Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
japanczyk pisze: ↑10 mar 2023, 09:00
A ja zmienie troche temat i zapytam o zagranicznych YouTuberow
Alex Ratco rozszerzyl swoja ekipe o Profesor Meg i Devona i doslownie z dnia na dzien w sumie rpzestalem ogladac jego materialy - tak kompletnie mi nie lezy ich wspolpraca - jak z Jessiem z Quackalope mieli bardzo fajna chemie, tak Meg/Devon sa zwyczajnie irytujacy szczegolnie, ze zdecydowanie mniej siedza w hobby i tym jakie sa gry i co sie wokol nich dzieje
Zastanawam sie czy to tylko ja czy tez ktos inny ogladajacy mial podobne odczucia
Myślałem że oznaczanie #współpraca recenzencka lub branie gier od wydawcy i mówienie wprost o tym nie będzie czymś "niesmacznym" w oczach odbiorców a tu się okazuję że jednak my recenzenci nie do końca jesteśmy uważani za szczerych nawet jeżeli coś nam się naprawdę podoba/nie podoba. https://www.facebook.com/groups/2196812 ... 4221115411
Dochodzimy zatem do kuriozum że jedynie Planszówkowy PKS ma prawo bytu bo Planszówki Kupuje Sam....a może konkurencja im wówczas płaci żeby źle mówili....a może jednak kłamią że kupują bo tak się dogadali z wydawcą....nie warto oglądać i słuchać recenzentów...wszyscy sprzedajni są
andrzejstrzelba pisze: ↑27 kwie 2023, 11:28
Nigdy wszystkim nie dogodzisz. Im szybciej się z tym pogodzisz tym będziesz mógł się skupić na innych ważniejszych tematach.
Boli to jednak bo wiesz że nie jesteś sprzedajny a mimo to lądujesz w worze ze sprzedajnymi. Ale w dobie wszechobecnego kłamstwa naprawdę się nie dziwię że ludzie (odbiorcy) są ostrożni. ja np bardzo lubię kanał Historia bez cenzury ale w tym odcinku . I niby jest oznaczenie że partnerem odcinka jest Herbabol ale to gadanie od 18:15 no tak zalatuje sponsoringiem że szok. Dlatego nie dziwota że jak reklamuję reDrewno które dało mi inserty do testu nie tyle co za darmo co w innej cenie i one naprawdę mi się mega podobają (te które juz prztstowałem) to odbiorca i tak już wie że "aha dostał więc tak gada żeby dostać więcej".
Niby jest powiedzenie że prawda sama się obroni ale patrząc na niektóre wypowiedzi osób które wszystko wiedzą to nie warto w ogóle się bronić.