[Kaszub, Debrzyno] Mazurkon III (9-17 sierpnia) - rezerwacje
- demnogonis
- Has thanked: 1 time
- Kontakt:
Re: [Kaszub, Debrzyno] Mazurkon III (9-17 sierpnia) - rezerwacje
Taki mam zamiar ;p Przeciez nie mozna grac caly tydzien tylko w planszowki 

w co możesz zagrać co tydzień w Poznaniu (każdy poniedziałek od 18.30; klub Alibi -Al.Niepodległości 8 (wejście od Taylora)):
nie?demnogonis pisze:Taki mam zamiar ;p Przeciez nie mozna grac caly tydzien tylko w planszowki

Po dwoch tygodniach rpgowania z odrobina planszowkowania juz nie moge sie doczekac dwoch tygodni planszowkowania z odrobina rpgowania 
Mikołaju, prowadź!

Mikołaju, prowadź!
- costi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Takie pytanko o pokoje: poniewaz z racji bycia nieparzystym i ostatnim chetnym wyladowalem poki co w "jedynce", to moze sa jacys chetni na wziecie trojki, ew. zrobienie dostawki do dwuosobowego pokoju celem obciecia kosztow (koszt pokoju 2-os + dostawka dzielimy na trzy)?
trochę człowieka i technika się gubi
Moja kolekcja
Moja kolekcja
Witam,
Przepraszam, że tak późno piszę, ale właśnie pojawiła się dla mnie i mej lubej szansa na przybycie na Mazurkon (Kaszubkon?) - mamy własne miejsca noclegowe w samochodzie typu Camping, i prawdopodobnie od 10 do 16 sierpnia moglibyśmy być na miejscu. Pytanie brzmi - czy właściciel terenu przewiduje w ogóle możliwość stacjonowania campera na miejscu? I ile kosztowałaby taka zbitka: pełne wyżywienie, korzystanie z zaplecza sanitarnego i rekreacyjnego oraz zaparkowanie takiego wozu? Dla wtajemniczonych - to ten sam wóz, którym zjawiliśmy się na dwóch ostatnich Pionkach.
Przepraszam, że tak późno piszę, ale właśnie pojawiła się dla mnie i mej lubej szansa na przybycie na Mazurkon (Kaszubkon?) - mamy własne miejsca noclegowe w samochodzie typu Camping, i prawdopodobnie od 10 do 16 sierpnia moglibyśmy być na miejscu. Pytanie brzmi - czy właściciel terenu przewiduje w ogóle możliwość stacjonowania campera na miejscu? I ile kosztowałaby taka zbitka: pełne wyżywienie, korzystanie z zaplecza sanitarnego i rekreacyjnego oraz zaparkowanie takiego wozu? Dla wtajemniczonych - to ten sam wóz, którym zjawiliśmy się na dwóch ostatnich Pionkach.
"Who am I determined to be? Is that the Question? And if so, who answers?"
jesli sa 3-osobowe pokoje, to ja z pedrakiem chyba nie bedziemy mieli nic przeciwko 

"Jesteś inżynierem - wszystko co mówisz jest nienormalne".
Moja lista gier Mój blog
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich
Moja lista gier Mój blog
- Longinus997
Czy znajdą się chętni na wieloosobowe i wielogodzinne potwory w rodzaju Twilight Imperium czy Here I Stand? Może jakoś się zorganizujemy przed wyjazdem, żeby na miejscu było już wiadomo co i jak?
- costi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Strona osrodka twierdzi, ze sa: http://www.debrzyno.com.pl/wczasy-kaszuby.htmlragozd pisze:jesli sa 3-osobowe pokoje, to ja z pedrakiem chyba nie bedziemy mieli nic przeciwko
Nataniel, mozesz potwierdzic/zaprzeczyc?
EDIT: @up - ja sie na Twilight Imperium pisze, bardzo chetnie.
trochę człowieka i technika się gubi
Moja kolekcja
Moja kolekcja
Po to wlasnie sie tam jedzieLonginus997 pisze:Czy znajdą się chętni na wieloosobowe i wielogodzinne potwory w rodzaju Twilight Imperium czy Here I Stand? Może jakoś się zorganizujemy przed wyjazdem, żeby na miejscu było już wiadomo co i jak?

Moja lista gier Mój blog
Moja lista gier Mój blog
- demnogonis
- Kontakt:
TI jak najbardziej
mozna sie ustawuic 8 osob full wypas rules

mozna sie ustawuic 8 osob full wypas rules
w co możesz zagrać co tydzień w Poznaniu (każdy poniedziałek od 18.30; klub Alibi -Al.Niepodległości 8 (wejście od Taylora)):
pytanie powinno brzmiec - czy ktos NIE bedzie chetny?
"Jutro to dziś, tyle że jutro."
S. Mrożek
S. Mrożek
- Longinus997
Chodzi o to, żeby wcześniej ustawkę jakaś zrobić, nie byłem wcześniej na Palnszówkonie i nie mam pojęcia czy wśród uczestników znajduje się wielu amatorów "epickich" tytułów. A ty na HiS się piszesz?ragozd pisze:Po to wlasnie sie tam jedzieLonginus997 pisze:Czy znajdą się chętni na wieloosobowe i wielogodzinne potwory w rodzaju Twilight Imperium czy Here I Stand? Może jakoś się zorganizujemy przed wyjazdem, żeby na miejscu było już wiadomo co i jak?HiS bedzie na pewno grany nie raz
Chodziło mi po prostu o to, żeby już teraz uzbierać np. ośmiu graczy do TI, żeby po przyjeździe było już wiadomo co i jakhamanu pisze:pytanie powinno brzmiec - czy ktos NIE bedzie chetny?

