Forumowiczki i Forumowicze, Katowiczanki i Katowiczanie
jako że posiadam dużo gier planszowych (https://boardgamegeek.com/collection/us ... dgame&ff=1), a ze stałą ekipą grającą spotykam się zdecydowanie zbyt rzadko (i nie we wszystkie gry mogę grać tak często jak bym chciał) chętnie spotkam się na neutralnym gruncie (knajpa), żeby dociągać karty i turlać kostkami. Jeśli kogoś z forum zainteresują moje gry i chciałby w nie pograć (ewentualnie miałby ochotę częściej pograć w posiadane przez siebie gry) to proszę o wiadomość.
[Katowice] Spotkania planszówkowe
- Dwntn
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 36 times
Re: [Katowice] Spotkania planszówkowe
Cześć,
Po twojej kolekcji widzę że mamy podobny gust do gier Planszowych
Wraz ze znajomymi spotykamy się stosunkowo często by pograć w planszówki, zarówno casualowo jak i w trybie kampanii (np. Descent, Pathfinder ACG). Lubimy także i mamy stałą grupę do Twilight Imperium.
Nowych graczy nigdy za wiele, więc gdybyś miał ochotę do nas dołączyć, serdecznie zapraszamy. Podesłałem Ci info na priv. Moja kolekcję znajdziesz w podpisie w linku "posiadam".
Pozdrawiam,
- K.
Po twojej kolekcji widzę że mamy podobny gust do gier Planszowych

Nowych graczy nigdy za wiele, więc gdybyś miał ochotę do nas dołączyć, serdecznie zapraszamy. Podesłałem Ci info na priv. Moja kolekcję znajdziesz w podpisie w linku "posiadam".
Pozdrawiam,
- K.
Cześć,
posłałem Ci wiadomość na priv, ale może się gdzieś zawieruszyła. Chętnie się przyłączę do grania. Daj znać gdzie i o której najbliższe granie (i jakie gry mam zabrać ze sobą), a się stawię:).
Pozdrawiam
M.
posłałem Ci wiadomość na priv, ale może się gdzieś zawieruszyła. Chętnie się przyłączę do grania. Daj znać gdzie i o której najbliższe granie (i jakie gry mam zabrać ze sobą), a się stawię:).
Pozdrawiam
M.
Ja i moja ekipa z chęcią się przyłączymy, aktualnie na tapecie mamy Civilization w raz z dodatkami oraz Gre o Tron 2 ed
Z chęcią spróbujemy innych tytułów, regularnie gramy co piątek, lub okazjonalnie w tygodniu.