Po prostu od pracownika Ravensburger, który odpisał mi z ich maila kontaktowego.
Disney Villainous (Prospero Hall)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 35 times
Re: Disney Villainous (Prospero Hall)
Wydaje mi się że to po prostu automatyczna informacja po przypisaniu ticketa do akcji wysyłki zestawów naprawczychBart Henry pisze: ↑19 gru 2022, 13:54Gdzie i od kogo taką informację dostałeś?Puppet_Master pisze: ↑19 gru 2022, 10:26 Dostałem informację o tym, że będzie trzecia transza zestawów naprawczych i dostanę taki zestaw pocztexem, gdyby ktoś skutecznie ustalił coś więcej niż, że "będzie", tzn. np. ustalił "kiedy" - to niech da znać
Spoiler:
-
Pewnie masz rację, choć moja wiadomość była zdecydowanie krótsza, mówiła o tym, że wysłano 2 transze i będzie 3cia i na pewno nie zostało w niej napisane, że mojego maila gdzieś dodano.
Na moje pytanie czy mam w takim razie spokojnie czekać na wysyłkę czy tez jeszcze coś zrobić, nie dostałem już zadnej odpowiedzi.
Na moje pytanie czy mam w takim razie spokojnie czekać na wysyłkę czy tez jeszcze coś zrobić, nie dostałem już zadnej odpowiedzi.
Jestem ciekawa, które zgłoszenia (z jakich miesięcy) obejmuje transza 3, bo ja dalej czekam na potwierdzenie albo jakąkolwiek wiadomość od nich co z moim zestawem.
Swój pakiet naprawczy dostałem we wrześniu czyli pierwsza seria. Dopiero teraz usiadłem do podmiany kart. Wiemy już co zostało poprawione?
Bo moja plansza królowej kier jest taka sama a ktoś pisał ze ma poprawione xD
Bo moja plansza królowej kier jest taka sama a ktoś pisał ze ma poprawione xD
-
Do wszystkich zainteresowanych. W piątek dostałem info, że ruszyła wysyłka pakietów.
Dzisiaj otrzymałem swój, tj. dużą paczkę, wysłaną pocztexem:
- Instrukcja
- karty
- planszetki itd.
Nie miałem czasu się przyjrzeć, ale wygląda na to, że chyba po prostu wymienili wszystkie komponenty z nadrukowanym tekstem. Czy poza pierwszą stroną tego wątku gdzie są wczesne wersje, ktoś ma najaktualniejszą listę wszystkich błędów? Pytam z ciekawości.
- Instrukcja
- karty
- planszetki itd.
Nie miałem czasu się przyjrzeć, ale wygląda na to, że chyba po prostu wymienili wszystkie komponenty z nadrukowanym tekstem. Czy poza pierwszą stroną tego wątku gdzie są wczesne wersje, ktoś ma najaktualniejszą listę wszystkich błędów? Pytam z ciekawości.
Chyba dokładnie tak to wygląda.
Na OLX trafiłem na ogłoszenia, że ludzie sprzedają cała zawartość gry, bo dostali praktycznie wszystko nowe, w ramach naprawy błędów.
Na OLX trafiłem na ogłoszenia, że ludzie sprzedają cała zawartość gry, bo dostali praktycznie wszystko nowe, w ramach naprawy błędów.
Z tego co widzę to przyszły talie postaci, planszetki i instrukcja. Nie maPuppet_Master pisze: ↑06 lut 2023, 15:41 Do wszystkich zainteresowanych. W piątek dostałem info, że ruszyła wysyłka pakietów.
- Instrukcja
- karty
- planszetki itd.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2023, 09:12 przez Warrtain, łącznie zmieniany 1 raz.
Talie przeznaczenia są razem z talią postaci 30+15. Nie ma tylko instrukcji do poszczególnych postaci, żetonów i figurek
Dzięki za info i sorki za wprowadzenie w błąd, nie rozpakowywałem jeszcze talii
Zastanawiałem się czy nie wstrzymać się do ewentualnego dodruku/drugiego poprawionego wydania gry, jednak chyba kupię co jest i będę wnioskował i o swój pakiet naprawczy. Sprawdzaliście czy wszystkie wymienione tu wcześniej błędy zostały w najnowszym pakiecie naprawione?
Witam, czy ktoś dostał już poprawione karty?
Jeśli tak to czy mógłby je pokazać dla dobra ogółu.. ?
Jeśli tak to czy mógłby je pokazać dla dobra ogółu.. ?
Nie chcę, żeby to zabrzmiało jak forum elektrody, ale sprawdź moją odpowiedź wcześniej w wątku. Dostałem poprawione karty i dla dobra ogółu dodałem na forum zdjęcia tych kart, które zostały poprawione.
Dzięki za odpowiedź. Oczywiści Twoją wstawkę widziałem, ale niestety trafiłem na pierwszą wersję gry i błędów jest sporo więcej, min takie..
Stąd moje pytanie.
- garg
- Has thanked: 1575 times
- Been thanked: 1148 times
Napisać do wydawcy i poczekać około pół roku. Przynajmniej tak było u mnie
Mam / Sprzedam/wymienię
(Może nie wystawiłem, ale też chętnie wymienię)
Najstarszy offtop świata: Ceterum censeo Carthaginem esse delendam ;-)
(Może nie wystawiłem, ale też chętnie wymienię)
Najstarszy offtop świata: Ceterum censeo Carthaginem esse delendam ;-)
- Gromb
- Has thanked: 875 times
- Been thanked: 384 times
Najprościej napisać do polskiego oddziału wydawcy. Nie robią z tym problemów i nie kryją się. Rozmawiałem z nimi na planszowkach w Spodku. Sprzedawali wydanie w wersji 1.0 i zaznaczali, że po zakupie proszę napisać do oddziału o wymianę wadliwych talii. Więc to żadna tajemnica i problem.
The Corps Is Mother, the Corps Is Father
To ja poczekam pół roku i dostanę natychmiast
Śmieszne, że tyle trzeba czekać