Nic mu nie mowcie.. Zlozylismy przeciez przysiege milczenia!!jax pisze:No to podzielcie się z chorującym człowiekiem (khyy..khyy..) najnowszymi wieściami z planszówkowego świata, tzn. ze Smoczego Gniazda.
[W-wa] Poniedziałki w Smoczym Gnieździe (na Koszykowej)
Re: [Warszawa] Smocze Gniazdo (w bibliotece na Koszykowej)
Wpieriod! - niekoniecznie efektywnie, ale efektownie.
Valmont, jakim sposobem odpisałeś o 20.48? Przecież jeszcze byłeś w SG?
Zakładam że pokazywany czas jest o 2 godziny cofnięty - 1h do czasu Greenwich i 1h za czas letniwaffel pisze:Valmont, jakim sposobem odpisałeś o 20.48? Przecież jeszcze byłeś w SG?

Wpieriod! - niekoniecznie efektywnie, ale efektownie.
-
Dzisiaj bylo ciekawe bo najpierw nauczylem sie zasad Pandemic i gdy juz prawie czulem w sobie ogromna moc pokonania gry ... przyszedl Geko i przyniosl Shoguna. Wiec zaczelismy Shoguna. Gra bardzo mi sie spodobala choc az takiego klimatu jak GOT nie ma ale system roztrzygania bitew jest fenomenalny. Zaczalem po pierwszym roku prowadzic no i wystawilem sie tym samym na atak od wszystkichjax pisze:No to podzielcie się z chorującym człowiekiem (khyy..khyy..) najnowszymi wieściami z planszówkowego świata, tzn. ze Smoczego Gniazda.

A na koniec zagralismy w Futbol Ligretto (chyba dobrze pamietam nazwe) trzech na trzech i byla super zabawa. Juz wiem ze gre kupuje na piwne spotkania z koelgami

No to tak kolego Jax dzisiaj to wygladalo.
PS
Dzisiaj nie gralem w GOT i co za tym idzie nikogo nie mialem okazji nikogo zdradzic

seba
- Usul
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Hmm.. a moze dzis ktos gdzies bedzie gral
? Bo wybieram sie by pograc gdzies w Wawce, tylko caly czas nie mam kiedy... A dzis wyszlo mi calutkie wolne popoludnie 

To ja się pewnie pojawię w ten wtorek. Yosz co z tą Cubą? chyba że coś innego.
- yosz
- Has thanked: 203 times
- Been thanked: 496 times
- Kontakt:
jeszcze nie wiem - zależy jak będzie w pracy. Będę pewnie wiedział jutro. Cuba z chęcią. Jak nie Cuba to Tinner's Trail. Jak nie TT to w końcu w Brassa bym zagrał. Ogólnie mam ochotę na coś cięższego i dłuższegoAthothis pisze:Yosz co z tą Cubą?
ZnadPlanszy | YouTube
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Na mnie jutro też można liczyć. Nastawiam się głównie na Tinners' Trail. Wezmę Osadników z dodatkiem 5-6, skoro jest zapotrzebowanie.
- Usul
Czy mozna sie ewentualnie dolaczyc do Was ??
O ktorej godzinie zaczynacie (bo tu pewnie bede mial problemy) i gdzie to jest dokladnie na koszykowej ?
O ktorej godzinie zaczynacie (bo tu pewnie bede mial problemy) i gdzie to jest dokladnie na koszykowej ?
Podłączyć się zawsze można. Pozostałe pytania - patrz pierwszy post w wątku.Usul pisze:Czy mozna sie ewentualnie dolaczyc do Was ??
- Usul
Jesli bylaby mozliwosc chetnie zagralbym w Brassa lub Cube.. Ja ze soba mam tylko kilka gier na 2 osoby, jesli ktos chcialby zagrac.
Co do godziny to chodzilo mi o ktorej rozpocznie sie np. Brass
Co do godziny to chodzilo mi o ktorej rozpocznie sie np. Brass

