Edit: jakość dźwięku na dodatek tragiczna

Pewnie chcą okazać swój entuzjazm i wsparcie dla wydawnictwa, ale zgadzam się że bardzo jest to drażniące, zwłaszcza jak ktoś jak ja ogląda na telefonie że słuchawkami w uszach
Brzmi to bardzo sztucznie a kiepski dźwięk tylko potęguje złe wrażenie. Takie reakcje słyszałem przy zapowiedziach PortalConu przy Trickerionie i Too Many Bones a tu słyszę krzyki i zachwyty przy omawianiu przedsprzedaży Ziemi
Sleeping Gods: Distant Skies, Pagan: Fate of Roanoke, Vagrantsong, Encyclopedia, Unconscious MindPytonZCatanu pisze: ↑03 mar 2023, 18:59 Ja dużo przegapiłem - podsumujecie ciekawsze pozycję do tej pory?
W sumie to nicPytonZCatanu pisze: ↑03 mar 2023, 18:59 Ja dużo przegapiłem - podsumujecie ciekawsze pozycję do tej pory?
Łudzę się jeszcze, że Lost Species wśród tych rozmawianych..kokosowy14 pisze: ↑03 mar 2023, 19:26 W trakcie prezentowania wspomniane też było, że wydadzą jeszcze kilka tytułów ale jeszcze ich nie zapowiadają bo rozmowy wciąż trwają.
Ten brak to gorzej niż głupota. To błądagt pisze: ↑03 mar 2023, 22:27Łudzę się jeszcze, że Lost Species wśród tych rozmawianych..kokosowy14 pisze: ↑03 mar 2023, 19:26 W trakcie prezentowania wspomniane też było, że wydadzą jeszcze kilka tytułów ale jeszcze ich nie zapowiadają bo rozmowy wciąż trwają.![]()