Widziałaś to?Moniczka.s pisze: Marzy mi się plakat z okładką gry na ścianie.
Pobierasz w wysokiej rozdziałce, poginasz do pobliskiej drukarni... I normalnie masakrujesz ściany w domu

Widziałaś to?Moniczka.s pisze: Marzy mi się plakat z okładką gry na ścianie.
Rzabcio, no wiesz, żeby tak ludzi nie poznawać?rzabcio pisze:Czy ktoś z Poznania kupił Leaving Earth? Chciałby zagrać może?
Zrób oprawę introligatorską półskórek, postaw na półce z książkami, a obok postaw gry jako załącznikCuriosity pisze:A ja już mam wydrukowaną i oprawioną instrukcję w formacie A4. I jak tu ją wepchnąć do środka?
Też miałem dziś wydrukować, ale szczęśliwie nie miałem czasu. Instrukcje trzeba będzie wydrukować w formacie B3, bo samo pudełko jest formatu A5.Curiosity pisze:A ja już mam wydrukowaną i oprawioną instrukcję w formacie A4. I jak tu ją wepchnąć do środka?
Notesy masz w dodatku - są 4 gotoweorzeh pisze:Na mnie też czeka w paczkomacie - juupi!!
Przeczytałem instrukcję, świetna robota, już wiem że to będzie "moja" gra
czytając nasunęły mi się 2 myśli - gotowy "notes" do planowania misji oraz (!) plakietki z rolami dla gry kooperacyjnej
Jesteśie w stanie określić ile trwa gra 2 osoboba koop a ile przeciwko sobie?
Mniej więcej zgadza się - "garażowa" produkcjaMuad'Dib pisze:Jak otwierałem to jeszcze uderzył mnie zapach świeżo drukowanych kartDomyślam się też, że pewnie wszystkie elementy są produkowane we własnym zakresie ale przy tej stylistyce to ma też swój urok
Natomiast nie miałem cierpliwości, żeby delikatnie podcinać kartonik z boku i zachować grafikę w całości
Teraz tylko trzeba czekać aż skompletuję koszulki bo przy tej cenie i dostępności to aż strach coś uszkodzić. Swoją drogą przy sprawdzaniu zawartości zapomniałem, że w podstawce jest mini dodatek i się dziwiłem, że kilka rzeczy jest za dużo
Cholera, przestańcie! Nie mogę tego czytać!Jak otwierałem to jeszcze uderzył mnie zapach świeżo drukowanych kart.
Spoko, to nie był zapach farby... To był zapach spalin z silników jonowychmate00 pisze:Cholera, przestańcie! Nie mogę tego czytać!Jak otwierałem to jeszcze uderzył mnie zapach świeżo drukowanych kart.
Do mnie paczka wyruszyła dopiero dzisiaj.
Tak. Potrzeba kilku różnych rozmiarów.orzeh pisze:Z tego co widzę trzeba będzie kilka rodzajów koszulek?
Może jakiś poradnik jakie jeśli macie doświadczenie?
AkitaInu pisze:Dzięki Adam
Co prawda czekam na swoją kopie jeszcze3 przez głupi dodatek do five tribes ale spis jest bardzo pomocny
Outer Planets:129 component cards (41mm x 63mm)
90 outcome cards (41mm x 63mm)
50 advancement cards
32 location cards
23 mission cards
20 spacecraft cards
20 spacecraft tokens
5 space agency cards
1 calendar card
50 notes of paper money
20 time tokens
1 eight-sided die
1 rulebook
+ dodatek mini Mercury (karty lokacji x5, karty misji x3 i karty próbek z Merkurego x3)
Notesy do planowania
10 kart technologii
5 kart agencji
52 karty części
5 drewnianych statków
5 kart statków
38 lokacji
38 misji
3 kalendarze
10+ znaczników czasu
instrukcja