Starcraft - pytania i wątpliwości
Re: Starcraft
Jeżeli robisz krok po kroku ostatnią fazę tury to nie ma problemu kto i jakie karty surowców dostaje. Najpierw jest krok gdy traci się karty surowców (bo np. obce jednostki/bazy zajmują dany obszar) a w następnym kroku się uzyskuje nowe karty (też dokładnie opisane jest jakie warunki muszą być spełnione). To są dwa jedyne momenty gdzie zyskuje się lub traci karty surowców (nie licząc tracenia na skutek nadmiernej eksploatacji).
To o czym trzeba pamiętać to to że karty mechanicznie nie przechodzą bezpośrednio od gracza do gracza tylko od gracza do "banku" a potem z "banku" do nowego właściciela.
To o czym trzeba pamiętać to to że karty mechanicznie nie przechodzą bezpośrednio od gracza do gracza tylko od gracza do "banku" a potem z "banku" do nowego właściciela.
Re: Starcraft
Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem to w sklepie Grajfer w Toruniu mają 1 sztukę po promocyjnej cenie - bo brak kilku elementów. FFG dosyła takie rzeczy bez problemu, wystarczy do nich maila wysłać. Ja dostałem kiedyś komplet żetonów do Gry o tron 

Inermis - Blog netrunner.znadplanszy.pl
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
Re: Odp: Starcraft
Gra o tron byla wtedy dostepna w FFG. Starcraft od ponad roku juz nie jest.Inermis pisze:Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem to w sklepie Grajfer w Toruniu mają 1 sztukę po promocyjnej cenie - bo brak kilku elementów. FFG dosyła takie rzeczy bez problemu, wystarczy do nich maila wysłać. Ja dostałem kiedyś komplet żetonów do Gry o tron
Planszówkowy maniak... :)
Re: StarCraft: The Board Game (Corey Konieczka, Christian T. Petersen)
Hej. Czy ma ktoś polską instrukcję w pdf do podstawki?
Re: StarCraft: The Board Game (Corey Konieczka, Christian T. Petersen)
Firma Rebel niech się zajmie wydaniem gry Domek, bo tylko do tego się nadaje.