! 

magazyn
magazyn