Bo złym daje czarownica.imssah pisze:Talisman
- co robi Wróżka?
- Wróżka daje tylko dobrym

Bo złym daje czarownica.imssah pisze:Talisman
- co robi Wróżka?
- Wróżka daje tylko dobrym
A widać, czy niemiecki, bo nie wiem, jakie wydanie kupić.arshenik! pisze:-Bo to jest owczarek. Nie widać?!
Niemieckie to by pilnowały raczej niewolników w kopalni rubinów... to chyba pomysł na dodatekmacike pisze:A widać, czy niemiecki, bo nie wiem, jakie wydanie kupić.arshenik! pisze:-Bo to jest owczarek. Nie widać?!
Jak niemieckie wydanie to pewno niemiecki, jak angielskie to może owczarek szkocki?arshenik! pisze:Niemieckie to by pilnowały raczej niewolników w kopalni rubinów... to chyba pomysł na dodatekmacike pisze:A widać, czy niemiecki, bo nie wiem, jakie wydanie kupić.arshenik! pisze:-Bo to jest owczarek. Nie widać?!
Bea, jaki ten owczarek był?
W statystycznym męskim gronie zapewne licytacja takiej zdolności nie cieszyłaby się taką popularnością jak w gronie mieszanym.- A co daje ten gen?
- Możesz przelecieć innego gracza raz na rundę.
Pędzące Żółwie: "To chyba jasne, że jeżeli chcesz posunąć żółwia, to posuwasz również tego, który akurat leży na nim"Dabi pisze:W statystycznym męskim gronie zapewne licytacja takiej zdolności nie cieszyłaby się taką popularnością jak w gronie mieszanym.- A co daje ten gen?
- Możesz przelecieć innego gracza raz na rundę.
To akurat wyjątkowo śmieszne i mało hermetyczne
You've made my day!Pierzasty pisze:Pędzące Żółwie: "To chyba jasne, że jeżeli chcesz posunąć żółwia, to posuwasz również tego, który akurat leży na nim"
W kategorii gejnych tekstów nic jeszcze nie przebiło "wejdź we mnie i wystrzel z laski"annajak pisze:Twilight Imperium: usłyszeć od kumpla "Ja na Ciebie nie lecę" - bezcenne
Senaszel pisze:Pewnie każdy miał tak chociaż raz ale wczoraj popłakałem się ze śmiechu.
Graliśmy w Luwenhertza, druga partia pod rząd. Zhańbiłem się przed chwilą więc bardzo mi zależy. Ale to jak mi idzie przechodzi moje najśmielsze pojęcie. Choćbym przegrywał licytacje wszystko układa się na moją korzyść... już prawie dubluje resztę graczy, kiedy Światło, który nawiasem mówiąc ma jakieś adhd drze jape:"TEJ JAKIM KOLOREM JA GRAM?!"
w moim towarzystwie mawiam pykniem bo odwykniemBea pisze:A u nas powiedzenie "chluśniem bo uśniem" jest już passé. Mąż wymyślił: Ciupniem bo zgłupniem.