[Wrocław] Gramy na Gaju
-
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
Re: [Wrocław] Gramy na Gaju
Hej,
Widzialem, ze przewinal sie temat Exodusa. Jesli graliscie, to podzielcie sie opiniami. Co fajne, co kiepskie, jak w porownaniu do Eclipsa i Twilighta?
Widzialem, ze przewinal sie temat Exodusa. Jesli graliscie, to podzielcie sie opiniami. Co fajne, co kiepskie, jak w porownaniu do Eclipsa i Twilighta?
gralem chyba rok temu w 1 edycje z Tomkiem Salane..piogar pisze:Hej,
mam w domu 2 edycje .. ale jakoś ekipy zebrac nie moge

wczoraj zagraliśmy w descenta na 3 a potem na 4 herosów w mini kampanio-scenariusz z
Fall 2014 Game Night Kit
mnie się podobało..
descent sprawdza się jako jeden z lepszych dangeon crawlerów jakie grałem

- były potwory
-lała się krew

-była presja czasu

polecam!
Click me for -> Virco BGG Collection
Click me for -> Virco Forum Topic Buy/Sale/Trade
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
Stałe rabaty : planszostrefa.pl 10% | zgrami.pl 10% | 3trolle.pl 5% | planszak.pl 5%
-
Descent był świetny mimo, że musieliśmy błądzić po korytarzach pełnych wszelkiego plugastwa aż do północy ; D
Szymon.
Szymon.
Podobało mi się, że wszyscy graliśmy przeciwko grze.
Wg instrukcji cały scenariusz mieliśmy rozegrać od 2 do 3 godz.
Zajęło nam to jednak 6 godz i na samym końcu obawiałem się, że nie damy rady
Myślałem, że zagramy jeszcze w inną grę, ale niestety czas się skończył
Wg instrukcji cały scenariusz mieliśmy rozegrać od 2 do 3 godz.
Zajęło nam to jednak 6 godz i na samym końcu obawiałem się, że nie damy rady

Myślałem, że zagramy jeszcze w inną grę, ale niestety czas się skończył

Hi
czy pasuje komuś wpaść na granie jutro tj. piątek od 18:30 ?
zapraszam
zapraszam
jutro niestety nieMongea pisze:Hi
zapraszam

mlody wraca z 2 tygodniowych wakacji z dziadkami i jade go odebrac

natomiast dzisiaj jak najbardziej

ktos chetny na dzisiaj ?
u mnie lub na gaju? (jestem bez auta wiec rower/autobus wchodzi w gre xD )
pozdrawiam
Tomek
Re: Odp: [Wrocław] Gramy na Gaju
U mnie w czwartki może być ciężko bo zapisałem młodą na naukę pływania która właśnie będzie odbywać się w czwartki 18:05 więc będę mógł pojawić się pod warunkiem że Kasia będzie miała wolne.
W piątki mam ekipę Zbajszaka który nas porzucił i wyemigrował do Anglii
W piątki mam ekipę Zbajszaka który nas porzucił i wyemigrował do Anglii

Ostatnio zmieniony 18 wrz 2014, 16:30 przez salane, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra..
Kto moze dziś?
A kto jutro?
Kto moze dziś?
A kto jutro?
-
1 osoba trochę mało więc dziś spotkania nie będzie u mnie (u Tomka z tego co wiem jest)
ok, napiszę więc maila aby ustalić jakiś termin na przyszłość pasujący większości
pozdrawiam
ok, napiszę więc maila aby ustalić jakiś termin na przyszłość pasujący większości
pozdrawiam
Środa brzmi nieźle. Ja wstępnie i niezobowiązująco się zapowiadam ale jeszcze potwierdzę. Dawno nie graliśmy razem 

Wstepnie mielismy sie spotkac u Michala..
ale jest decyzja o zmianie, więc wpadniemy do Ciebie
Oczekuj najazdu 4 osób
pozdrawiam
Tomek
p.s.
byli by chetni na repete u mnie w czwartek?
ale jest decyzja o zmianie, więc wpadniemy do Ciebie

Oczekuj najazdu 4 osób

pozdrawiam
Tomek
p.s.
byli by chetni na repete u mnie w czwartek?
chetni by sie znalezli.. ale Exodus-a bedzie ciezko u Moniki odpalicpiogar pisze:A byliby chetni na Exodusa w srode?

moze u mnie w czwartek?
-
Jeżeli w środę można się trochę spóźnić i jest miejsce dla jeszcze jednego, to chętnie dołączę. (Co będzie rozgrywane?)
hi, miejsce jest, a co bedzie grane to jak zwykle zadecydujemy na miejscu, zapowiedzialo sie 2 Tomkow a oni zawsze cos swiezego przytaszczaReiseReise pisze:Jeżeli w środę można się trochę spóźnić i jest miejsce dla jeszcze jednego, to chętnie dołączę. (Co będzie rozgrywane?)

no tak, u mnie grawa sie w suchary i to zmozdzajace do 2h - dluzej nikt braku klimatu nie wytrzymavirco pisze:chetni by sie znalezli.. ale Exodus-a bedzie ciezko u Moniki odpalicpiogar pisze:A byliby chetni na Exodusa w srode?![]()

swietnie... zagramy w cos szybkiego na poczatek wiec o 20-stej powinnysmy sie wstrzelic w drugi tytulsalane pisze:Będę ok 20:00 i jak zwykle coś przyniosę.
Pytanie do Tomka o której dziś granie? Ją mógłbym w coś maks 2h. Bo muszę być przed 24 w domu.
przepraszam, ale musze odwolac dzisiejsze spotkanie
u mnie
pozdrawiam i do nastepnego..

pozdrawiam i do nastepnego..
rozochocona przyznam ostatnim graniem zapraszam na kolejną środę przy planszy...
zaczynamy o 18:30
Tomek, na pewno coś z twojej torby wyląduje na stole (szkoda byś na darmo taszczył), tytuły pasowały ale czasu mało by rozegrać wszystko... - możesz powtórzyć
zaczynamy o 18:30
Tomek, na pewno coś z twojej torby wyląduje na stole (szkoda byś na darmo taszczył), tytuły pasowały ale czasu mało by rozegrać wszystko... - możesz powtórzyć
Chciałbym zagrać w Pana Lodowego Ogrodu. Mocna gra z świetnym tematem. Bardzo dużo glowkowania. Fani el Grande, Dominant Spieces i Chaosu w Starym Świecie będą bardzo ale to bardzo ukontentowani. Gra jest do 4 graczy pierwsza gra pewnie zamknie się w ok 2,5-3h. Oczywiście przyniosę coś na więcej ludzi. Francisa Drake (ostatnio wszyscy chcą abym wyciągał to na stół), Five Tribes i Madeira. Nie będzie czasu na wszystko jak zwykle
. Zobaczymy kto się zjawi. Przyjdę z Idą, Kasia po nią przyjdzie po 21 pewnie. Do zobaczenia.
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Ja się wstępnie też wpisuję na jutro. W icegarden z przyjemnością zagram, jeśli ma coś wspólnego z mechaniką el grande - tym lepiej
Pozostałe tytuły też chętnie poznam.

-
Chętnie jutro pogram.
(tzn, mogę być graczem rezerwowym, bo nie chcę robić tłoku. Mogę też zabrać kogoś ze sobą, gdyby graczy brakowało.)
Szymon.
(tzn, mogę być graczem rezerwowym, bo nie chcę robić tłoku. Mogę też zabrać kogoś ze sobą, gdyby graczy brakowało.)
Szymon.