Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeszcze nie wiem o której będę - będę celował w 16. Na pewno wiem o której wyjdę - najpóżniej 21:30 bo o 22:00 grają nasi siatkarze
Wezmę Eufrata na pewno i może Cubę (dla Mustafy) / Caylusa (jeżeli ja_n jeszcze szuka chętnych do grania) / Notre Dame (coś lżejszego). Jeżeli Klos się wykuruje to liczę na jego Shadow over Camelot, Tichu chętnie się nauczę. Czyli krótko zagram w cokolwiek
ZnadPlanszy | YouTube Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Klos pisze:Czy ktos ma i planuje / moze przyniesc Battue, Straggle for Rome, Starfarers of Catan?
Od Battue to radze trzymac sie z daleka .
Bede po 16. Wezme na pewno Nexus Ops i nie wiem, czy cos jeszcze.
Najchetniej zagram w Last Night on Earth i gry z siga.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
yosz pisze:To ja jeszcze dorzucę, że jeżeli ktoś miałby W roku smoka i/albo W cieniu cesarza to bym z chęcią spróbował
I to wszystko do 21:30?
Apeluje o rozsadek w planowaniu/zamawianiu gier...
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Don Simon pisze:I to wszystko do 21:30?
Apeluje o rozsadek w planowaniu/zamawianiu gier...
To co biorę nie oznacza że będę w to grał Gry zabieram jako "poczęstunek".
ok to może tak: jak Klos będzie i będzie miał Shadows over Camelot to gram, jak będzie miejsce przy Nexus Ops to zagram. O roku smoka i w cieniu cesarza możecie zapomnieć.
ZnadPlanszy | YouTube Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Powtórzę się, ale może w końcu się uda. Bardzo proszę ja_na o LotR Knizii. Chętnie zagram w Shadows over Camelot oraz Owczy Pęd. Sam biorę moje prototypy do testowania.
Na jutro biore Metropolys, ktory spotyka sie z roznymi ocenami, wiec trzeba go dalej testowac
Do tego cos dla pragnacych poznac ciekawe 2-osobowki: Kheops i Pick&Pack.
Moze cos jeszcze wrzuce, ale nie mam nawet czasu instrukcji sobie odswiezac (nie mowiac o czytaniu nowych)
Z innych gier moge zagrac w Cube jak bedzie i cokolwiek (sensownego ).
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
-- "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
draco pisze:Powtórzę się, ale może w końcu się uda. Bardzo proszę ja_na o LotR Knizii.
Jacka nie bedzie.
siepu pisze:To ja może się spytam, czy ktośby miał może ochotę na Arkham Horror? Bo chciałbym zagrać chociaż raz, zanim sprzedam
Ja bym chętnie spróbował. Może niekoniecznie całą partię (zwłaszcza, że jutro nie będę na całym spotkaniu) ale chętnie bym sprawdził jak to chodzi lub chociaż przyjrzał się rozgrywce. Zasady czytałem prawie 2 razy, więc ogólne pojęcie o regułach mam.
AKTUALIZACJA: Dzisiaj raczej się nie pojawię na spotkaniu. Udanej zabawy!
Moje blogowanie na ZnadPlanszy.pl
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.
rajgildia pisze:Przyniose ze soba Czarnobrodego czyli Blackbeard. Sa chetni na piracenie?
Od razu powiem ze jest sporo losowosci ale swietny klimat i dobra zabawa.