Jak tam, skusił się już ktoś na zakup apki?

Tak, w apce nie jest widoczne. Sprawdzałem na trzech różnych sprzętach wczoraj.warlock pisze:Wielkie dzięki za opinię.
Z ciekawości - Wam też nie wyszukuje gry w aplikacji "sklep play" na komórce?
<3kaimada pisze:Na pięciocalowym ekranie działa świetnie.
Dla abonentów Play polecam promocję Dopisz do rachunku - jest wtedy -15 PLN.
W którym momencie jest ta zniżka? Bo doszedłem do potwierdzenia zakupu przez wpisanie hasła i dalej było 41,99kaimada pisze:Na pięciocalowym ekranie działa świetnie.
Dostaniesz SMSa z powiadomieniem o promocji po zakupiepiechotak pisze:W którym momencie jest ta zniżka? Bo doszedłem do potwierdzenia zakupu przez wpisanie hasła i dalej było 41,99kaimada pisze:Na pięciocalowym ekranie działa świetnie.
popieram w całej rozciągłości. gra rewelacyjnie przeniesiona, zagrałem już 3 razy, jest mocadikom5777 pisze:20 czy 40 zeta dla takiej gry nie ma znaczenianajwyzej wypije 4 piwa mniej
Jaka to apka?Pastorkris pisze:Dzięki rewelacyjnej aplikacji w końcu udało mi się dołączyć do grona graczy TTAZa mną dopiero kilka partii, nie ogarniam jeszcze wszystkich zasad jak należy, ale już teraz mogę powiedzieć, że bawię się świetnie, nawet grając z cyfrowym przeciwnikiem. Wbrew ogólnej abstrakcyjności i suchości całej gry klimacik jest fajny i da się zrozumieć sens wszystkich kart. Wejście do gry nie było tak straszne dzięki genialnemu tutorialowi. Do tego, moje doświadczenie i czas spędzony przy Nations/Wojnie Narodów zaowocował
bo gry pod wieloma względami są bardzo podobne, dzięki temu dość szybko łapię kolejne niuanse i zawiłości w planowaniu tur. Czekam niecierpliwie na chwilę wolnego i kolejne partie.