W każdym razie chętni na coś epickiego/długiego/wieloosobowego (w domyśle TI) są na razie:
Longinus997
costi
Demnogonis
hamanu (?)
Na HiS to napewno ekipę zbierzemy. Jak masz to weź. Ja w to już dawno chciałem zagrać.Longinus997 pisze: Chodzi o to, żeby wcześniej ustawkę jakaś zrobić, nie byłem wcześniej na Palnszówkonie i nie mam pojęcia czy wśród uczestników znajduje się wielu amatorów "epickich" tytułów. A ty na HiS się piszesz?
Ja również, zapewne na każdą grę znajdą się chętni 

Do wyjazdu coraz mniej czasu, tak więc czas zacząć planować co ze sobą zabieramy 
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... f=4&t=5744

http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... f=4&t=5744
- Nataniel
- Administrator
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
Pokoje sa, ale nie ma zadnego wolnego. Mozesz ewentualnie przedzwonic do osrodka i sie upewnic (moze ktos zrezygnowal, cos sie zmienilo). Ewentualnie mozesz spytac, czy jest opcja zamieszkania w 3 osoby w 2-os pokoju - o ile kojarze, to jest taka opcja (dostawka) i pewnie to byloby najlepsze rozwiazanie. Najlepiej jednak, abys to sam zalatwil, poniewaz ja nie mam zupelnie czasu terazcosti pisze:Strona osrodka twierdzi, ze sa: http://www.debrzyno.com.pl/wczasy-kaszuby.htmlragozd pisze:jesli sa 3-osobowe pokoje, to ja z pedrakiem chyba nie bedziemy mieli nic przeciwko
Nataniel, mozesz potwierdzic/zaprzeczyc?

= Artur Nataniel Jedlinski | GG #27211, skype: natanielx =
= Festiwal gier planszowych w Gdyni - GRAMY! =
- Nataniel
- Administrator
- Kontakt:
Zadzwon do osrodka i sie dopytaj.boskiolo pisze:Przepraszam, że tak późno piszę, ale właśnie pojawiła się dla mnie i mej lubej szansa na przybycie na Mazurkon (Kaszubkon?) - mamy własne miejsca noclegowe w samochodzie typu Camping, i prawdopodobnie od 10 do 16 sierpnia moglibyśmy być na miejscu. Pytanie brzmi - czy właściciel terenu przewiduje w ogóle możliwość stacjonowania campera na miejscu? I ile kosztowałaby taka zbitka: pełne wyżywienie, korzystanie z zaplecza sanitarnego i rekreacyjnego oraz zaparkowanie takiego wozu? Dla wtajemniczonych - to ten sam wóz, którym zjawiliśmy się na dwóch ostatnich Pionkach.
cze, jaka jest szansa że jak przyjadę na weekend (w końcu nie mam daleko:))
to ktoś przyjmie biednego fortep sztuk 2 na glebie???
to ktoś przyjmie biednego fortep sztuk 2 na glebie???
Jakby co to będę miał namiot do wypożyczenia 

Rezerwacja minus jeden. Sam przyjadę, moja Agula nie dostanie urlopu :/ I tak dobrze że mnie puszcza samego 
Kwestie miejsc i zakweaterowania - zakładam że już na miejscu załatwimy. Jeśli ktoś wybiera się tak jak ja w pojedynkę - dokwaterować na współspacza.
emm...to w końcu gdzie jedziemy??

Kwestie miejsc i zakweaterowania - zakładam że już na miejscu załatwimy. Jeśli ktoś wybiera się tak jak ja w pojedynkę - dokwaterować na współspacza.
:::efkon:::
Jak wygląda w końcu sytuacja w Wdzydzach w domkach typu Wieżyca? Czy byłoby ewentualnie miejsce dla pary na pierwszy weekend pobytu i ewentualnie poniedziałek, wtorek (to zależy od urlopu)?
Nawet myśleliśmy o wynajęciu domku we dwójkę (a co, a co, nie można?
), ale dostałem odpowiedź, że w sezonie letnim wynajmują tylko od soboty do soboty. Dodatkowo tak czy siak podobno nie ma już domków wolnych.
Pozdrawiam
Nawet myśleliśmy o wynajęciu domku we dwójkę (a co, a co, nie można?

Pozdrawiam
A jednak?
Tomku, wolnego z tego co wiem juz nie ma - jest nas na 2 domki 6 osobowe -> 12 planszowkomaniakow i pies
Kwestia do dogadania na najblizszym spotkaniu.

- Nataniel
- Administrator
- Kontakt:
To proponuje, abys zamieszkal z Costim. Pasuje?Leafdrake pisze:Rezerwacja minus jeden. Sam przyjadę, moja Agula nie dostanie urlopu :/ I tak dobrze że mnie puszcza samego
A jedziemy na Kaszuby.
Costi jest juz zajety 

Moja lista gier Mój blog
Moja lista gier Mój blog