to już nie ma

kromka pisze:Herman ja z chęcią powalczę,
mam zabrać Band of Brothers ?
i zbieram chętnych do Ticketa Drużynowego na mapie Azji 3 drużyny po 2 osoby na jednej mapie :]
Jakby nie patrzeć nowość z essen
No to konsekwetnie:kromka pisze:... Ścierzki chwały ...
me, schizofretka & sipio, so there's one free place : )Ivashu pisze:I will arrive tomorrow. It's being a while since my previous visit... Walnut Grove would be nice but I think you already have enough players for Touko's game?
Estimated time of arrival around 4pm.
Ivashu
In that case: Tak! What time you will start?oopsiak pisze:me, schizofretka & sipio, so there's one free place : )Ivashu pisze:I will arrive tomorrow. It's being a while since my previous visit... Walnut Grove would be nice but I think you already have enough players for Touko's game?
Ivashu
well, i don't know when jax is going to be there. I'll come at 4pmIvashu pisze:In that case: Tak! What time you will start?oopsiak pisze:me, schizofretka & sipio, so there's one free place : )Ivashu pisze:I will arrive tomorrow. It's being a while since my previous visit... Walnut Grove would be nice but I think you already have enough players for Touko's game?
Ivashu
Ivashu
Spokojnie, ja też jeszcze zagram.staszek pisze:Zagraliśmy w tego Urbana w końcu grało 5 osób(3 i 2)
hmm.....
Valmont sprzedał,Jax pewnie też sprzeda,Safari i Draco już więcej nie zagrają, ja może kiedyś jeszcze w dwie osoby.
Reszta recenzji chyba niepotrzebna.
Little Pony galopuje ostro w górę i jest już na 5 miejscu. Dobra wiadomość dla tych, dla których gry z pierwszej 10 bgg to kategoria "must have": gra ma polskie wydanie i w jednym ze sklepów internetowych mozna ją kupić za 32 złotepiotrsmu pisze:wiecie o co chodzi z tą grą na 82 miejscu bgg http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... y-hideseek