To chyba jednak wciąż za mało. Raz, że mnie nie powala jej uroda. Dwa, że już chyba i tak w serialu wszystko pokazała.Gizmoo pisze:Ale jakby były nagie fotki Emilii Clarke, to byś nie marudził?Bary pisze:Trochę szkoda, że umieścili serialowe ujęcia, zamiast zrobić własne grafiki.
Game of Thrones: The Iron Throne
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
- Bary
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 47 times
- Kontakt:
Re: Game of Thrones: The Iron Throne
Spoiler:
Mój blog na ZnadPlanszy
Recenzja Cooper Island na ZnadPlanszy
Kupię dodatek Hobbit: Na Progu do WP LCG!
- Marx
- Has thanked: 67 times
- Been thanked: 24 times
-
- Been thanked: 5 times
Nie bluźnij!Wincenty Jan pisze:To dopiero byłby szczyt kiczu...Gizmoo pisze:Ale jakby były nagie fotki Emilii Clarke, to byś nie marudził?

Moja kolekcja
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
hahaBary pisze:To chyba jednak wciąż za mało. Raz, że mnie nie powala jej uroda. Dwa, że już chyba i tak w serialu wszystko pokazała.Gizmoo pisze:Ale jakby były nagie fotki Emilii Clarke, to byś nie marudził?Bary pisze:Trochę szkoda, że umieścili serialowe ujęcia, zamiast zrobić własne grafiki.Spoiler:

To jeszcze Natalie Dormer do kompletu?

- Bary
- Kontakt:
Genialne, podczas kradzieży złodziej otwiera portfel, ślepnie, a Ty wyrywasz mu go z ręki i zwiewasz.Marx pisze:To byłaby karta, którą nosiłbym w portfelu : P

Mój blog na ZnadPlanszy
- Marx
- Has thanked: 67 times
- Been thanked: 24 times
Wyrywasz portfel swój i jego, dopiero wtedy uciekaszBary pisze:Genialne, podczas kradzieży złodziej otwiera portfel, ślepnie, a Ty wyrywasz mu go z ręki i zwiewasz.Marx pisze:To byłaby karta, którą nosiłbym w portfelu : P

Nie pogardziłbym również ilustracjami z Sansą, bo aktorka wyrasta powoli na zdrową kobietę, której chyba brakuje tylko jednej rzeczy... takie faceta jak ja

-
I Gwendoline Christieramar pisze:hahaBary pisze:To chyba jednak wciąż za mało. Raz, że mnie nie powala jej uroda. Dwa, że już chyba i tak w serialu wszystko pokazała.Gizmoo pisze: Ale jakby były nagie fotki Emilii Clarke, to byś nie marudził?Spoiler:![]()
To jeszcze Natalie Dormer do kompletu?

To ja poproszę jeszcze o Rose Leslie.Marx pisze:Wyrywasz portfel swój i jego, dopiero wtedy uciekaszBary pisze:Genialne, podczas kradzieży złodziej otwiera portfel, ślepnie, a Ty wyrywasz mu go z ręki i zwiewasz.Marx pisze:To byłaby karta, którą nosiłbym w portfelu : P
Nie pogardziłbym również ilustracjami z Sansą, bo aktorka wyrasta powoli na zdrową kobietę, której chyba brakuje tylko jednej rzeczy... takie faceta jak ja

Moja kolekcja
- Bary
- Kontakt:
Marx, Szaweł- podziwiam Was, ja nie miałbym serca zabrać mu portfela wiedząc, co ten człowiek w życiu widział... 

Mój blog na ZnadPlanszy
-
Sam też musiałbyś to widzieć także bylibyście kwitaBary pisze:Marx, Szaweł- podziwiam Was, ja nie miałbym serca zabrać mu portfela wiedząc, co ten człowiek w życiu widział...

Moja kolekcja
- mauserem
- Has thanked: 255 times
- Been thanked: 171 times
- Kontakt:
Tak pochwaliłem się małżonce postami, które tu czytam...
Stwierdziła, że to forum jest szowinistyczne, a sama nie pogardziłaby kartą z sir Lorasem i jego przyjacielem w pościeli - "męska przyjaźń", albo z Podem i jego "tajną bronią"

Stwierdziła, że to forum jest szowinistyczne, a sama nie pogardziłaby kartą z sir Lorasem i jego przyjacielem w pościeli - "męska przyjaźń", albo z Podem i jego "tajną bronią"

-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
- Gizmoo
- Has thanked: 3172 times
- Been thanked: 3097 times
Brakuje tylko takiej karty:kwiatosz pisze:Zdobywanie jakichś postaci zamiast krajów/planet, zrobienie z walki negocjacje...
Spoiler:

