[Warszawa] [AGRESOR] Twilight Imperium
Re: [Warszawa] [AGRESOR] Twilight Imperium
Uwaga, ponieważ w końcu trafiłem na listę kandydatów do skreślenia z listy studentów (to musiało się kiedyś stać ;P) nie będzie mnie w niedzielę. Będę za to najprawdopodobniej dzisiaj na "normalnym" spotkaniu i będę miał TI w bagażniku więc będę mógł pożyczyć. Przepraszam wszystkich za zamieszanie, życzę miłej gry i do zobaczenia wieczorem.
Kto jest chętny na partie twilighta w ten weekend? Mam juz 1 osobę oprócz mnie.
Jeśli byłoby to w sobotę o 10, to tak. Na 16 idę do pracy i chciałbym skończyć do 15:30.
- jax
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 261 times
hmm.. cóż za optymizm co do czasu rozgrywkidraco pisze:Jeśli byłoby to w sobotę o 10, to tak. Na 16 idę do pracy i chciałbym skończyć do 15:30.

Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
Jeśli będą grali w 3 osoby bardzo możliwe że się wyrobiąjax pisze:hmm.. cóż za optymizm co do czasu rozgrywkidraco pisze:Jeśli byłoby to w sobotę o 10, to tak. Na 16 idę do pracy i chciałbym skończyć do 15:30.

Ja mam takie zamotanie w szkole że jestem nieaktywny do odwołania. Mogę pożyczać gry w miarę potrzeby.