-
A czy ten Brass i TT to daloby rade z tlumaczeniem zasad? Bo jak tak to ja tez sie pisze (albo na Cube)
seba
seba
To ja w takim razie pisałbym się na to co będzie. Ciekawe czy Filippos znowu będzie miał Ice Flow i czy znowu nie ruszymy tego 

- jax
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 261 times
Ja też.yosz pisze:jeszcze nie wiem - zależy jak będzie w pracy. Będę pewnie wiedział jutro.
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
- yosz
- Kontakt:
Heh jeżeli będę to raczej z pustymi rękoma. Muszę oddać samochód do serwisu więc raczej nie będę ciągał torby z grami (Cuba do lekkich nie należy). Ostatecznie będę wiedział jutro.
ZnadPlanszy | YouTube
- stalker
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 13 times
Mnie nie będzie -- mam trochę spraw rodzinnych i trochę więce roboty.
Lukasz M. Pogoda | w biblioteczce | zainteresowało mnie
Warszawskie spotkania projektantów i testerów gier planszowych. Chcesz pomóc w testowaniu lub masz swój projekt? Monsoon Group pomoże! Informacje na forum tutaj. Zapraszamy!
Warszawskie spotkania projektantów i testerów gier planszowych. Chcesz pomóc w testowaniu lub masz swój projekt? Monsoon Group pomoże! Informacje na forum tutaj. Zapraszamy!
Ja tak samo, choć postaram się znaleźć chwilkę czasu żeby instrukcję przejrzeć ściągnięte z rebela - coby kompletnie zielonym nie byćsebastianbl1 pisze:A czy ten Brass i TT to daloby rade z tlumaczeniem zasad? Bo jak tak to ja tez sie pisze (albo na Cube)
seba

Inermis - Blog netrunner.znadplanszy.pl
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
- Filippos
- Lokalizacja: Wawa, sercem w Wawie, nogą w wawie i innymi częściami ciała też;))
Tym razem nie będzie nie tylko Ice Flow ale i samego FilipposaAthotis pisze:To ja w takim razie pisałbym się na to co będzie. Ciekawe czy Filippos znowu będzie miał Ice Flow i czy znowu nie ruszymy tego

Bawcie się dobrze!
- yosz
- Kontakt:
Mnie też nie będzie. Więc Brass czy inne Cuby na kiedy indziej
ZnadPlanszy | YouTube
- Geko
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Wychodzi na to, że w tym sezonie letnim modne jest niechodzenie do SG 

Moje blogowanie na ZnadPlanszy.pl
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.
- Usul
Hmm.. czyli nie ma takiego "odgornego" umawiania sie na gre ? I zeby bylo wiadomo w co.. NIe chce bron Boze narzekac - po prostu chcialbym poznac reguly tych spotkan 
Bo przyjsc by np. nie zalapac sie na nic to sredniawo.. A gier niestety nie wzialem ze soba (nadrobie za 2 tygodnie jak bede w domu)...

Bo przyjsc by np. nie zalapac sie na nic to sredniawo.. A gier niestety nie wzialem ze soba (nadrobie za 2 tygodnie jak bede w domu)...
Na upartego mogę zabrać Agricole ale dopiero co ją kupiłem i tylko raz grałem, trzeba by było kogoś kto grał wcześniej, no i poszłaby wersja Familijna a nie z kartami.
- Usul
Ja rowniez gralem raz w Agricolke, wiec chetnie moge zagrac.. Zasady w wersji familijnej mysle, ze pamietam, wiec mysle, ze damy rade.. Jeszcze tylko znalesc reszte towarzystwa
I od ktorej godziny, rowno do 5tej ?
Btw daleko jest to od metra politechnika, czy spokojnie moge z buta leciec ?

Btw daleko jest to od metra politechnika, czy spokojnie moge z buta leciec ?