Na szczęście nie ma "koneserów", którzy woleliby zamiast aktorek i aktorów w pełnej krasie, ujrzeć na karcie wilkora...mauserem pisze:Tak pochwaliłem się małżonce postami, które tu czytam...![]()
- Bary
- Kontakt:
Padłem!Gizmoo pisze: Brakuje tylko takiej karty:Nie wiem, czy chroniła by przed "negocjacjami", czy przed plagą".Spoiler:

@Ramar: Wilkor jak wilkor, ale ten olbrzym... dałby nie jednej pani do myślenia...
Mój blog na ZnadPlanszy
Prawdapan_satyros pisze:Prędzej w SW LCG takie sąKarit pisze:Niestety :/Bary pisze:Trochę szkoda, że umieścili serialowe ujęcia, zamiast zrobić własne grafiki.
Ja lubię jak są robione obrazy na podstawie zdjęć, tak jak w GoT lcg. Fotki są dla mnie jakieś takie tandetne...

-
Wybaczcie, że troche nie na temat. Czy Galakta ma swój wątek o planach wydawnictwa? Nie mogę go nigdzie znaleźć , a chciałbym spytać o szanse na wydanie The Iron Throne. Chyba Galakta daje największe szanse na wydanie gry od FFG?
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 15 times
To niemal pewne, że Galakta wyda ten tytuł w naszym kraju. Chwilowo, bo ze względu na ŚDM, jej pracownicy mają aktualnie kilka dni urlopu, ale po powrocie raczej można spodziewać się kolejnych zapowiedzi 
Wydawnictwo od dłuższego czasu wydaje każdy tytuł ze stacji FFG, więc i o markę GoT byłbym raczej spokojny

Wydawnictwo od dłuższego czasu wydaje każdy tytuł ze stacji FFG, więc i o markę GoT byłbym raczej spokojny

-
Szkoda ,że przez tyle lat nie wydali pierwowzoru... Pewnie jak wydadzą wersje GoT to szanse na wydanie podstawowej edycji jeszcze bardziej spadną. No cóż... Może ta nowa edycja poprawi ewentualne błędy , jeżeli takie były bo NIESTETY nie grałem 

- Bary
- Kontakt:
Nie ma, Galakta ma swoje własne forum, tutaj rzadko bywa. Ale na ich forum jest temat związany z planami wydawniczymi i tam ludzie piszą pytania, a w każdy pierwszy pon miesiąca wydawnictwo odpowiada. Także akurat dobrze możesz się wstrzelić, jak teraz zapytasz.Wincenty Jan pisze:Wybaczcie, że troche nie na temat. Czy Galakta ma swój wątek o planach wydawnictwa? Nie mogę go nigdzie znaleźć , a chciałbym spytać o szanse na wydanie The Iron Throne.

Mój blog na ZnadPlanszy
-
jakny tak każdy wydawca założył swoje forum to byłoby cieżko...
-
- Been thanked: 7 times
Hmm. O zmianach w mechanice cos wiadomo? Na saczęście Cosmic chyba nie jest zagrożony, do tej pory 'serialowe' goty to były retheme'y na kolanie na jeden strzał, bez dodatków ale za to z uproszczeniami.
Swoją drogą zawsze się dziwiłem, Ae są ludzie wolący losowe kadry z filmu od specjalnie przemyślanych ilustracji. W wielu wypadkach to kwestia oszczędności lub chałupniczości, ale FFG, z ich wielotysięczną bazą własnych grafik z AGoT?
Sent from my awesome mobile I want to brag about. May contain trace elements of tpos.
Swoją drogą zawsze się dziwiłem, Ae są ludzie wolący losowe kadry z filmu od specjalnie przemyślanych ilustracji. W wielu wypadkach to kwestia oszczędności lub chałupniczości, ale FFG, z ich wielotysięczną bazą własnych grafik z AGoT?
Sent from my awesome mobile I want to brag about. May contain trace elements of tpos.
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek!
Mogę przynieść
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek!
Mogę przynieść
-
-
Niby fajnie ale zapewne Cosmic Encounter nie zostanie przez to wydany
Te serialowe grafiki też mnie nie przekonują. Wybaczcie narzekania

Nie ma co wybaczać, ja tez nie lubię jak w grze są zdjęcia.Wincenty Jan pisze:Niby fajnie ale zapewne Cosmic Encounter nie zostanie przez to wydany![]()
tematyka GoT trochę mi się przejadła, ale widzę że światowa tendencja jest ciągle na plusie więc FFG nie przestaje.
Pewnie nie kupie, ale chętnie zagram.