Szukamy 2 osob (druzyny) do zagrania w Lords of Waterdeep. Oczywiscie dodatki oba musza byc. Chetnych prosze na priva

Nie wiem, której gry dotyczy wpis, ale jeżeli płatnej to zgłoś się do App store po zwrot wpłaty. Ipad mini pierwszej generacji to niestety nie jest tytan wydajności i z grami radzi sobie kiepsko.Azazelek pisze:Ja zainstalowalem, odpaliłem ... Wyrzuciło mnie na pulpit (ipad mini) i odinstalowałem ... :/
To apka zastępująca mistrza podziemi, robi z Descenta pełnego coopa. Na drugą część pytania musisz sama sobie odpowiedziećczarnamamba pisze:Ostatnio znalazłam coś takiego w Appstore - Descent, widziałam, że już o to pytanie. Ktoś wie na czym to polega i czy warto instalować?
niby połowa ceny tego co na Steamie ale faktycznie zakup boli....Smoku pisze:Dostępne Heroes of Normandie - ale na razie cena niestety powala![]()
![]()
Kupiłem kompulsywnie i niestety mi się nie podoba. Musza zrobić jeszcze parę update'ów żeby interfejs chodził ok. Póki co zagrywanie kart to męczarnia - potrafi się zgubić w loci, albo zagrać nie ta.dgd79 pisze:Wyszło Red7 - 2,99
Mam to samozakwas pisze: Kupiłem kompulsywnie i niestety mi się nie podoba. Musza zrobić jeszcze parę update'ów żeby interfejs chodził ok. Póki co zagrywanie kart to męczarnia - potrafi się zgubić w loci, albo zagrać nie ta.