Na wstepie WIEKIE podziekowanie dla Pjaj'a (on juz dobrze wie za co)
Ile bylo ludzi, zgodnie z tym co policzyła Kasia 31 osob

Jak tak dalej pojdzie to za miesiąc bedziemy musieli na poniedziałek rezerwawać cały club dla siebie

Jak ktoś siada do kompa o 6.30 to nie ma co się dziwićdemnogonis pisze:Ha! 1 post po ostatnim spodkaniu
W szczytowym momencie Kasia była zajęta Wilkołakami i nie była w stanie policzyćdemnogonis pisze:Ile bylo ludzi, zgodnie z tym co policzyła Kasia 31 osob![]()
Sądząc po frekwencji 'nieplanszówkowców' wczoraj w klubie, szef lokalu pewnie nie miałby nic przeciwko temudemnogonis pisze: Jak tak dalej pojdzie to za miesiąc bedziemy musieli na poniedziałek rezerwawać cały club dla siebie![]()
Może szykują dla reszty Polski konkurs typu "Rozpoznaj gracza na zdjęciu" (na podstawie poznańskiego wątku na Forum).Don Simon pisze:Swietne zdjecia - choc przydaloby sie wiecej podpisow.
No właśnie, dla rozlicznych fanów poznańskiego wątku podpisy bardzo by się przydałymst pisze:Może szykują dla reszty Polski konkurs typu "Rozpoznaj gracza na zdjęciu" (na podstawie poznańskiego wątku na Forum).
Akurat ktory to rokter to wiadomocannehal pisze:Panowie, nie ma co się czaić. Zapytajcie wprost - który to jest rokter?![]()
No to się cieszę że się podobająDon Simon pisze:Swietne zdjecia - choc przydaloby sie wiecej podpisow.
Zapraszamy, zapraszamy...Don Simon pisze:I widac, ze w Poznaniu kobiet gra duzo wiecej niz w Warszawie...
Po takiej zachęcie to już na pewno na poniedziałki trzeba będzie rezerwować cały lokal, żeby pomieścić te tłumy z całego krajuSquirrel pisze:Zapraszamy, zapraszamy...Don Simon pisze:I widac, ze w Poznaniu kobiet gra duzo wiecej niz w Warszawie...
Mi to może jedynie grozić premią ze strony szefostwa za skuteczne namnożenie klientów i nagrodą za uczynienie z poniedziałku dnia o największym zapełnieniu klubuPjaj pisze: Po takiej zachęcie to już na pewno na poniedziałki trzeba będzie rezerwować cały lokal, żeby pomieścić te tłumy z całego kraju
Mam nadzieje, ze zdjec bedzie coraz wiecej po kolejnych spotkaniach.Squirrel pisze: No to się cieszę że się podobająwrzucałam na cito i nie miałam czasu dodać podpisów, ale dziękuję tym którzy mnie wyręczyli, postaram się sama coś tam jeszcze dodać.
...choc niestety przynajmniej na razie Kobiet mniejZapraszamy, zapraszamy...Don Simon pisze:I widac, ze w Poznaniu kobiet gra duzo wiecej niz w Warszawie...
Chciałem sprostować, że pokonałem w tę grę rokter'a, za co on nazwał mnie cyborgiem i zagroził, że ze mną nie będzie więcej grałhamanu pisze: Tygrys i Eufrat
Moja pierwsza rozgrywka w te, ponoc, znakomita gre.Szybka lektura instrukcji, wytlumaczenie zasad wspolgraczom, okolo 2 godzin rozgrywki i wygrał rokter. Ja naprawde nie wiem jak on to robi. Nawet pomoc squirrel na nic sie nie zdala, tego cyborga nie da sie pokonac. Musze zagrac jeszcze kilka razy, zeby wyrobic sobie opinie, ale wstepnie mi sie podobala.
Ja osobiście chętne bym się wybrał, ale może być problem z dwoma czynnikami - czasem i funduszami. No i dodatkowo termin wymaga opinii lepszej połowy.Don Simon pisze:A co do zaproszenia - moze prosciej bedzie tymczasem spotkac sie na neutralnym gruncie w Gliwicach? Wybieracie sie na Pionka?
Rzeczą kluczową wydają się być odwiedziny w wątkach zamiejscowych, zwłaszcza w poznańskim.pandura pisze:Rzeczą dla mnie niebywałą, jest to że Don Simon ma tyle postów napisanych. Jak Ty to zrobiłeś?
No wlasnie, czy ktos by jechal ewentualnie? Bo jakbym wiedziala wczesniej to zalatwie sobie wolne w pracyDon Simon pisze:Wybieracie sie na Pionka?